Logon cu probleme !! ( Restart)
Moderator: Moderatori
Logon cu probleme !! ( Restart)
Am si eu o problema de 4 zile si deja nu o mai suport !!
Dau un restart simplu si normal din Start !! Se resterteaza apar / Procesor/ram Se incarca WIN ( XP PRO ) Dupa care urmeaza o mare pauza cu ecranul negru ( 1 minut 50 ) timp in care HDD-ul i-mi face cu ochiu la interval de o secuda ( Blink-aie ledu) Apoi Wellcome... si totul este ok !!!
Am scanat cu Pc Bug Doctor / Norton System Works nimic :Fade-color
Dau un restart simplu si normal din Start !! Se resterteaza apar / Procesor/ram Se incarca WIN ( XP PRO ) Dupa care urmeaza o mare pauza cu ecranul negru ( 1 minut 50 ) timp in care HDD-ul i-mi face cu ochiu la interval de o secuda ( Blink-aie ledu) Apoi Wellcome... si totul este ok !!!
Am scanat cu Pc Bug Doctor / Norton System Works nimic :Fade-color
realy?
Sunt in retea de un an !!! Si sa gasit acum ?? Neah nu cred !!!fishbone wrote:Daca esti intr-o retea de obicei asta inseamna ca sta pana obtine o adresa de IP/se autentifica in acea retea.
Am KAV antivir / Anti hacker / Cu virusi si alte alea nici o problema. !!!
Ia ce au spus colegii de sus... nu stiu sa fac.... din run sau cum ??
Idee: ia BootVis de la Microsoft (e gratis). Ruleaza-l, vezi pe ce componenta anume se opreste atat de mult si dupa aia ... cauti solutii. Ai o optiune de optimizare in BootVis, incearc-o
Pe urma ar mai fi o chestie, sa rulezi un defrag la partitia cu sistemul de operare. Works wonders, sometimes
Iar cum esti in retea ti se mai poate trage de la dezactivarea unui serviciu pt retea. Ceva cu DHCP, dar tre sa caut sa-ti spun mai multe si acuma nu mai am chef ca imi e foame.
:0X:
Pe urma ar mai fi o chestie, sa rulezi un defrag la partitia cu sistemul de operare. Works wonders, sometimes

Iar cum esti in retea ti se mai poate trage de la dezactivarea unui serviciu pt retea. Ceva cu DHCP, dar tre sa caut sa-ti spun mai multe si acuma nu mai am chef ca imi e foame.
If you have time to think that life sucks, that you're not making the most out of it!!
Acum incerc ce ai spus sa vedem !!r3c wrote:Idee: ia BootVis de la Microsoft (e gratis). Ruleaza-l, vezi pe ce componenta anume se opreste atat de mult si dupa aia ... cauti solutii. Ai o optiune de optimizare in BootVis, incearc-o
Pe urma ar mai fi o chestie, sa rulezi un defrag la partitia cu sistemul de operare. Works wonders, sometimes![]()
Acum am realizat acum dupa mai multe restarturi !! Ca imi trece si placa video pe 16 biti !! Dar mereu stau sa o fac pe 32 !! Cine se pricepe Va rog , nu vreau sa dau format !!!
Va multumesc am facut bootVis L-am instalat si atat ! LA defrag se opreste la 3 % si-mi da eroare... (View report C:\WINDOWS\Driver Cache\i386\Driver cab )
Sa il sterg ? :black:
Va multumesc am facut bootVis L-am instalat si atat ! LA defrag se opreste la 3 % si-mi da eroare... (View report C:\WINDOWS\Driver Cache\i386\Driver cab )
Sa il sterg ? :black:
snufy wrote:Acum am realizat acum dupa mai multe restarturi !! Ca imi trece si placa video pe 16 biti !! Dar mereu stau sa o fac pe 32 !! Cine se pricepe Va rog , nu vreau sa dau format !!!
Sa il sterg ? Am dat si un scan Cu Reg.Mechanic 3.0 (nimic) :black:
- NightWalker
Dezinstaleaza driverii placii video, apoi curata registrii cu cat mai multe programe (pentru a fi sigur ca au disparut orice urme), da-i un restart, vezi cum se comporta, daca totul merge bine, ai gasit buba. Daca nu, revino cu mai multe detalii + o descriere a sistemului.
Iar ce ai postat tu mai sus... in nici un caz ala nu e BootVis. Uite aici:
Link
Da=i prima oara un Trace>Next Boot & Driver Delays, lasa-l sa se restarteze, nu atinge mouse, nu apasa nici o tasta, lasa-l pana isi salveaza fisierul *.bin, dupa care ataseaza o poza aici cu rezultatele afisate.
Link
Da=i prima oara un Trace>Next Boot & Driver Delays, lasa-l sa se restarteze, nu atinge mouse, nu apasa nici o tasta, lasa-l pana isi salveaza fisierul *.bin, dupa care ataseaza o poza aici cu rezultatele afisate.

Dreaming in digital, living in realtime, thinking in binary, talking in IP.
Am Dezinstalat Video Drivers Am Reinstalat pe cele noi de la ATI AM scanat cu Reg.Mechanic + inca 2 programele de pe http://www.softpedia.comNightWalker™ wrote:Dezinstaleaza driverii placii video, apoi curata registrii cu cat mai multe programe (pentru a fi sigur ca au disparut orice urme), da-i un restart, vezi cum se comporta, daca totul merge bine, ai gasit buba. Daca nu, revino cu mai multe detalii + o descriere a sistemului.
Link
Tot un minut jumatate sta pana la Wellcome (screen)
Eu am o banuiala.. si anume.. Tot de pe site-ul mai sus mentionat am luat un program de Defrag . L-am instalat dupa care automat mia dat restart si dupa ce se incarca win xp ( exact unde acum sta ecranul negru) el faceam un defrag , a facut asta de 2 ori dupa care a expirat pt. ca era un trial de 5 zile( l-am dezinstalat) Asta e una , iar a doua ar fi o manevra facuta din style xp pt a schimba imaginea de boot ( dar am dat la Win Defaults deci nu cred ca e de la Style XP )
PC: Athlon 1400MHz | 768 Sdr kingston | 9600 Saphfire 128/128 biti | WD 40gb | Mo.Bo Asus |XP Pro !
Mai jos e boot-vis print screen dupa Boot !
Pana la urma am Rezolvat in Modul mai neplacut !! Am bagat imaginea de ghost.... Dar.. dar.... Cu probleme nu vroia sa inceapa rescrieres windows-ului Sa fi fost un iceput sau un Bad pe acolo ?? Acum nu mai am absolut nimic !!Hannibal wrote:Ia fiecare componenta in parte si testeaz-o, vezi progr. ca memtest, 3dmark, utiliatre pt. MB... tot tacamul , asa am patit cu un sistem , nestiind ce are lam lasat asa ... pana a picat , cand mam dus ku el la firma mi au schimbat memoria, acolo era buba ... who knows
Va multumesc pt. Tot !