Silent Hill 4: The room
Moderator: Moderatori
Silent Hill 4: The room
Conform acestui articol, jocul a fost livrat spre magazine. Sper ca în curând să văd şi nişte păreri despre cum se comportă. 

- alexwinfast
As vea sa aud niste pareri despre acest joc,maine fac rost de el si as vrea sa stiu daca l-a jucat cineva si daca merita luat jocul.
Astept pareri...
Astept pareri...
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
- alexwinfast
Il am in momentul asta il joc insa la mine se vede foarte sters si nasol chiar si in 1600*1200A.Asa este grafica jocului sau trebuie sa scot eu ceva de la setari de acolo?
Se vad niste dungi orizontale pe ecran de culoare alba cu cat maresc mai mult rezolutia.Chestia dispare daca scot "real time shadows",astfel se vede mult mai bine.
Oricum ciudate rau controalele...
Se vad niste dungi orizontale pe ecran de culoare alba cu cat maresc mai mult rezolutia.Chestia dispare daca scot "real time shadows",astfel se vede mult mai bine.
Oricum ciudate rau controalele...
- alexwinfast
Am ajuns in holul ala unde este monstrul ala mare care iese din perete ala sub forma de sarpe gigant,chiar in prima plansa,la statia de metrou si nu mai stiu ce trebuie sa fac de acolo??de omorat nu il pot omora pe monstru si mai am inca 2 iesiri pe niste scari in sus,una in stanga si una in dreapta,insa ambele sunt blocate...
Are cineva vreo sugestie?
Are cineva vreo sugestie?
silent hill4!
Io mai inainte am terminat jocul,este bun dar nu se ridica la nivelul primului silent hil care a fost cel mai bunt din toata seria apropo pentru cel ce e e blocat in joc si nu stie ce sa faca trebuie sa fi gasit niste monezi te ducui la scari care cobora spre metrou trebuie sa bagi monezile acolo si ti se desghide acesul la subteran vezi ca nu merge sa pui monezile de cat intrun loc la scari!
- alexwinfast
Am rezolvat problema si acum se vede super misto si la mine si am reusit sa trec mai departe,insa sunt curios cat de lung este jocul...
Ryo poti sa ne spui daca este lung sau nu?
Ryo poti sa ne spui daca este lung sau nu?
- alexwinfast
Chiar nu joaca nimeni acest joc?
Este superb,schimba putin genul de care m-am cam saturat,fara impuscaturi si alte chestii repetitive,e super jocul,are mister,suspans si pe deasupra si o grafica buna,merita jucat...
Este superb,schimba putin genul de care m-am cam saturat,fara impuscaturi si alte chestii repetitive,e super jocul,are mister,suspans si pe deasupra si o grafica buna,merita jucat...

- alexwinfast
Acum am terminat Silent Hill 4 si pot sa spun ca este un joc superb,mai ales ca gen,intr-o lume plina de shootere si alte jocuri de genul asta acesta a reusit sa ma impresioneze in mod placut desi este putin cam greu in sensul ca sunt momente cand te cam pierzi si nu mai stii ce sa faci,insa nu e o problema asta.Pacat ca vad ca nu prea sunt amatori si nu prea il joaca lumea insa vreau sa spun ca jocul este super misto,atmosfera este superba iar incurcaturile se tin lant,astfel incat nu ai timp sa iti dai seama ca ai terminat jocul.Parerea mea este ca Silent Hill 4 nu trebuie ratat...
E un joc destul de reuşit, chiar e primul survival-horror pe care încerc să îl şi termin. Povestea este foarte bine lucrată şi feelingul aminteşte puţin de Sanitarium.
Din păcate nu cred că îl voi termina prea curând deoarece trebuie să rămân fărăr calculator până săptămâna viitoare şi m-am blocat puţintel într-un loc.
Sunt în Water Prison - Second Time şi trebuie să găsesc cheia ce duce la basement. Nu-mi ziceţi ce trebuie să fac, că mă descurc eu, oricum am luat cămaşa pătată cu ceară şi am citit-o.
Din ce am văzut până acum, e un joc ce merită jucat, însă vă recomand să puneţi brightness-ul la 2, nu la 5 cât este default dacă ţineţi monitorul cu contrastul la maxim.
Din păcate nu cred că îl voi termina prea curând deoarece trebuie să rămân fărăr calculator până săptămâna viitoare şi m-am blocat puţintel într-un loc.
Sunt în Water Prison - Second Time şi trebuie să găsesc cheia ce duce la basement. Nu-mi ziceţi ce trebuie să fac, că mă descurc eu, oricum am luat cămaşa pătată cu ceară şi am citit-o.
Din ce am văzut până acum, e un joc ce merită jucat, însă vă recomand să puneţi brightness-ul la 2, nu la 5 cât este default dacă ţineţi monitorul cu contrastul la maxim.
Proud member of the "Brothel for slating intellectual lusts"
Promoter of the New World Order.
Promoter of the New World Order.
- alexwinfast
Foarte interesant este finalul care are 4 modalitati de a termina jocul
,insa parca este prea usor la final in comparatie cu restul jocului...

