Aveţi vreo alergie?

Discuţii generale însă nu în general. Orice depaşeşte limitele interesantului va fi imediat şters.

Moderator: Moderatori

Coke

Aveţi vreo alergie?

Post by Coke »

Da,da ati citit bine,sunt alergic la cofeina...Ieri am aflat.
Doctoru zice ca nu am voie Cola,cafea sau alte bauturi care contin cofeina...

Eu mor aici de ciuda.... :evil:

Da ce credeti ca nu mai beau Cola,haha. "Si marmota invelea ciocolata in staniol" mdeah....
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Nu se comercializeaza in Ro Cola fara cofeina?
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Ce a zis exact doctorul? Pentru că diagnosticul ăsta dat sec e ciudat chiar şi pentru un doctor român. Sigur nu ai altfel de alergie sau boală şi e interzis şi consumul de produse cu cofeină?

* Am schimbat titlul topicului pentru a-l face mai general, nu începeţi cu patetisme gen "sunt alergic la proşti".
Last edited by Zâna Măseluţă on Mon Oct 11, 2004 6:35 pm, edited 1 time in total.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Coke

Post by Coke »

Alergie de nu stiu care...

Se manifesta prin inrosirea pielii in unele zone ale fetei...

Tata si acum ma bate la cap sa o las mai usor cu Cola (da si acum beau).
Daedalus

Post by Daedalus »

Daca o tii asa o sa ai pielea de culoarea avatarului :D Ar fi bine sa iei in seama pana nu va fi prea tarziu. Si io care eram mare fan Cola cu pliculete de ness dizolvate in ea... e mai tare ca andrenalina :D :crazyeyes:
Eu nu am nici o alergie. Am avut o perioada in generala cand mancam de la o patiserie din zona si mi'au aparut niste iritatii de genu asta. Tot asa: fara cola, fara cafea, fara.. fara.. fara (mai ramanea sa'mi interzica femeile :D)

PS
Maselutz wrote:* Am schimbat titlul topicului pentru a-l face mai general, nu începeţi cu patetisme gen "sunt alergic la proşti".
Cum se face ca te gandesti tu la toate? Deja ma simt subjugat verbal. :multi:
Omul bun la toate
paradox

Post by paradox »

Cred ca sunt alergic la praf, far inca nu s-a confirmat medical.
Image
Br1ck.70p

Post by Br1ck.70p »

Sunt alergic la fumat (testat! ) :) si la sucul ala de 10.000 lei la 2 l, am uitat cum ii zice, Clever! Asa..
"Daca regele vrea, atunci si legea vrea"

--vechiul nickname: D00d --
iLogiK

Post by iLogiK »

din cate stiu nu-s alergic la nimic.
coke, sorry to hear that...
m-au luat si ai mei ca beau prea multa cola, dar le-am explicat frumos ca am colegi care fumeaza pachete de tigari pe zi...ce ii mai bine? sa fumez sau sa beau cola? :)
paradox

Post by paradox »

De obicei alergiile apar in cazul unei hipersensibilitati la anumiti factori externi. (ex polen, praf, puf).
Pana acuma am auzit sa apara doar probleme cu ficatul (mi se pare ca acolo se face metabolismul cofeinei -poate gresesc-) sau tensiunea arteriala din cauza sucurilor ce contin cofeina.
Image
paradox

Post by paradox »

fishbone wrote:Nu se comercializeaza in Ro Cola fara cofeina?
Pai...nu inca.
Dar nici la voi nu cred ca se comercializeaza cola cu aromele si colorantzii pe fundul sticlei.
:drinking:
Image
StaTich
Radioactiv

Post by StaTich »

Bai ce nasol de voi, nici macar nu sunteti jalnici ca mine:

Sunt alergic la:
-par de pisica
-mucegai
-praf
-puf (in special ala din perna)
-lana
-dracu stie ce plante enervante
-frig

si lista poate continua :) , de fapt mai bine zis :((
Image
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

paradox wrote:
fishbone wrote:Nu se comercializeaza in Ro Cola fara cofeina?
Pai...nu inca.
Dar nici la voi nu cred ca se comercializeaza cola cu aromele si colorantzii pe fundul sticlei.
:drinking:
Depinde de data imbutelierii :D
Am mai constatat eu minuni d-astea, mai ales la Nestea, care e tot un produs Coca Cola.
Comosicus

Post by Comosicus »

