Doom 3 : The Legacy

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Post Reply
Bossman
Moderator

Doom 3 : The Legacy

Post by Bossman »

Ok, având în vedere că jocul a apărut azi pe căi "neoficiale", am închis thread-ul vechi pentru a începe unul nou, unul în care să nu existe întrebari de genul "De unde îl downloadez? Îmi dă şi mie cineva link-ul de torrent? Cum pun crack-ul?" & co sau faimoasele "Mie îmi va merge pe configuraţia X?" (pentru ultima întrebare răspunsul îl aveţi deja aici)

În acest thread se va discuta numai despre jocul în sine: cum arată, atmosferă, impresii, screenshot-uri ş.a.m.d

Orice reply "pe lângă" va fi trimis la gunoi fără drept de apel ...

P.S: eu o să revin cu impresii şi cu screenshot-uri mai pe seară, fiindcă de abia l-am instalat :angel:
Truth is relative. Pick one that works
Aky

Re: Doom 3 : The Legacy

Post by Aky »

Bossman wrote:P.S: eu o să revin cu impresii şi cu screenshot-uri mai pe seară, fiindcă de abia l-am instalat :angel:
Hmmm... parca nu e lansat oficial :roll: curiozitatea ma face sa intreb cum de exista "abia l-am instalat"??
In fine, revenind la oalele noastre, abia astept sa vad pareri despre atmosfera jocului!
Cum se misca jocul Bossman?? Am vazut azi pe un forum ceva de genul "Requirements: P4 3GHZ+, 1GIG Ram, DirectX 9+, 10GB HD" sau sunt aberatii? Nu ne tine in suspans!!! Vrem imagini fresh :P !
(\__/)
(='.'=)This is Bunny. Copy and paste bunny into
(")_(")your signature to help him gain world domination.
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

MacX wrote:Hmmm... parca nu e lansat oficial :roll: curiozitatea ma face sa intreb cum de exista "abia l-am instalat"??
Uite că există ... asta dacă nu cumva insinuezi că aş bate câmpii ...

Requirements-uri? Recomandabil pentru 1024x768 + High Quality, no AA or Anis ar fi un procesor pe la 2.4-2.6Ghz, Radeon 9800 sau FX5900, 1GB Ram şi 1.48GB liberi pe HDD pentru jocul în sine ...

Şi ca să nu fiu rău, am ataşat 3 screen-uri, de pe la începutul jocului ... 1024x768, pe High Quality, fără AA şi Anis ...
Attachments
Screen 1.jpg
Screen 2.jpg
Screen 3.jpg
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Şi încă 3, că sunt darnic în seara asta
Attachments
Screen 4.jpg
Screen 5.jpg
Screen 6.jpg
Aky

Post by Aky »

Damnnnn trebuie sa-mi updatez PC-ul; cu un Ti4800SE 128 DDR, un P4 2.5GHz si 524MB DDR se pare ca nu am sanse! Cum e atmosfera jocului?? Captivanta, infricosatoare, ai reusit sa te sperii pana acum de ceva :P ? Distractie placuta la play si huooo ca te joci... vreau si eu :(
(\__/)
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Poţi să-l joci şi pe sistemul tău, dar s-ar putea să te omoare swaping-ul, din cauza celor 512 Ram ...

Cât despre atmosferă ... nota 10 până acum ...
novi

Post by novi »

Bun!Ai incercat si un 1024x768 4xAA/8xAF?:-k

Se misca fluent?Spor la joaca!:wink:
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

AA 4x n-are rost să bag, fiindcă îmi pică instant framerate-ul mai mult ca sigur ... şi Anis 8x nu cred că o să aibă vreo influenţă extraordinară asupra calităţii texturilor ...
Dr.LED

Post by Dr.LED »

Luati si de la baiatu'! :black:
Se prezinta bine jocul, dar sincer nu stiu ce vor face cei cu sisteme mai slabe...
Screenshot-urile mele sunt mai intunecate decat ale lui Boss, nu m-am jucat la brightness.
Attachments
shot00007_resize.jpg
shot00015_resize.jpg
shot00017_resize.jpg
Erebus

Post by Erebus »

