Logon cu probleme !! ( Restart)

Fie că sunt sisteme de operare sau aplicaţii, le puteţi comenta aici.

Moderator: Moderatori

Post Reply
snufy

Logon cu probleme !! ( Restart)

Post by snufy »

Am si eu o problema de 4 zile si deja nu o mai suport !!

Dau un restart simplu si normal din Start !! Se resterteaza apar / Procesor/ram Se incarca WIN ( XP PRO ) Dupa care urmeaza o mare pauza cu ecranul negru ( 1 minut 50 ) timp in care HDD-ul i-mi face cu ochiu la interval de o secuda ( Blink-aie ledu) Apoi Wellcome... si totul este ok !!!

Am scanat cu Pc Bug Doctor / Norton System Works nimic :Fade-color
M-am apucat de Karate de frica sa nu ma bata Dumnezeu !!

Image
Jin

Post by Jin »

HDD-ul tau o ok? Sa nu cumva sa aiba un bad sa ceva tocmai in acea portiune unde incarca Win-ul. Incearca sa intri in recovery console sa sa dai un "chkdsk c: /r"...
paradox

Post by paradox »

sau poate ai ceva "chiriashi" in MBR.
Image
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Daca esti intr-o retea de obicei asta inseamna ca sta pana obtine o adresa de IP/se autentifica in acea retea.
snufy

realy?

Post by snufy »

fishbone wrote:Daca esti intr-o retea de obicei asta inseamna ca sta pana obtine o adresa de IP/se autentifica in acea retea.
Sunt in retea de un an !!! Si sa gasit acum ?? Neah nu cred !!!

Am KAV antivir / Anti hacker / Cu virusi si alte alea nici o problema. !!!

Ia ce au spus colegii de sus... nu stiu sa fac.... din run sau cum ??

Image
r3c

Post by r3c »

Idee: ia BootVis de la Microsoft (e gratis). Ruleaza-l, vezi pe ce componenta anume se opreste atat de mult si dupa aia ... cauti solutii. Ai o optiune de optimizare in BootVis, incearc-o

Pe urma ar mai fi o chestie, sa rulezi un defrag la partitia cu sistemul de operare. Works wonders, sometimes :wink:

Iar cum esti in retea ti se mai poate trage de la dezactivarea unui serviciu pt retea. Ceva cu DHCP, dar tre sa caut sa-ti spun mai multe si acuma nu mai am chef ca imi e foame.

:0X:
If you have time to think that life sucks, that you're not making the most out of it!!
snufy

Post by snufy »

r3c wrote:Idee: ia BootVis de la Microsoft (e gratis). Ruleaza-l, vezi pe ce componenta anume se opreste atat de mult si dupa aia ... cauti solutii. Ai o optiune de optimizare in BootVis, incearc-o

Pe urma ar mai fi o chestie, sa rulezi un defrag la partitia cu sistemul de operare. Works wonders, sometimes :wink:

Iar cum esti in retea ti se mai poate trage de la dezactivarea unui serviciu pt retea. Ceva cu DHCP, dar tre sa caut sa-ti spun mai multe si acuma nu mai am chef ca imi e foame.

:0X:
Acum incerc ce ai spus sa vedem !!

Image
snufy

Post by snufy »

Acum am realizat acum dupa mai multe restarturi !! Ca imi trece si placa video pe 16 biti !! Dar mereu stau sa o fac pe 32 !! Cine se pricepe Va rog , nu vreau sa dau format !!!

Va multumesc am facut bootVis L-am instalat si atat ! LA defrag se opreste la 3 % si-mi da eroare... (View report C:\WINDOWS\Driver Cache\i386\Driver cab )

Sa il sterg ? :black:

Image
snufy

Post by snufy »

snufy wrote:Acum am realizat acum dupa mai multe restarturi !! Ca imi trece si placa video pe 16 biti !! Dar mereu stau sa o fac pe 32 !! Cine se pricepe Va rog , nu vreau sa dau format !!!

