Program grafica....

Despre grafică, imagine si tool-urile dedicate acestui domeniu

Moderator: Moderatori

Post Reply
Keenox

Program grafica....

Post by Keenox »

Sunt un incepator al graficii 2d pe PC si am o tableta grafica Wacom Graphire 3. As dori sa-mi recomandati niste soft potrivit pentru desenatul cu tableta grafica..

Multumesc :crazyeyes:
r4zv4n

Post by r4zv4n »

Adobe Photoshop 8 - la ce tableta grafica ai, cu ala vei profita la maxim (pt grafica 2D).
Sunt foarte misterios. De multe ori nici eu nu ştiu ce fac.
Mood: "I can't help but feeling that love is always dealing me a losing hand" (Deep Dish - "Sacramento")

Image
Adrian-XPC
Moderator

Post by Adrian-XPC »

Fals. Photoshop 8.0 este mai prost decat variantele precedente in ceea ce priveste grafica 2D cu tableta. Cel mai bun ar fi 6.0, dupa parerea mea.
Painter (ajuns la versiunea 8.1) ramane imbatabil, si pentru un incepator s-ar potrivi si programe ca Project Dogwaffle sau Artrage
Arrogant and right is surely better than humble and wrong.
Keenox

Post by Keenox »

Eu am painter classic, photoshop 6 si artrage. Photoshopu nu prea imi place, painteru si artrage imi plac, dar artrage mi s-a parut ca are nishte mici buguri, adica cam incurca guma cu penita virtuala... Si inca un lucru... De unde pot face rost de painter 8 mai "ieftin" :P ca am cautat la unii de unde iau eu shi nu-l au... :multi:

10x a lot
Keenox
Keenox

Post by Keenox »

BTW...vreu sa fac shi eu nishte desene gen anime sau hentai.. :crazyeyes: ..Daca mi-ati putea da nishte sfaturi?.... :oops:

Keenox
tty

Post by tty »

Si eu zic sa mergi pe painter pentru tableta, cate despre sfaturi in legatura cu manga ... ce fel de sfaturi?
Keenox

Post by Keenox »

cam ce ar trebui sa shtiu.... cum se face mai bine.... tehnici de lucru....cam aşa ceva :0X: :evilbat:
Guest

Post by Guest »

De tablete nu stiu! Dar cel care e imbatabil este Photo Shop 7.0!
Post Reply