Foarte frumoase screenshoturile boss.
Am citit reviewul pcGamer. au dat 94%. Dar bineinteles ei au facut review dupa gf6800 ultra si a64fx-53. Putin probabil ca multi gameri romani au asa ceva, dar in fine.
Eu tre sa recunosc ca AA/AF nu merita. Prefer sa bag 1200*800 (nativa la laptop). detaliile, Dumnezeu cu mila, avand doar 64 video.
Un lucru pe care l-am citit este ca 512 vor fi: just fine (35 fps) la mediu sau low settings. 512 nu sunt suficienti atunci cand bagi detalii mai mari de cat memoria video.
follow instinct not a trend, go against the grain until the end
lordofthesewers.blogspot.com
Le-Martin

Post by Le-Martin »

Deci, eu sunt pe la inceput (trebuie sa gasesc PDA-ul aluia ca sa pot intra in Alpha Labs) si nu pot spune decat ca jocul e o mare dezamagire personala. Nimic din ce vad aici nu e original. Structura imprumutata de la Half-Life (iti arata cum ajungi la servici, cum vorbesti cu oamenii de pe acolo, ce dubii au ei, hop experimentul, hop problema, hop esti cu o arma in mana gaurind inamici), grafica de 2 lei (sincer spun ca Far Cry si Thief - Deadly Shadows mi-au placut mai mult si si aratau mult mai bine pe sistemul meu), atmosfera furata de la System Shock 2 (mai ales faza cu PDA-urile si inregistrarile vocale ale oamenilor din Mars City).

Am spus ca grafica e de 2 lei. Pai simplu, modelele nu imi plac, par low-poly, iar oamenii cam stau toti cu gura deschisa si in pozitii ciudate (am vazut fazele astea in trailere dar speram sa se remedieze). Nu poti sparge monitoare, gloantele nu lasa urme in pereti, fetele alora nu se gauresc de la gloante (chestie care se putea intampla in Soldier of Fortune 2, iar Doom 3 e cotat drept Mature deci ar fi trebuit sa se poata). Armele nu imi plac cum arata, cele din Chaser si Far Cry arata ma bine si nici nu ma impresioneaza prin nimic altceva decat prin senzatia constanta ca raman fara munitie. Mai mult mi-a placut grafica din Far Cry, e mai unita, mai logica, iar chestia cu gauritu, poate unii isi mai aduc aminte de Max Payne 2 si excelenta sa grafica si fizica. Iar Doom 3 nu arata deloc bine, cel putin pe sistemul meu in comparatie cu jocurile mentionate si eu am sun sistem destul de capabil. zic (e postat ieri la sectiunea sistemele forumistilor).

Inamicii sunt de mare kko, nimic infricosator si apar exact cum am crezut eu ca o sa apara. Adica mergi pe un coridor slab iluminat cu lanterna si HOP monstru..uuuu, ce sa zic. Mai are si nerusinarea sa fure de la Unreal (1) faza cu mersul pe coridor, stingerea treptata a luminilor si hop inamicul. AI nu prea pare sa aibe, Far Cry mi-a placut mai mult la acest capitol, sa nu mai zic de Thief - Deadly Shadows. Plus ca nu inteleg de ce inamicii dispar dupa ce ii omori...sa fie cumva ca jocul va aparea si pe XBOX iar iD Software nu vrea sa munceasca prea mult la transpunere? Si nu inteleg de ce nenea pe care il joci in joc nu poate lipi dracu lanterna aia de uniforma sau de ceva ca m-am saturat sa tot merg cu ea in mana (jocul e EXTREM de intunecat pana si cu brightness-ul la maxim) si apoi sa apas o tasta pentru a trece pe arma (deci zero lanterna, zero lumina, zero tintire) ca sa omor inamicii (care mai au obiceiul de a aparea in spatele tau din coridoare recent vizitate). Iar lanterna aia, desi arata bine, parca e sub cea din The Thing jucat pe o placa Dx8.1

Povestea era clara din trailer. Eu unul am ghicit exact cum o sa fie acest joc, si asa cum am crezut eu este. Nimic nou, nimic impresionant mai nimic original. Inca un shooter lipsit de creier si atmosfera in stilul Quake 2 (dar ala a aparut in 1997). Nu inteleg de ce a toate revistele ridica acest joc in slavi. Daca vreau sa ma sperii atunci apelez la Aliens Versus Predator 2 care avea TONE de atmosfera, grafica geniala, poveste si muzica. Sa nu imi spuneti ca nu aveati inima in dinti cand mergeati intr-un coridor unde nu era lumina si auzeati facehuggeru, dar nu stiati unde e. Pana si The Suffering imi pare mai bine facut pana acum, cel putin are inamici mai infricosatori si mai bine creati (doar i-a desenat studioul lui Stan Winston) si atmosfera mult mai creepy (cei 3 raposati care te bantuie sunt geniali). Si sa nu uit de nivele infricosatoare din seria Thief, sau de jocul Sanitarium. Pana si Undying m-a speriat mult mai mult. Si nu ma refer la tipul de speriat pe baza de BOO!.

