Reconstruiesc acest topic pana cand vine Zana Maseluta si-mi tranteste lacatul in nas. Poate ca totusi Zinica, draga de ea, va intelege ce incearca sa faca aici, in XTRMPC, Ovidiu Bufnila, si n-o sa mai lacatuiasca topicul.
Sa incercam sa gandim ALTFEL: de ce aceasta tema? Pentru ca aveti sansa sa fiti altfel decat generatia mea. Generatia mea s-a ratacit in meandrele Istoriei. OK. Acum aveti libertatea de a gandi altfel. Aveti deplina libertate de a va construi libertatea. Fara sa puneti botul, cum se spune, la miturile prafuite.
Meduza este un concept, un cod, o Imagine.
Ideile celorlalte topicuri, de la cel despre SF, la cel despre Dinozauri, Manipulare, Moda, etc. tintesc nu numai o schimbare de atitudine dar si o schimbare de directie. Scoala de Tip Fabrica a deformat zeci de generatii. Lideri construiti dupa un tipic euclidian, amorf, insipid si periculos au ucis cu buna stiinta oameni cata frunza si iarba. Idealismul, Utopismul dar si Pragmatismul desantat au dus in pustiu minti ratacite. Ce veti face? Cum va veti valuri prin propria voastra existenta? Ce veti alege? Hedonismul, pragmatismul, evazionismul, insurgenta, delasarea sau melancolia?
Iata cateva intrebari poate incomode pentru toti acei navigatori care nu vor sa se lase dusi de curent.
Cu prietenie, fara aroganta, dar, recunosc, plin de jocuri si strategii imbarligate si imbarligacioase,
Ovidiu Bufnila

MEDUZA decodificata: Prietenii Mei sunt Marea Meduza!
A sosit timpul sa decodific MEDUZA. Meduza SUNT/ESTE toti prietenii
mei, prietenii lui Ovidiu Bufnila pe care ii iubesc si ii
pretuiesc, SUNT PRIETENII care m-au ajutat la greu si care au
incercat sa ma inteleaga si care ma pretuiesc asa cum ii pretuiesc
eu nu pentru ca au sau pentru ca avem ci pentru ca SUNTEM!
Ovidiu Bufnila

PS: un mic reload: In ce fel va simtiti prinsi in Marele VIU? Marele VIU pare sa fie o Meduza a Meduzelor in Univers.