Last edited by alexwinfast on Wed Sep 29, 2004 7:41 pm, edited 1 time in total.
Sal
Am incercat sa ma joc si eu , dar m-am lasat dupa foarte putin timp.
Parerea MEA este ca grafica este de 2 lei, nu este o grafica de 2004,ce sa faci daca PS2 nu poate mai mult.
Cu toate astea am zis hai sa ma joc si eu ca ii faina povestea, dar nu am putut sa trec peste horoarea controlului de PS2 ca sa ma pot bucura de povestea jocului.
Poate am sa mai incerc sa ma joc pe PS2 .
P.S Urasc PS2 chiar daca am unul, pt ca strica toate jocurile care iasa pe PC si sunt si dezvoltate pt PS2.
Am incercat sa ma joc si eu , dar m-am lasat dupa foarte putin timp.
Parerea MEA este ca grafica este de 2 lei, nu este o grafica de 2004,ce sa faci daca PS2 nu poate mai mult.
Cu toate astea am zis hai sa ma joc si eu ca ii faina povestea, dar nu am putut sa trec peste horoarea controlului de PS2 ca sa ma pot bucura de povestea jocului.
Poate am sa mai incerc sa ma joc pe PS2 .
P.S Urasc PS2 chiar daca am unul, pt ca strica toate jocurile care iasa pe PC si sunt si dezvoltate pt PS2.
- alexwinfast
Nu am avut din pacate norocul sa cumpar inca Sillent Hill 4 dar m-am documentat putin despre el chiar din revista de luna XTREMEPC asta si misa parut aspru criticat, ba ca este un joc ce foloseste grafica si storyline-ul mult prea bine ba ca este greu de controlat.
Nu iteleg cel ce a facut preview-ul acestui joc mi se pare un pic cam ANTI-HORROR mai precis nu prea cred ca sufera acest joc.
Adica cum incepe sa povesteasca despre el, il si vezi ca spune ca il speria ideea de portare a acestui joc de pe PS2.
Voi ce parere aveti nu am dreptate, adica hai sa fim seriosi doar un amarat de 7 ?
Ce se intampla tipul asta chiar nu mai stie sa evalueze un joc la adevarata sa valoare ?
Nu iteleg cel ce a facut preview-ul acestui joc mi se pare un pic cam ANTI-HORROR mai precis nu prea cred ca sufera acest joc.
Adica cum incepe sa povesteasca despre el, il si vezi ca spune ca il speria ideea de portare a acestui joc de pe PS2.
Voi ce parere aveti nu am dreptate, adica hai sa fim seriosi doar un amarat de 7 ?
Ce se intampla tipul asta chiar nu mai stie sa evalueze un joc la adevarata sa valoare ?
- alexwinfast
Pai in XPC multe jocuri bunicele au luat nota 7 care e pare ca e o nota buna pentru cei ce apreciaza jocurile acolo 

Neavand un partid PCR suficient de puternic [Pile, Cunostinte, Relatii], mi l-am luat si eu de pe eBay si astept sa-mi vina acasa.
Rog forumistii daca mai posteaza informatii despre gameplay sa-si noteze posturile "spoiler".
Mi-am luat si Silent Hill 3. Am decis ca Doom 3 a deschis o portita pentru mine, portita spre jocurile horror, si din moment ce la sfarsit m-a lasat wanting more, am decis sa ridic nistece titluri. Sper sa nu fiu dezamagit.
Rog forumistii daca mai posteaza informatii despre gameplay sa-si noteze posturile "spoiler".
Mi-am luat si Silent Hill 3. Am decis ca Doom 3 a deschis o portita pentru mine, portita spre jocurile horror, si din moment ce la sfarsit m-a lasat wanting more, am decis sa ridic nistece titluri. Sper sa nu fiu dezamagit.
Il iau si io zilele astea ca na-m prea avut timp.
Cica sfarsitul nu mai e gen la SH3; da sa nu zic ca stric tot farmecul.
Cica sfarsitul nu mai e gen la SH3; da sa nu zic ca stric tot farmecul.
http://overmind.ro - World's best C&C: Red Alert - Yuri's Revenge 2 mod and a top-3 Star Trek: Starfleet Command 3 mod !