Robbie Williams

Informaţii, discuţii şi opinii despre tot ce ţine de domeniul muzicii.

Moderator: Moderatori

Locked
SILT

Robbie Williams

Post by SILT »

Robbie e cel mai mare artist in viata
mai are fani pe aici?
v-ati luat dvd-ul cu Knebworth?
is there anybody out there?
piff

Post by piff »

in mod clar nu este cel mai mare artist ,nici macar cel mai mare muzician!
Slash

Post by Slash »

Cel mai tare, nu stiu, dar cu siguranta e misto.
DVD-ul cu Kneebworth? Nope... am vazut pe HBO concertul de destule ori. Apropo, numai asta e singurul concert din 2003 pe care l-a pus pe DVD?
mdanjay

Post by mdanjay »

Robbie e unul dintre cei mai mari ... din toate timpurile .. Road to Mandalay si Supreme sunt printre favoritele mele inca de cand au aparut
====>
I'm true to myself and thats all that matters. BIG
====>
F Nietzsche

Post by F Nietzsche »

Robbie e cel mai tare(cel putin in viata)
No Regrets
Supreme
Feel
Let me entertain you

Ai dreptate, Silt
Knebworth a fost cel mai fabulos concert ever
profetu

Post by profetu »

Cind am vazut concertul am ramas interzis. FABULOS!
Robbie e cel mai tare iar piesa mea favorita e <SEXED UP>
ClauSoft

Post by ClauSoft »

Profetu, F Nietzsche & SILT cam par niste clone. Prea se aproba unul pe celalalt si au si aprox. acelasi numar de posturi. :P
Ca sa ma intorc la individul in cauza, pot sa spun ca este "british bull...".

Deh, nu trebuie sa fim toti de acord, nu?
_angel_

Post by _angel_ »

Eu nu-l suport. Cat despre "cel mai mare is mai tare" .... haida-de! Nu s-a specificat in ce e mare si tare....cu siguranta nu in muzica...No offence!
F Nietzsche

Post by F Nietzsche »

Sinteti rai. Adica nu e dreptul unora sa-l considere tare? Eu sint fan infocat robbie. Cit despre silt, ce vrei sa zici ca avem posturi putine? E definitorie cantitatea sau calitatea, pina la urma? Eu nu sint de mult pe forum, dar nu inseamna ca citesc xpc de o luna-doua. Canalizeaza-ti talentul spre lucruri mai utile.
ClauSoft

Post by ClauSoft »

F Nietzsche wrote:Sinteti rai. Adica nu e dreptul unora sa-l considere tare? Eu sint fan infocat robbie. Cit despre silt, ce vrei sa zici ca avem posturi putine? E definitorie cantitatea sau calitatea, pina la urma? Eu nu sint de mult pe forum, dar nu inseamna ca citesc xpc de o luna-doua. Canalizeaza-ti talentul spre lucruri mai utile.
Tocmai pentru ca esti nou pe aici eu zic sa nu lansezi vre-un flame de la un subiect atat de "lame". Corect?
Eu am zis doar ca aveti aprox acelasi numar de posturi. Stii, sunt unii pe aici pe forum care isi fac mai multi useri si apoi (culmea!!) discuta intre ei. Stupid, nu? Desigur, nu este cazul vostru. :P

Cat despre "canalizeaza-ti talentul spre lucruri mai utile"..Fac lucruri mai utile: nu ascult R.W. :P
"E definitorie cantitatea sau calitatea". Sa inteleg ca moderatorii care au peste 3000 de posturi au spus numai tampenii? :P
Cat despre "cel mai tare artist in viata"...prefer sa ii ascult pe cei care nu mai sunt in viata. Vezi tu, este o chestiune de gusturi, eu respect preferintele altora, nu spun ca toti trebuie sa avem aceleasi gusturi ca si mine, dar nici nu spun despre altii care nu au aceleasi gusturi cu mine sa isi canalizeze efortul "spre lucruri mai utile".

P.S Daca vroiai ca la acest topic sa scrie numai "fanii" (nu pot sa nu rad cand scriu "fanii R.W") trebuia sa anunti de la inceput. Altfel, o sa "te trezesti" si cu altii care nu au aceleasi gusturi cu tine.
SILT

Post by SILT »

De ce atita cearta pt nimic? Eu am postat de rw tocmai finca-mi place mult. Si nu sint femeie. Aici pe forum banuiesc ca majoritatea-s baieti. Cei mai infocati fani robbie sint fete, deci era oarecum de asteptat sa nu va placa topicul. Nietsce, daca ai vazut concertul precis stii ca erau o gramada femei acolo.
Clausoft, sa stii ca in romania sint alte zeci de mii de clone, iar in lume milioane! Te informez ca robbie e cel mai vindut artist britanic in 2003, iar concertul Knebwort a fost difuzat de 3 ori de HBO, inclusiv de craciun.
JC__DENTON

Post by JC__DENTON »

Slow down, baieti. Respectati-va opiniile.
Nu-s mare fan robie, dar e clar ca dupa ce a rupt-o cu TT, a dat lovitura solo. Nu stiu daca e cel mai tare, dar cu siguranta e o pagina de glorie a UK-ului muzical.
Mie imi place ANGELS
profetu

Post by profetu »

Avertisment profetu > pe-aici incercam sa ne
respectam unii pe altii. Tu nici macar nu prea-ti dai silinta.

john
Locked