O sa ziceti ca deschid numai topicuri pe subiectul ,,best''.
![Grin-Nod [smilie=Grin-Nod.gif]](./images/smilies/Grin-Nod.gif)
Deci in topicul asta vreau sa se discute despre cele mai bune coloane sonore pe care le au jocurile. Pe langa un storyline bun, un joc are nevoie in opinia mea de o coloana sonora buna pentru a avea o atmosfera cat mai placuta. Incep cu parerea mea si apoi va las pe voi: L-am mentionat si in celalalt topic. Jocului asta nu-i mai trebuia mult sa devina aproape perfect pentru multe persoane.E vorba de HL2. Are storyline bun, dar cred ca trebuia pus un pic mai mult accent pe coloana sonora, care este bunicica. Nu pot spune mai mult despre ea, pentru ca putea sa fie mai buna. (gata cu HL2)
![Grin-Nod [smilie=Grin-Nod.gif]](./images/smilies/Grin-Nod.gif)
Trec acuma la alt joc, Mafia. Mafia pe langa faptul ca are o poveste fantastica, are o coloana sonora superba care se potriveste foarte bine. Jocul a luat si premiu in 2002 pentru coloana sonora daca nu ma insel. De curand am terminat Pop: Warrior Within, si mi-a placut si coloana sonora de la el, parca mai schimbata fata de precedentul. Rome Total War are o coloana sonora care mie personal mi-a placut foarte, foarte mult. Outcast a luat premiu in 1999 pentru soundtrack-ul superb pe care inca il ascult din cand in cand. Morrowind are muzica buna, dar parca prea putine melodii. Dupa o vreme stiam deja pe de rost melodiile.De asemenea, seria Hitman are muzica buna. Mai sunt multe.. Deci numarul I coloana sonora pentru mine il are Mafia, urmat la cativa milimetri e Rome Total War si Outcast... Acum, parerea voastra.