Aveţi vreo alergie?
Moderator: Moderatori
Aveţi vreo alergie?
Da,da ati citit bine,sunt alergic la cofeina...Ieri am aflat.
Doctoru zice ca nu am voie Cola,cafea sau alte bauturi care contin cofeina...
Eu mor aici de ciuda.... :evil:
Da ce credeti ca nu mai beau Cola,haha. "Si marmota invelea ciocolata in staniol" mdeah....
Doctoru zice ca nu am voie Cola,cafea sau alte bauturi care contin cofeina...
Eu mor aici de ciuda.... :evil:
Da ce credeti ca nu mai beau Cola,haha. "Si marmota invelea ciocolata in staniol" mdeah....
- Zâna Măseluţă
- Admin
Ce a zis exact doctorul? Pentru că diagnosticul ăsta dat sec e ciudat chiar şi pentru un doctor român. Sigur nu ai altfel de alergie sau boală şi e interzis şi consumul de produse cu cofeină?
* Am schimbat titlul topicului pentru a-l face mai general, nu începeţi cu patetisme gen "sunt alergic la proşti".
* Am schimbat titlul topicului pentru a-l face mai general, nu începeţi cu patetisme gen "sunt alergic la proşti".
Last edited by Zâna Măseluţă on Mon Oct 11, 2004 6:35 pm, edited 1 time in total.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Daca o tii asa o sa ai pielea de culoarea avatarului
Ar fi bine sa iei in seama pana nu va fi prea tarziu. Si io care eram mare fan Cola cu pliculete de ness dizolvate in ea... e mai tare ca andrenalina
:crazyeyes:
Eu nu am nici o alergie. Am avut o perioada in generala cand mancam de la o patiserie din zona si mi'au aparut niste iritatii de genu asta. Tot asa: fara cola, fara cafea, fara.. fara.. fara (mai ramanea sa'mi interzica femeile
)
PS

Eu nu am nici o alergie. Am avut o perioada in generala cand mancam de la o patiserie din zona si mi'au aparut niste iritatii de genu asta. Tot asa: fara cola, fara cafea, fara.. fara.. fara (mai ramanea sa'mi interzica femeile

PS
Cum se face ca te gandesti tu la toate? Deja ma simt subjugat verbal.Maselutz wrote:* Am schimbat titlul topicului pentru a-l face mai general, nu începeţi cu patetisme gen "sunt alergic la proşti".

Omul bun la toate
Depinde de data imbutelieriiparadox wrote:Pai...nu inca.fishbone wrote:Nu se comercializeaza in Ro Cola fara cofeina?
Dar nici la voi nu cred ca se comercializeaza cola cu aromele si colorantzii pe fundul sticlei.

Am mai constatat eu minuni d-astea, mai ales la Nestea, care e tot un produs Coca Cola.
- Zâna Măseluţă
- Admin
Probabil ca e vorba si de putina autosugestie.Zâna Măseluţă™ wrote:Eu întotdeauna m-am întrebat ce naiba e alergia la părul de pisică... adică am văzut oameni care la apariţia unei pisici încep să strănute de parcă pisica se jumuleşte de păr şi-l aruncă în sus prin toată raza ei de acţiune ...

