Crossover modificat la Audigy2????

Audio şi discuţii despre tot ce ţine de acest domeniu
(pentru cei care ascultă şi altceva în afară de coolere)

Moderator: Moderatori

Post Reply
AlanZee

Crossover modificat la Audigy2????

Post by AlanZee »

Ceau! Ati auzit ceva de genul asta, ca crossoverul la Audigy2 ar fi modificat ca sa mearga bine numai pe sistemele de boxe Creative sau Cambridge?
Io am auzit lucrul asta de la un vanzator de la BestComputers de aici din Timisoara. Am luat recent un sistem Altec Lansing 251, sistem 5.1 de 60W, si cand a venit vorba ca vreau sa iau si un Audigy2, m-a sfatuit sa iau Audigy simplu (adica 1), sau alta placa de sunet, ca la Audigy2 s-a modificat ceva si nu merge perfect cu alte sisteme de boxe decat cu Creative sau Cambridge.
Ce parere aveti despre asta?
VDtot

Post by VDtot »

S-a mai discutat si a fost si in XPC la pagina hardware.Crossoverul e frecventa care separa subwooferul de sateliti, iar in urma discutiilor s-a ajuns la concluzia ca boxele creative se aud cum trebuie ca bass iar celelalte nu.

In xpc 47 la rubrica hardware la "cu ochii pe forum" topicul Subwooferul nu se aude s-a discutat.Ca solutie se propunea activarea EAX si un efect Drum&bass puternic ca sa se auda decent.Se pare ca doar pe boxele creative se aude cum trebuie...
AlanZee

crossover modificat la Audigy2

Post by AlanZee »

Mersi pentru lamurire! Se pare ca n-am citit rubrica aceea din XPC. Cu toate ca-l am.
Deci exista si solutie pentru problema. Dar sper ca nu iese un sunet artificial, sau distorsionat.
Credeti ca merita sa iau Audigy2 (sunt performanele sale atat de superioare in jocuri si reda mult mai bine muzica decat Audigy1), avand in vedere problema asta de crossover, sau sa merg pe un Audigy1?
Thx!
dexter

Post by dexter »

Instaleaza KXproject caci are control foarte mare asupra placii de sunet si ai foarte mari sanse sa rezolvi problema de acolo.
Intel Core2Duo E8400 (stock) | Gigabyte P35-DS3L | 2x1024 Kingmax + 2x2048 Kingmax | BFG 285gtx OCX | 1xSeagate 200GB ATA + 1xSeagate 320GB SATA | Carcasa No-Name | Spire HighPower 500W |
COMMANDO

Post by COMMANDO »

E bun de ceva KXproject?pentru un Audigy2
dexter

Post by dexter »

Nu ai decat sa incerci sa vezi cu ochii tai...
Intel Core2Duo E8400 (stock) | Gigabyte P35-DS3L | 2x1024 Kingmax + 2x2048 Kingmax | BFG 285gtx OCX | 1xSeagate 200GB ATA + 1xSeagate 320GB SATA | Carcasa No-Name | Spire HighPower 500W |
COMMANDO

Post by COMMANDO »

Raspunsul asta puteam sa mi l dau si singur,ma intrebam daca le a incercat cineva pe un Audigy2
FATHER

Post by FATHER »

Da. Suna ceva mai bine si ai control mai serios. E ceva de lucru pana iti dai seama cum merge, dar daca iti trebuie pentru muzica, merita incercat. Mai ales ca acum pe site au aparut si instructiuni mai detaliate despre utilizarea driverului. Pentru jocuri, mai bine driverele Creative. Vezi ca driverele Creative au deja 3 patch-uri care ar putea sa-ti rezolve problemele.
COMMANDO

Post by COMMANDO »

Removes static from .MP3 and .WAV files during playback.

Cam asta ar fi si problema mea la unele melodii...
O sa instalez ultimul patch
Post Reply