La mine, de vreo cativa ani (vreo 6-7) s-a declansat un astm pe fond alergic. De bine, de rau, il tin in frau cu medicamente. Da tot ma mai apuca cateodata suflurile.
Nu toti dacii au murit la Sarmizegetusa
paradox

Post by paradox »

Am o prietena care a alergica la polen. Primavara-vara cand incepe polenizarea la plopi incepe si reactia alergica. Saraca de ea, stranuta intr-una, ii lacrimeaza ochii, ii curge nasul...
Ca si cum ai avea gripa cateva luni, atat doar ca lipseste febra...
Image
deeJayOg

Post by deeJayOg »

-praf
-păr de pisică
-ciocolată (doar strănut. de mâncat mănânc)
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Eu întotdeauna m-am întrebat ce naiba e alergia la părul de pisică... adică am văzut oameni care la apariţia unei pisici încep să strănute de parcă pisica se jumuleşte de păr şi-l aruncă în sus prin toată raza ei de acţiune ...
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
deeJayOg

Post by deeJayOg »

Eh...la următoarea întâlnire (dacă oi putea să ajung) adu cu tine o pisică. Să o ţii lângă mine să să vezi. Îmi dă o senzaţie de răceală. Strănut tot timpul şi îmi curge nasul îngrozitor....
paradox

Post by paradox »

Zâna Măseluţă™ wrote:Eu întotdeauna m-am întrebat ce naiba e alergia la părul de pisică... adică am văzut oameni care la apariţia unei pisici încep să strănute de parcă pisica se jumuleşte de păr şi-l aruncă în sus prin toată raza ei de acţiune ...
Probabil ca e vorba si de putina autosugestie.
Image
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Eu am o sensibilitate marita si incep sa tusesc daca fac prea mult efort intr-o zona cu praf, fum de tigara etc. Nu rezista caile mele respiratorii la astfel de factori stressanti.
Reactia lui Ogre*|NsaN3 o am si eu, dar numai daca motanii mei stau pe capul meu non stop 3-4 zile. Incep sa stranut in cantitati industriale, imi lacrimeaza ochii, imi curge nasul in ultimul hal. Solutia e sa ii dau afara din camera pe motani si sa stau cu geamurile deschise pana imi trece.
Avea un suflet... candva...

Currently very active, thank you very much Image
StaTich
Radioactiv

Post by StaTich »

La mine alergia la pisica este compusa din doi factori:
1. alergia propriu zisa
2. alergia pe fond nervos.

De multe ori doar cand vad o pisica ma apcua stranutul, asta din cauza ca atunci cand eram mic aveam pisici si stranutam de minim 200 de ori pe zi, acum am ajuns sa ma pot controla si pot sta mai multe ore in case cu pisici fara sa am absolut nimic, dar si cand ma apuca, nu ma lasa decat dupa mai multe ore de mucit, stranutat, lacrimat, behait si injurat.

Asa ca pot sa ma autosugestionez ca nu sunt alergic la mate.
Image
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Nu stiu cdaca se califica drept alergie, dar am si eu o rinita sacaitoare. Probabil e la praf sau fum de tigara, ca oricum inhalez destul din amandoua...

Apropo de alergii la praf, stie careva daca functioneaza prostiile alea de salinizatoare? Daca ai alergie la praf atunci aerul sarat e solutia...
Dum zomfies...
paradox

Post by paradox »

Trickster wrote:Apropo de alergii la praf, stie careva daca functioneaza prostiile alea de salinizatoare? Daca ai alergie la praf atunci aerul sarat e solutia...
Functioneaza, de aceea unul din tratamentele pentru alergie la praf este asemanator cu cel pentru sinusita si anume iti baga jet de solutie de sare prin nas. :crazyeyes:
Image
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Solutie pe care am incercat-o :robot: . Scarboasa chestie, si nu am reusit sa fac un tratament de durata (lene si nervi). Dar daca as avea un salinizator de-ala langa mine s-ar rezolva multe probleme...
Dum zomfies...
iLogiK

Post by iLogiK »

Trickster, te muti la mare si s-a rezolvat :)
SamuS

Post by SamuS »

eu lucru la albine si ca norocu ca nu am alergie la polen :D
nu cred ca am avut alergie cel putin nu tin minte :P
Notebook ASUS K50AB Turion x2 RM74 (2.2ghz), 4gb ddr2, ATI 4570, HDD 250GB
holhos

Post by holhos »