Recunosc ca e doar o parere bazata pe doar 1 ora, doua (nu stiu cate) de joc, dar primele impreasii conteaza, iar acest joc nu m-a surprins DELOC. Mai astept pana sa ii dau o nota sau sa imi formez o parere generala, dar nu stiu ce mai poate face acest joc sa ma impresioneze.Pana acum (asa cum am dedus pe baza trailerelor) nota e 5/10 (pentru ca functioneaza la un nivel primar, adica impusti ce vine spre tine = definitie minimala a 3d shooter-ului)

P.S. Si eu sunt un tip normal nu Tata Omida (:D) iar parerile pe care mi le-am format pe baza trailerelor erau simple speculatii ce s-au adeverit (din pacate).

P.S.2 - AVEM QUAKE 2 CU GRAFICA DX.9 WEEEE!! :(

P.S.3 Juriul inca delibereaza, dar nu cred sa fie mai mult de atat...

Sisttemul meu (text copiat din topicul CE SISTEME AVETI):
CPU: Amd AthlonXP 2600+ FSB333, 256 cache L2
MOBO: Gigabyte K7T Ga7N400-L1
RAM: 2*512 DDr 400@333 Kingmax TinyBGA
HDD: Maxtor 80 GB 7200rpm 2MB buffer
Samsung 160 GB 7200rpm 8MB buffer
VGA: Gainward GeForce 4 Ti4200 64DDr
DVD-ROM: Asus 16X
CD-RWw: TEAC 52/24/52
AUDIO: Creative SBLive!
TV: Wayjet TV-Tuner (identic cu Jetway, cel putin la software)
MONITOR: Samsung 959 NF
CONTROLS: Microsoft Natural Keyboard + Microsoft USB Wheel Mouse Optical (achizitionate in set la val. de 1 milion lei)
Last edited by Le-Martin on Sun Aug 01, 2004 11:45 pm, edited 4 times in total.
Zombies = the communist product of tampering with science and opposing democracy
novi

Post by novi »

Le-Martin pe ce sistem l-ai jucat de nu ti-a placut?:-k
VDtot

Post by VDtot »

La prima impresie Doom 3 esueaza lamentabil.Intr-adevar nu reuseste sa ma sperie DELOC.AvP 2 este cu mult peste el la acest feeling.Nici grafica nu este iesita din comun(cea mai tare faza e cea cu monitoarele reale) si este sub far cry.
Se transforma treptat intr-un fel de serious sam in care trebuie sa impusti aceaiasi monstrii de n-ori in n combinatii.Iar reteta e clara: dupa ce omori un monstru in timp ce incarci te trezesti pe la spate cu altu.Asta ar trebui sa ma sperie?
Per total un joc ce trebuia sa apara cel mult acum un an ca sa aiba efectul scontat daca nu ca feeling macar ca grafica, cea cu care se lauda id ca e revolutionara.Astazi nu mi pare deloc asa jocuri mult mai slab cotate ca far cry sau painkiller avand o grafica asemanatoare.
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Seria screenshot-urilor continuă :D
Attachments
Screen 7.jpg
Screen 8.jpg
Screen 9.jpg
Le-Martin

