V-a placut Balul Bobocilor ?? ..

Discuţii generale însă nu în general. Orice depaşeşte limitele interesantului va fi imediat şters.

Moderator: Moderatori

Post Reply
The Prophet

V-a placut Balul Bobocilor ?? ..

Post by The Prophet »

.. si ce "vedete" au fost invitate .. La mine in clasa a 9-a (sunt a 12 a in Nenitescu) i-au chemat pe aia de la Akcent si intr-a 12 a pe Jojo .. nu-mi place nici unu nici altu' .. da anu asta au dat-o in bara rau de tot.. cica Alb si Negru .. :roll: si cand te gandesti ca am dat bani pt asta .. .... ..
It's not that I don't like you/ I just don't wanna speak ....
Br1ck.70p

Post by Br1ck.70p »

The Prophet si la voi tot Alb Negru a venit? Au venit aia, erau atat de dusi ca nu stiau sa ii pronunte numele unei tipe de la mine din clasa. Straight up. Ca overall Balul bobocilor a fost cam varza la mine in liceu (Lovinescu).
Last edited by Br1ck.70p on Mon Nov 01, 2004 8:25 pm, edited 1 time in total.
"Daca regele vrea, atunci si legea vrea"

--vechiul nickname: D00d --
PePSy

Post by PePSy »

La noi o sa vina Sistem. N-am nimic cu ei, mi se pare destul de buna formatia.
In prezent nu am bani de bilet...
Revin cu o parere dupa ce o sa merg la bal. Dar, prioritar e procurarea biletului.
paradox

Post by paradox »

La noi habar nu am cine va veni, important este ca voi fi cu prietenii mei :D
Cat despre al doilea bal la care ma duc, chiar daca nu cunosc prea multa lume in acea scoala, nu cred ca va trebui sa imi fac griji pentru ca vor fi, ca in anii trecuti, de 3 ori mai multe fete decat baieti. Oh yeah! :multi:
Image
iLogiK

Post by iLogiK »

vineri o sa fie balul la liceul meu (si a lui paradox)
nu am stat sa numar raportul fete/baieti, dar e adevarat ca eu cel putin va trebui sa aleg...una din doua.....
offf, offf....
Lord Executron

Post by Lord Executron »

Lol la noi e peste 2 saptamani *mihai viteazu*... Nu am nici o idee cine vine

Anu trecut a venit vama veche shi acuma 2 ani vank...

Cand eram intr-a noua au bagat shi manele... A fost tare :drinking:
1.Tagan 580W|DFI SLI-DR Expert|Opteron 146 CABYE @ 2,7 Ghz|2 x 1 Gb Corsair UCCC @ DDR550 @3-4-3-7|BFG 7900 GT 512 DDR|WD Raptor 36Gb, Samsung 160GB & 200 GB, WD 3x250GB, Seagate 1 TB.
Colectionar de calculatoare, fan VW&Dacia Frantuzoaica
k2ds

Post by k2ds »

la noi am cantat eu,cu formatia "Trafic de Influenta" . *neplacut faptul ca n-am observat threadul asta cand am postat aceeasi chestie la topicul offtopic :roll: * ma rog,a fost dragut balul,cel putin din ipostaza mea de big fancy rock star :multi:
The Prophet

Post by The Prophet »

Si la noi ar trebui sa cante cineva de la noi din clasa .. hip hop zic ei .. .. ce e marfa e ca totusi primesc ceva bani si au speranta ca ii vede vreun Cineva. Voi ati primit ceva ca ati cantat ??
k2ds

Post by k2ds »

noi am primit super CHOOCHOO . like,am insistat noi sa cantam,nu am fost ceruti. trebuie sa mai iesim din cand in cand in lume,sa ne stie astia..
zxp

Post by zxp »

La mine au venit baietii de la Vama Veche , si chiar daca sunt fan al trupei, chiar daca au cantat genial, a lipsit ceva...acel ceva...
Last edited by zxp on Fri Nov 05, 2004 11:29 am, edited 1 time in total.
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
burner
Radioactiv

Post by burner »

Zeus_XP wrote:La mine au venit baietii de la Vama Veche
te urasc :P

eu sunt in acelasi liceu ca The Prophet si mi-se pare o tampenie imensa balul asta, drept pt. care nu ma duc... Organizare e sutpida: scoala nu pune nici un ban, ba chiar ar vrea sa mai si ramana din vanzarea biletelor ceva si pt. fondul scolii :roll: In concluzie: e o pierdere de timp si bani.
True knowledge exists in knowing that you know nothing.
The Prophet

Post by The Prophet »

aaawwwwwww maaaaaaaan .. cel mai ratat bal din istoria balurilor :drinking: .. desi escape why not se da mare discoteca sau ce o fi, au o sonorizare de toata jena .. ca sa nu folosesc niste termeni de pe la mine din zona.. nici cea mai mica urma de bass nu a existat .. dj kay ( :0X: ) habar nu avea cum sa foloseasca un egalizator. In ceea ce priveste "fabrica de hituri" invitata - alb si negru - oamenii de la mine din clasa au cantat net superior .. concluzie.. daca balu e organizat de niste oameni precum conducerea scolii mele :evil: , probabil v-ati dat seama dupa ce a zis burner, atunci mai bine n-ar fi :wink:
mdanjay

Post by mdanjay »

... ehe ... Balu meu e de abia pe 18 nov ... nu stu inca cine vine .. da eu deja am fost la alte 2 baluri .. si atunci au venit DJ Project :Fade-color .. si IRIS :0X: ........ misto
====>
I'm true to myself and thats all that matters. BIG
====>
Christian

Post by Christian »

aaaa, la noi i s-a ofilit acceleratia autobuzului si am mers cam jumatate de ora prin vie, pe jos. fetele-cu rochii si tocuri :P
std
Moderator

Post by std »

IRIS?
Where was that?
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
PePSy

Post by PePSy »

Mda... am fost aseara la bal. Nu e deloc pe gustul meu asemenea activitate, prea multa lume, fum, shmechereala... Concertul trupei Sistem a fost frumos, spectaculos, dar nu a durat nici 40 min. Iar dupa concert, cica liceul nu isi mai asuma responsabilitatea pentru ce se intampla pe acolo,... ghici ce se intampla. Si apoi, balul s-a tinut in acelasi club ca in fiecare an, desi se putea alege din multitudinea de cluburi (adica doua) care se afla in Braila.
Post Reply