Coolerul BOX sau Tt Volcano 9 ?
Moderator: Moderatori
Coolerul BOX sau Tt Volcano 9 ?
De curand mi-am luat si eu un 2600 barton BOX
intrebarea mea este sa-l pun pe acesta sau pe Tt Volcano 9 Smart & Sh*t pe care il am cam de 1 an ?
De ce intreb ?
Fiindca m-am cam saturat de galagia pe care o face asa zisul "Tt Silent "
Oare coolerul ce vine cu procu poate sa mi-l tina pe la ~ 40-45 grade C daca in carcasa am 35 ?
intrebarea mea este sa-l pun pe acesta sau pe Tt Volcano 9 Smart & Sh*t pe care il am cam de 1 an ?
De ce intreb ?
Fiindca m-am cam saturat de galagia pe care o face asa zisul "Tt Silent "
Oare coolerul ce vine cu procu poate sa mi-l tina pe la ~ 40-45 grade C daca in carcasa am 35 ?
35 in full, iddle sau constant?Mi se pare multisor!Oricum pentru o carcasa de duzina este buna temperatura!
Later edit:Acum am vazut ca ai ANTEC!Monteaza un cooler in fata(baga aer) si doua in spate (scot aerul cald) si vei simti diferenta!
Later edit:Acum am vazut ca ai ANTEC!Monteaza un cooler in fata(baga aer) si doua in spate (scot aerul cald) si vei simti diferenta!
Last edited by novi on Sat Sep 25, 2004 11:33 am, edited 1 time in total.
Mult 35 C ? be serious , acum depinde si cum iti arata senzorul temeratura , caci la mine de ex sta in 46C in idle si nu depaseste 50 in full load dar cica senzorul e pus exact sub core si ar arata teperaturi mai mari cu 5-10 C.
Si ca fapt divers : daca nu vrei o/c , poti lua coolerul meu din semnatura. E vreo 450 mii si e super silentios. Prima oara cand am trecut de la vechiul cooler era cat pe aci sa scot direct priza din perete ca nu auzeam coolerul
Daca vrei super cooling ia carcasa aia de 700$ care il tine la -15 C
Si ca fapt divers : daca nu vrei o/c , poti lua coolerul meu din semnatura. E vreo 450 mii si e super silentios. Prima oara cand am trecut de la vechiul cooler era cat pe aci sa scot direct priza din perete ca nu auzeam coolerul

Daca vrei super cooling ia carcasa aia de 700$ care il tine la -15 C

Intel Core2Duo E8400 (stock) | Gigabyte P35-DS3L | 2x1024 Kingmax + 2x2048 Kingmax | BFG 285gtx OCX | 1xSeagate 200GB ATA + 1xSeagate 320GB SATA | Carcasa No-Name | Spire HighPower 500W |
Ideala ? ....cat mai mica dar 45-50 e temp normala pt rulare cred eu.BerK wrote:De duzina ???
La naiba ca am un Antec 1000AMG si sincer sa fiu m-am cam chinuit pana cand mi l-am permis !!
cred ca mai pun 2 coolere pe carcasa!!
Oricum ,care e temp ideala idlle ; full load la care sta un 2600+ ne-o/c-ed ?
Thx
Intel Core2Duo E8400 (stock) | Gigabyte P35-DS3L | 2x1024 Kingmax + 2x2048 Kingmax | BFG 285gtx OCX | 1xSeagate 200GB ATA + 1xSeagate 320GB SATA | Carcasa No-Name | Spire HighPower 500W |