Post by Le-Martin »

novi wrote:Le-Martin pe ce sistem l-ai jucat de nu ti-a placut?:-k
Pe un sistem destul de capabil incat sa duca Far Cry pe medium spre high in 1024*768 si Thief-DS pe med spre high in 800*600. Si degeaba pun totul pe maxim in Doom 3 ca tot nasol arata, parerea mea. Parca totul e sters si fad, Far Cry fiind mai viu, iar nivele sunt foarte similare si prost conturate (gri-ul e gri oricat cresti detaliile). Iar atmosfera nu poate fi inlocuita de poligoane colorate, iar pentru mine Doom 3 e un terci facut din retetele a multor jocuri, deci nimic interesant...
Iar parerea mea despre grafica e pur subiectiva eu preferand grafica lui Chaser, Far Cry, Thief - Deadly Shadows, ba chiar a System Shock 2, Star Trek - Elite Force II si a altor jocuri mai vechi sau mai noi fata de cea din Doom 3. DAR, REPET E DOAR O PRIMA IMPRESIE.
Zombies = the communist product of tampering with science and opposing democracy
Aky

Post by Aky »

Cu ce spune Le-Martin imi revine zambetul ca nu am pus mana pe joc si vazand si sistemul lui ma bucur ca nu trebuie sa fac update la PC (mai astept maturizara platformei Intel si a PCI Express si aparitia mai multor module de DDR2 mai ieftine), dar dupa ce am vazut si ultimile 3 capturi ale lui Bossman, hmmm... pare totusi interesant... :wink: ...dilema naibi!
(\__/)
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

3 la 10.000, 3 la 10.000 avem :D
Attachments
Screen 10.jpg
Screen 11.jpg
Screen 12.jpg
alexwinfast

Post by alexwinfast »

Bossman wrote:Poţi să-l joci şi pe sistemul tău, dar s-ar putea să te omoare swaping-ul, din cauza celor 512 Ram ...

Cât despre atmosferă ... nota 10 până acum ...
As vrea si eu sa stiu ce inseamna Swaping daca se poate?
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
Puzo

Post by Puzo »

alexwinfast wrote:As vrea si eu sa stiu ce inseamna Swaping daca se poate?
Swap-ul e ca o memorie auxiliară. Atunci când se depăşeşte memoria, o parte din informaţii se trece în fişierul Swap (pagefile.sys pt WinXP şi WIN386.SWP - parcă - pt Win98/ME).

Cât despre Doom3, ce să spun, am văzut atâtea screenshot-uri dinainte să apară încât nu mă mai impresionează şi totuşi abia aştept să-l joc.
When ATi is going to beat nVidia in OpenGL applications, make peace with whatever your god is... the end of the world will be comming soon.
laoedi

Post by laoedi »

Pt. Le Martin: imaginea e mai intunecata la tine din cauza de Nvidia, asa am patit si eu. Pe Ati e mai luminoasa. Sistem: P4 2,6 cu 2x512 si Ati 9800pro, merge perfect cu aa 4x, high detail in 1024/768.
unknown_humanoid

Post by unknown_humanoid »

Am jucat DOOM 3!!! :multi:

Sunt impresionat. Super grafica si atmosfera klumea. Nu stiu la ca se asteptau unii. Mie imi place, si o sa fie o provocare sa-l termin pe nightmare. Am terminat Q3 pe nightmare, tre' sa-l termin si p-asta!

Swaping on my ass! Rulez Win XP, iar jocul ocupa 480Mb cu totul! Am 512DDR si nu face nici un swap!

Pe Barton2600+ si GFTI4200 cu 64mb imi merge bine (aprox. 30fps) pe medium cu 800x600 EAX(audigy2). Nu sunt chiar multumit dar voi skimba placa video.

Jocul e super compact. 3CD-uri ?!?!? cam putin. Si s-a mai spus ca e si mare (24h). Care o fi shmekeria?
...AND PEOPLE SAY SEQUELS ARE NEVER AS GOOD AS THE ORIGINAL!
dark_one

Post by dark_one »

Super misto jocul - diferenta uriasa intre cele 4 trepte de calitate, daca activati si FSAA s-a cam dus naibi totul.

Eu am cautat optimul de performanta cu ajutorul FRAPS - si am reusit sa ma hotarasc la High Details + fsaa 4x - 1024x768 intre 25 - 60 fps totusi am un drop frame urias cand intru in unele incaperi si evident toarce hdd ul la greu

Totusi nu o sa dau banii pe inca 512 RAm doar ca sa ma joc in conditii optime doom 3 - prefer sa reduc detaliile ( e mai ieftin )

Foarte intunecat ( ma seaca lanterna pe care tre sa o tzii in mana ca sa vezi in bezna )

A reusit sa imi zmulga niste injuraturi printre dintzi in unele faze cand - jucand cu casti - am sarit ca ars de pe scaun.