In general fac alergie la prosti :wink: ,si concret la muscaturi de orice fel de insecta.
Ultima data m-a muscat un viespe si m am facut la mana ca Popei marinarul :P .
SamuS

Post by SamuS »

OFFTOPIC Am crezut ca ai vrut sa zici I`m alergic to bullshit :) ca si in I ROBOT
multi pe care i stiu fac alergie la polen :( asta e
Notebook ASUS K50AB Turion x2 RM74 (2.2ghz), 4gb ddr2, ATI 4570, HDD 250GB
paradox

Post by paradox »

Cat timp nu sunt alergic la alcool e bine :D
Image
Eggan

Post by Eggan »

mda sunt alergic la praf; stranut, lacrimez si-mi curge nasul toata ziua cand am de a face cu el.
Asta cred sa fie singura alergie la mine, desi ar trebui sa-mi fac o analiza de-asta sa vad la ce mai sunt alergic [in State chestia ii foarte serioasa, dar la noi...]
Colegu

Post by Colegu »

io-s alrergic la windows..si vorbesc serios..
chiar ma enervez cand vad taskbarul ala cu "start" pe el..fac spume la bot :D
Racer

Post by Racer »

Eu sunt un fel de tester pentru oamenii normali.Cu alte cuvinte sunt alergic NUMAI la rosiile si capsunile naturale(semintele din ele).La cele de sera nu am nimic.
Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
icub4ucm

Post by icub4ucm »

Alergic cu acte in regula...la acarieni sau pe romaneste microorganisme din praful de casa
I saw a light at the end of tunnel. I went closer and I was right...It was a light...The light of a flamethrower
Red Baron

Post by Red Baron »

Sunt alergic la soare sau la orice alta sursa de lumina puternica si stranut de vreo 3-4 ori...In rest, din cate stiu, nimic altceva.
Colegu

Post by Colegu »

icub4ucm wrote:Alergic cu acte in regula...la acarieni sau pe romaneste microorganisme din praful de casa
pai vezi ca acarienii aia traiesc si pe suprafata corpului omenesc..si culmea,e chiar normal!

red baron>vezi ca sensibilitatea la lumina e destul de naspa..
poate te paste vreo meningita(doamne fereste) ..consulta un medic
ironwolf

Post by ironwolf »

Red Baron wrote:Sunt alergic la soare sau la orice alta sursa de lumina puternica si stranut de vreo 3-4 ori...In rest, din cate stiu, nimic altceva.
Bine, acuma şi eu strănut când ies vara din scara blocului direct la soare, după ce am stat câteva ore în "The Dark Side" a blocului, dar faptul acesta nu îl pot cataloga drept alergie. În rest stănut după cafea (nu consum, decât atunci când mă doare prostu' a.k.a. capu') sau ciocolată amăruie (acum nu am mai văzut prin magazine, poate nu se mai fabrică) şi tot ce înseamnă produs alimentar puternic mentolat, de exemplu dacă aţi încercat Orange Fresh. Sau după Halls.
While politicians is sounding like strippers to me
They saying
But I don't wanna hear it
"Ooo baby you want me
Now you can get this lapdance here for free"
Raana

Post by Raana »

Red Baron wrote:Sunt alergic la soare sau la orice alta sursa de lumina puternica si stranut de vreo 3-4 ori...In rest, din cate stiu, nimic altceva.
Am auzit si eu de chestia asta called 'alergie la soare' si mi se pare nasoala rau de tot. Nu inteleg ce faci intr-o zi de iulie cu 40 de grade la umbra. So, ce faci? :roll:
paradox

Post by paradox »

Raana wrote:
Am auzit si eu de chestia asta called 'alergie la soare' si mi se pare nasoala rau de tot. Nu inteleg ce faci intr-o zi de iulie cu 40 de grade la umbra. So, ce faci? :roll:
Ochelari de soare, ca altfel :crazyeyes:
Image
bloomfield

Post by bloomfield »

Mie îmi apar pistrui vara de la soare. Asta se cheamă alergie? La mine e încă ok dar am o amică căreia i se face faţa maro la propriu dacă stă o zi pe la soare.
O barmaniţă virtuală aş putea accepta
...dar o bere virtuală?? Niciodată!
mythos

Post by mythos »

Eu sunt la alergic la intepaturi de viespi si la prosti.
"It's my way or the highway"-David X
my_god_he_is_a_drake

Post by my_god_he_is_a_drake »

am alergii la bug-urile jocurilor.. :)) d fapt cred ca toti avem :P
Post Reply