transformare din .mp3 in .mid

Fie că sunt sisteme de operare sau aplicaţii, le puteţi comenta aici.

Moderator: Moderatori

Post Reply
TheLastHope
Radioactiv

transformare din .mp3 in .mid

Post by TheLastHope »

ei bine cu ce program pot s fac chestia asta? si pe unde il gasesc? adika vreau sa`mi pun niste mp3`uri pe un Siemens c60.. si ala suporta numai .mid .. so am nevoe d un program care sa mi le "transforme"...
Doua sunt una,viatza si moartea totuna...
Sa nu-ti faci masina dupa asemanarea mintii umane
Lexus

Post by Lexus »

Si eu am avut Siemens C60. Nu am gasit nici o metoda prin care se poate transforma un mp3 in mid, dar am gasit o metoda prin care se poate transforma un mp3 in amr. Principalul avantaj este ca se aude exact ca un mp3 ( voce, instrumente), dar ocupa mai mult si calitatea este ( logic) mai joasa ca cea a unui mp3. Iti trebuie dbPowerAmp, cu care transformi mp3-ul care sa il pui pe mobil in format wav la 8000 hz, 16-bit, mono. Dupa aceea, cu Mobile AMR Converter, vei transforma wav-ul in amr , la ce calitate vrei tu. Evident, cu cat mai mare calitatea, cu atat mai mare este fisierul rezultat. Uite linkuri:
Mobile AMR Converter: http://miksoft.evzonastravel.com/mobileAMRconverter.htm (aici ai si un tutorial, mai in josul paginii).
dbPowerAmp: http://www.dbpoweramp.com
iLogiK

Post by iLogiK »

sorin

Post by sorin »

Lexus, bună reţeta. Păcat că nu poţi folosi fişierele .amr ca ringtones pe C60.
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
seba18

Post by seba18 »

Exista un program care transforma .mp3 in .mid. Eu l-am folosit si mi-a placut. Programul parca se numea "Widi" sau ceva de genul....oricum daca o sa cauti pe google sigur o sa gasesti ceva. Good luck!
the_hero
bloomfield

Post by bloomfield »

Mă îndoiesc că o să obţii o calitate acceptabilă. Chiar şi la trecerea dintr-un mid normal în unul pentru tel mobil (mult mai puţine canale) se pierde foarte mult din calitate prin folosirea unor progr automate.
O barmaniţă virtuală aş putea accepta
...dar o bere virtuală?? Niciodată!
TheLastHope
Radioactiv

Post by TheLastHope »

idashahabin wrote:Mă îndoiesc că o să obţii o calitate acceptabilă. Chiar şi la trecerea dintr-un mid normal în unul pentru tel mobil (mult mai puţine canale) se pierde foarte mult din calitate prin folosirea unor progr automate.
aici ai dreptate.. e o diferentza intre cea ce se "aude" in mobil si cum suna melodia in realitate... dar merita s incerc nu?
Doua sunt una,viatza si moartea totuna...
Sa nu-ti faci masina dupa asemanarea mintii umane
_LUCKY_

Post by _LUCKY_ »

merita , eu am incercat pentru un samsung c100 (bleah) . ies destul de bine - adica recunosti melodia :P , insa: sa nu astepti minuni daca vrei sa transformi in ringtone parti de melodie care au si voce. astea nu ies
Hai noroc !
vechiul nickname= Look[/size:cae332d87d]
Post Reply