Mai sapam la el - sa vedem cum se misca treaba pana la sfarsit ( sincer vroiam monstrii din Doom 2 - adica multi da prosti :) ) - si RAIIIII !!!
Dr.LED

Post by Dr.LED »

Din seara asta va trebui sa joc si eu la casti, mi s-a interzis folosirea boxelor. :P
Chiar imi place, este scary bine de tot. Si muzica este ok.
Apropos de unele comentarii, nu stiu la ce se asteptau altii...pana la urma este doar un joc, il iei ca atare. Nu iti place, nu il joci, mi se pare simplu. Viata mea nu s-a derulat pe marginea asteptarii lansarii lui Doom3 asa ca pot suporta si unele scapari ale producatorilor.
[smilie=Mooning.gif]
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Impresii so far:
- puternic scriptat
- faza că nu poţi să ţii în mână lanterna şi pistolul în acelaşi timp e de tot (insert favorite harsh word here)
- grafica nu e atât de revoluţionară pe cât se lăudau producătorii
- interactivitate cu mediul aproape 0
- sistem fizic dubios
ice01

Post by ice01 »

Nu va suparati , am si eu o intrebare , ce este nou la acest joc , exceptand grafica si ea din cate am inteles nu neaparat iesita din comun ?!
Coridoare intunecate , laboratoare , monstri , mers inainte cu pusca si facut macel ... Pe bune , am vazut screan-shooturile si sincer sa fiu nu sunt absolut deloc impresionat ,reteta asta este demult fumata si uzata rau de tot, mai ales ca in afara de grafica si speriatul de monstri , inca nimic nou in ce priveste gameplay-ul din cate s-au spus pana aici . Eu speram sa revolutioneze genul exceptand grafica , sa aduca macar o ideiee noua dar se pare ca nici vorba de asa ceva . Ma rog , se pare ca in ton cu mine este doar LE-MARTIN , macar nu sunt singurul care vede lucrurile si dincolo de frenezia culorilor , graficii & .... , eu unul asteptam si la altceva , legat cat de cat si de game play ...dar ...cum am mai spus ANOTHER STUPID 3DSHOOTER .

P.S. Nu este vorba de flame aici , va rog sa va abtineti , e doar o parere personala ce trebuie luata ca atare , multumesc !
Dr.LED

Post by Dr.LED »

Bossman wrote:- sistem fizic dubios
Mie mi se pare ok, ca si sistemul de coliziuni. Cel mai bine se vede la coborarea rapida a scarilor.
Sariturile sunt dubioase, intr-adevar.
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Păi spre exemplu, uite, poţi să mişti un butoi doar dacă îl impingi, dacă tragi în el, cucu ... ca să nu mai vorbesc de poziţiile în care mor unii inamici ...
Dr.LED

Post by Dr.LED »

Da, cu butoaiele ai dreptate.
Am mai observat o chestie: nu prea se tine cont de damage functie de zona corpului in care tragi (i-am tras unui zombie - sau ce dreaq e - in cap de la departare si nu s-a intamplat nimic, doar a zbierat). De foarte aproape ii spulberi fara drept de apel.
Apropos de pozitii, pe Far Cry nu il intrece nimeni. :P
Jackal

Post by Jackal »

Asta vazusem si eu de prin trailere and stuff:personaje cam low poly.Jocul arata cam la fel de "bine" si prin 2001 cand l-au prezentat cu GeForce 3 :)
Normal ca e ANOTHER stupid shooter.Asa au fost si primele 2 doom-uri:monster,shoot,sperie-te,repeat :)
Farcry e de sine statator,isi permite sa bage ce vrea in el.La doom e altfel:dupa 2 jocuri,trebuia sa continue oarecum povestea si de aceea are cam aceleasi arme,monstrii and stuff.Nu stiu la ce revolutie sau asa ceva va asteptati voi.E un sequel.Ca deus ex 2,ca thief 3.Evoluat grafic,dar cu bug-uri,probleme and others.
Asteptam stalker si hl 2 :)
Cum e cu multiplayerul?
pixelmonster