Va multumesc am facut bootVis L-am instalat si atat ! LA defrag se opreste la 3 % si-mi da eroare... (View report C:\WINDOWS\Driver Cache\i386\Driver cab )

Sa il sterg ? Am dat si un scan Cu Reg.Mechanic 3.0 (nimic) :black:
Attachments
Regestry mechanic 3.0 errors.JPG

Image
NightWalker

Post by NightWalker »

Dezinstaleaza driverii placii video, apoi curata registrii cu cat mai multe programe (pentru a fi sigur ca au disparut orice urme), da-i un restart, vezi cum se comporta, daca totul merge bine, ai gasit buba. Daca nu, revino cu mai multe detalii + o descriere a sistemului.

Iar ce ai postat tu mai sus... in nici un caz ala nu e BootVis. Uite aici:
Link
Da=i prima oara un Trace>Next Boot & Driver Delays, lasa-l sa se restarteze, nu atinge mouse, nu apasa nici o tasta, lasa-l pana isi salveaza fisierul *.bin, dupa care ataseaza o poza aici cu rezultatele afisate.
Image
Dreaming in digital, living in realtime, thinking in binary, talking in IP.
snufy

Post by snufy »

NightWalker™ wrote:Dezinstaleaza driverii placii video, apoi curata registrii cu cat mai multe programe (pentru a fi sigur ca au disparut orice urme), da-i un restart, vezi cum se comporta, daca totul merge bine, ai gasit buba. Daca nu, revino cu mai multe detalii + o descriere a sistemului.

Iar ce ai postat tu mai sus... in nici un caz ala nu e BootVis. Uite aici:
Link
Da=i prima oara un Trace>Next Boot & Driver Delays, lasa-l sa se restarteze, nu atinge mouse, nu apasa nici o tasta, lasa-l pana isi salveaza fisierul *.bin, dupa care ataseaza o poza aici cu rezultatele afisate.
Am Dezinstalat Video Drivers Am Reinstalat pe cele noi de la ATI AM scanat cu Reg.Mechanic + inca 2 programele de pe http://www.softpedia.com
Tot un minut jumatate sta pana la Wellcome (screen)

Eu am o banuiala.. si anume.. Tot de pe site-ul mai sus mentionat am luat un program de Defrag . L-am instalat dupa care automat mia dat restart si dupa ce se incarca win xp ( exact unde acum sta ecranul negru) el faceam un defrag , a facut asta de 2 ori dupa care a expirat pt. ca era un trial de 5 zile( l-am dezinstalat) Asta e una , iar a doua ar fi o manevra facuta din style xp pt a schimba imaginea de boot ( dar am dat la Win Defaults deci nu cred ca e de la Style XP )

PC: Athlon 1400MHz | 768 Sdr kingston | 9600 Saphfire 128/128 biti | WD 40gb | Mo.Bo Asus |XP Pro !

Mai jos e boot-vis print screen dupa Boot !
Attachments
axtrempx.JPG

Image
Hannibal

Post by Hannibal »

Ia fiecare componenta in parte si testeaz-o, vezi progr. ca memtest, 3dmark, utiliatre pt. MB... tot tacamul , asa am patit cu un sistem , nestiind ce are lam lasat asa ... pana a picat , cand mam dus ku el la firma mi au schimbat memoria, acolo era buba ... who knows :robot:
snufy

Post by snufy »

Hannibal wrote:Ia fiecare componenta in parte si testeaz-o, vezi progr. ca memtest, 3dmark, utiliatre pt. MB... tot tacamul , asa am patit cu un sistem , nestiind ce are lam lasat asa ... pana a picat , cand mam dus ku el la firma mi au schimbat memoria, acolo era buba ... who knows :robot:
Pana la urma am Rezolvat in Modul mai neplacut !! Am bagat imaginea de ghost.... Dar.. dar.... Cu probleme nu vroia sa inceapa rescrieres windows-ului Sa fi fost un iceput sau un Bad pe acolo ?? Acum nu mai am absolut nimic !!

Va multumesc pt. Tot !

Image
Post Reply