Eu am o sensibilitate marita si incep sa tusesc daca fac prea mult efort intr-o zona cu praf, fum de tigara etc. Nu rezista caile mele respiratorii la astfel de factori stressanti.
Reactia lui Ogre*|NsaN3 o am si eu, dar numai daca motanii mei stau pe capul meu non stop 3-4 zile. Incep sa stranut in cantitati industriale, imi lacrimeaza ochii, imi curge nasul in ultimul hal. Solutia e sa ii dau afara din camera pe motani si sa stau cu geamurile deschise pana imi trece.
Reactia lui Ogre*|NsaN3 o am si eu, dar numai daca motanii mei stau pe capul meu non stop 3-4 zile. Incep sa stranut in cantitati industriale, imi lacrimeaza ochii, imi curge nasul in ultimul hal. Solutia e sa ii dau afara din camera pe motani si sa stau cu geamurile deschise pana imi trece.
La mine alergia la pisica este compusa din doi factori:
1. alergia propriu zisa
2. alergia pe fond nervos.
De multe ori doar cand vad o pisica ma apcua stranutul, asta din cauza ca atunci cand eram mic aveam pisici si stranutam de minim 200 de ori pe zi, acum am ajuns sa ma pot controla si pot sta mai multe ore in case cu pisici fara sa am absolut nimic, dar si cand ma apuca, nu ma lasa decat dupa mai multe ore de mucit, stranutat, lacrimat, behait si injurat.
Asa ca pot sa ma autosugestionez ca nu sunt alergic la mate.
1. alergia propriu zisa
2. alergia pe fond nervos.
De multe ori doar cand vad o pisica ma apcua stranutul, asta din cauza ca atunci cand eram mic aveam pisici si stranutam de minim 200 de ori pe zi, acum am ajuns sa ma pot controla si pot sta mai multe ore in case cu pisici fara sa am absolut nimic, dar si cand ma apuca, nu ma lasa decat dupa mai multe ore de mucit, stranutat, lacrimat, behait si injurat.
Asa ca pot sa ma autosugestionez ca nu sunt alergic la mate.
Nu stiu cdaca se califica drept alergie, dar am si eu o rinita sacaitoare. Probabil e la praf sau fum de tigara, ca oricum inhalez destul din amandoua...
Apropo de alergii la praf, stie careva daca functioneaza prostiile alea de salinizatoare? Daca ai alergie la praf atunci aerul sarat e solutia...
Apropo de alergii la praf, stie careva daca functioneaza prostiile alea de salinizatoare? Daca ai alergie la praf atunci aerul sarat e solutia...
Dum zomfies...
Functioneaza, de aceea unul din tratamentele pentru alergie la praf este asemanator cu cel pentru sinusita si anume iti baga jet de solutie de sare prin nas. :crazyeyes:Trickster wrote:Apropo de alergii la praf, stie careva daca functioneaza prostiile alea de salinizatoare? Daca ai alergie la praf atunci aerul sarat e solutia...

pai vezi ca acarienii aia traiesc si pe suprafata corpului omenesc..si culmea,e chiar normal!icub4ucm wrote:Alergic cu acte in regula...la acarieni sau pe romaneste microorganisme din praful de casa
red baron>vezi ca sensibilitatea la lumina e destul de naspa..
poate te paste vreo meningita(doamne fereste) ..consulta un medic
Bine, acuma şi eu strănut când ies vara din scara blocului direct la soare, după ce am stat câteva ore în "The Dark Side" a blocului, dar faptul acesta nu îl pot cataloga drept alergie. În rest stănut după cafea (nu consum, decât atunci când mă doare prostu' a.k.a. capu') sau ciocolată amăruie (acum nu am mai văzut prin magazine, poate nu se mai fabrică) şi tot ce înseamnă produs alimentar puternic mentolat, de exemplu dacă aţi încercat Orange Fresh. Sau după Halls.Red Baron wrote:Sunt alergic la soare sau la orice alta sursa de lumina puternica si stranut de vreo 3-4 ori...In rest, din cate stiu, nimic altceva.
While politicians is sounding like strippers to me
They saying
But I don't wanna hear it
"Ooo baby you want me
Now you can get this lapdance here for free"
They saying
But I don't wanna hear it
"Ooo baby you want me
Now you can get this lapdance here for free"
Am auzit si eu de chestia asta called 'alergie la soare' si mi se pare nasoala rau de tot. Nu inteleg ce faci intr-o zi de iulie cu 40 de grade la umbra. So, ce faci? :roll:Red Baron wrote:Sunt alergic la soare sau la orice alta sursa de lumina puternica si stranut de vreo 3-4 ori...In rest, din cate stiu, nimic altceva.
Ochelari de soare, ca altfel :crazyeyes:Raana wrote:Am auzit si eu de chestia asta called 'alergie la soare' si mi se pare nasoala rau de tot. Nu inteleg ce faci intr-o zi de iulie cu 40 de grade la umbra. So, ce faci? :roll:Red Baron wrote:Sunt alergic la soare sau la orice alta sursa de lumina puternica si stranut de vreo 3-4 ori...In rest, din cate stiu, nimic altceva.

- bloomfield
Mie îmi apar pistrui vara de la soare. Asta se cheamă alergie? La mine e încă ok dar am o amică căreia i se face faţa maro la propriu dacă stă o zi pe la soare.
O barmaniţă virtuală aş putea accepta
...dar o bere virtuală?? Niciodată!
...dar o bere virtuală?? Niciodată!
-