Post by pixelmonster »

mda... dezamagire imensa... ce vrei mah... in unu din filmuletze/trailer despre joc unu de la id sofrware zicea ca grafica de pe pc va fi asemanatoare cu cea de pe Xbox... shi ca cei cu Xbox vor avea tot ce are varianta pt pc.... deci o mare cacao... mult ashteptatu doom 3 nu e decat o portare infecta de pe Xbox... maaare dezamagire... Huuuuaaaaa

multy-u de altfel nu are nici o shansa... armele sunt super infecte... asta ca sa nu ma leg shi de hartzile de multy...
ah... shi nu va mai stresatzi cu atatea teste hardware in joc... chiar nu merita...
VDtot

Post by VDtot »

Impresia finala este ca e o mare dezamagire.A cazut in propria publicitate creand premisele unui joc mare si de fapt este unul de duzina.Pacat.Sper sa nu se intample la fel si cu Half-Life 2.Asta se intampla cand apari cu n-spe mii de trailere inainte de lansare in care preziti tot de la cum l-au facut la ce au baut producatorii cat l-au facut.Inca o lovitura a marketingului.Mie mi-ar fi jena sa lansez un joc in asa hal dupa 6 ani de munca.......
Le-Martin

Post by Le-Martin »

NU am nimic impotriva celor carora le place acest joc, dar sa imi explice si mie ce li se pare asa de interesant. Este o clona imputita. Pare o versiune mai proasta, un fel de beta al nivelelor de interior din Far Cry, dar cu elemente de Unreal 1, System Shock 2 si Half-Life aruncate acolo ca deh, poate, poate o iesi ceva. Si despre faptul ca e infrcosator, ei bine eu nu vad ce e infricosator. Repet, dupa ce am jucat AvP 2, The Thing, System Shock 2, Half-Life (care avea si el momente scary), Sanitarium (care e un adventure GENIAL) sau Undying (ca sa enumerez cateva), nu mai are nici un efect Doom 3 asupra mea. Si NU este sequel, se vrea un remake (ca si cum Doom 1 si 2 nu ar fi existat), dar daca este la fel de inteligent la gameplay ca Doom 1, imi pare rau, nu vad de sa il joc. Mai bine bag si joc GLDoom...si nu glumesc.

Cei care sunt fani ai filmelor de timp Scream, I Know What You Did Last Summer, Texas Chainsaw Massacre si le-au considerat infricosatoare, poate ar gasi ceva scary aici, dar pentru mine totul e plictisitor.

Iar problema este ca eu STIAM ca va fi asa cum este. Si asta doar pe baza a catorva trailere, in special primul. Deci dezamagirea vine din faptul ca nu mi-a inselat asteptarile. iD Software nu fac decat 3D Shootere generice, dar parca Wolf 3d,Doom 1 +2 si Quake 1 aveau PERSONALITATE. De la Quake 2 incoace nu au mai scos nimic notabil. Quake 3 e cool, dar cand am vazut grafica m-am enervat de lipsa unui single-player, acum stiu de ce nu l-au facut, pentru ca nu mai stiu cum sa o faca. Dovada, Doom 3, care nu e altceva decat un Quake 2 cu eye-candy si cu elemente furate. Si nu cred ca plecarea lui John Romero este motivul lipsei de personalitate, desi nu sunt sigur de asta.

Daca lucrul efectiv la joc a inceput in 2000 (cu probabil un an si ceva de planificare, etc), atunci a durat 4 ani (5 cu totul, cred eu) ca sa apara acest joc pe piata si mie unuia mi se pare un mare esec. Pana si Chaser pe care multa lume l-a criticat mi se pare mai bun. Macar ala avea povestea si atmosfera imprumutate din cartile lui Philip K. Dick (cine stie cunoaste) si nu din TOATE jocurile bune aparute de la Unreal 1 incoace.

Si tot tam-tam-ul cu ca au facut storyboard la TOATA povestea (de aici si scriptarea severa) si ca au angajat un scriitor SF profesionist nu sunt altceva decat praf in ochi. Toata povestea e "am deschis un portal spre Iad si au venit aia rai, ia pusca si rezolva problema" si asta e numai dupa ce am jucat cateva ore. Daca dupa cateva ore de joc nu gasesc NIMIC care sa ma motiveze sa vad ce e mai departe, atunci jocul este slab.
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Off Topic: poate nu m-am făcut înţeles ... aici postează doar cei care au jucat (sau joacă) Doom 3, original sau nu ... deci să nu mai văd reply-uri de genul "eu ştiu că jocul vine pe 3 DVD-uri" sau "n-aveţi cum să-l jucaţi, fiindcă nu a apărut oficial", fiindcă vor fi trimise la gunoi instantaneu ... cum s-a întâmplat acum cu post-ul lui Sir Ice ...
dark_one

