Counter pentru imprimanta

Fie că sunt sisteme de operare sau aplicaţii, le puteţi comenta aici.

Moderator: Moderatori

Post Reply
Hannibal

Counter pentru imprimanta

Post by Hannibal »

Mi-ar trebui un program care sa mi contorizeze cate pagini am printat si cand.

Imprimanta este un HP Deskjet 3745 (conectare pe USB), pe un sistem Win 2000.

Daca aveti vreo idee postati aici va rog , nu de altceva dar am ramas fara cartus de prea multe ori, iar sora mea zice ca nu printeaza , iar cei de la magazin s-au saturat sa ma tot vada pe acolo ca iau cartuse ... :( , iar astea costa bani .... :(

help me pls :multi:
r4zv4n

Post by r4zv4n »

Iti propun alta chestie: reincarca-ti cartusele in loc sa cumperi altele noi. Pretul este incomparabil mai mic.
Sunt foarte misterios. De multe ori nici eu nu ştiu ce fac.
Mood: "I can't help but feeling that love is always dealing me a losing hand" (Deep Dish - "Sacramento")

Image
Araya

Post by Araya »

Ma alatur propunerii lui r4zv4n.
Athlon X2 Dual Core Windsor 4200+/MSI K9N SLI Platinum/Geil Ultra 4*512 800 MHz/Leadtek 7900GS/HDD WD 320 Gb Sata2/Creative Audigy2ES 5.1/TV Tuner Leadtek/DVD-RW Samsung LS/Boxe POINT HT-100/Thermaltake SHARK VA7000BWA/Samsung SyncMaster19"930BF
Hannibal

Post by Hannibal »

Thks pt. recomandari :multi: , si aveti dreptate e mai ieftin sa le reincarc , dar am gasit si ce ceea ce cautam , adică un progr. care mi contorizeaza tot ce printez , nr. de pagini , daca e color sau alb-negru , chiar si data sau userul ... il gasiti la http://www.tucows.com (http://www.tucows.com/preview/199194.html) se numeste O&K Print Watch 2.41 si sunt foarte multumit de el.
3v1L

imprimanta

Post by 3v1L »

si eu am hp deskjet 3745 dar io vreau un program kre sa imi zica kt cartus mai am :( aveti vreo idee ? aha ... si mai e ceva. ... stiti niste tutoriale kre sa ma invete cum sa dau format la si sa reinst win etc ... ms mult
sal!
Post Reply