Post by dark_one »

Deci sa facem o suma o chestiilor care ne enerveaza pe fiecare Incep eu:

1. prea intunecat
2. monstrii nu se sparg in bucati ( ii dau frate cu shotgunu la picioare sa ii cada picioru - > gen SoF )
3. interactiune ZERO cu mediul - doar anumite chestii se misca - si alea haotic nu le poti controla ( m-am chinuit vreo juma de ora sa potrivesc un butoi astfel incat sa ma sui pe el sa ajung intrun loc mai "exotic" :) )
4. poveste - dumb - tot de aici se poate lega lipsa de originalitate a celor de la ID
5. nu poti tine arma + lanterna in aceelasi timp -- STUPID ( oare personajul e ciung - cu toate ca la un moment dat apar pumnii - ambii - se pare ca una dintre maine e o proteza pentru ca nu tine nimic in ea)

mai completati voi ca eu sunt abea in Alpha1 LABs si la munca nu l-am luat.
PSS 214

Post by PSS 214 »

in retea de ce la server i se sacadeaza ? voi aveti consola in joc ??? :crazyeyes:
2 screenshoturi de lan 640x480 medium :black:
Attachments
shot00001.jpg
shot00002.jpg
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Referitor la consolă:
Press CTRL - ALT - tilde(~) for the console

Type com_allowConsole 1 (so you don't need the CTRL, ALT again. From now you can access console simply by hitting ~ )

Type com_showfps 1 (for framerate)
alexwinfast

Post by alexwinfast »

Odata cu jocul a aparut si un benchmark ceva ca in quake 3 sau orice fel de benchmark?
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
pixelmonster

Post by pixelmonster »

e pacat de el mah... atata lauda pentru grafica... se vorbea de sf-uri gen perioada dinaintea lu doom 3 shi cea de dupa... ca vezi doamne o sa fie piatra de temelie pt first person shotere... shi id ies la iveala cu un joc ce nu se ridica la rang de joc de pc... (amarata de portare de Xbox) .. mare manareala... cat draq credeau ca cashtiga de la microsoft ca le fac suport pt consola!?!?!?
tot ce am vazut in el e clar limitare de consola...: cadavrele dispar, interactivitate cu mediu mega scazuta... linearitate excesiva, texturile de pe peretzi se repeta in draci (shi nici nu sunt prea stralucite... sunt doar o adunatura de patrate shi suruburi desenate )
pacat de el...
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Sunt de acord cu defectele spuse de dark_one si as completa daca mi se permite, mi se permite deci continui sirul ( :P )
6. grafica nu e asa extraordinara pe cat credeam ca o sa fie (poate ma asteptam eu la prea mult din cate au zis producatorii)
7. daca am pumnii pregatiti de atac sau nu in oglinda se vede lafel (cam exagerat defectul asta dar totusi pt o munca de 5 ani trebuiau sa se gandeasca la mai multe aspecte decat in mod normal)
8. becuri blindate
9. asa "multe" harti de multiplayer incat ai putea zice ca nici nu are multiplayer
10. nu stiu daca mi se pare mie sau nu dar oameni astia (din joc) sunt cam gura casca (nu prea au buzele lipite)
Cam atat la defecte. Cu toate ca sunt destule defecte ceva ma face sa joc acest joc. Sunt hotarat sa-l joc pana la capat (nu stiu dc, poate in lipsa de altceva).
Ce mi-a placut pana acum (chiar m-a amuzat): cand mi-au dat prima data arma pusesem tinta pe capul unuia si cand sa trag aud replica "oh yeah, keep in mind... civilians are working down here, don't get to exited and shot any".
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

alexwinfast wrote:Odata cu jocul a aparut si un benchmark ceva ca in quake 3 sau orice fel de benchmark?
Bring the console up with [~] and type the following code

benchmark = Game Benchmark
Pentru cine vrea şi alte comenzi, aveţi zip file-ul ataşat
Attachments
Doom 3 Console Commands.zip
(2.06 KiB) Downloaded 116 times
Post Reply