vreau sa-mi cumpar o placa de baza soket A dar nu prea stiu ce sa-mi iau .
vreau sa investesc in jur de 2,5-3 milioane lei
Am proc XP 1700 din primele generatii din alea la care nu e blocat multiplicatorul si se poate overkloka.
Detin 2x256 ddram + ati 9200 256 ddram/128 biti
as vrea sa scot cat mai multa putere ce se poate scoate din proc+placa baza
please sa ma ajute cineva cu idee ce sa-mi iau.
Ce stiti despre placa: DFI NFII ULTRA-AL - cum se comporta la oc si daca stiti cumva de probleme de compatibilitate cu unele memorii. Am vazut mai multe teste cu sora ei mai "dotata" DFI-LanPartyNFII Ultra (rezultate destul de bune) in schimb despre prima placa nu am putut afla nimic si cum trebuie sa-mi schimb sist. as vrea sa aflu daca este o alegere potrivita (potrivita si prin prisma pretului).
VENI VIDI VICI wrote:Ce stiti despre placa: DFI NFII ULTRA-AL - cum se comporta la oc si daca stiti cumva de probleme de compatibilitate cu unele memorii. Am vazut mai multe teste cu sora ei mai "dotata" DFI-LanPartyNFII Ultra (rezultate destul de bune) in schimb despre prima placa nu am putut afla nimic si cum trebuie sa-mi schimb sist. as vrea sa aflu daca este o alegere potrivita (potrivita si prin prisma pretului).
Ca sa nu fac risipa de topicuri am preferat sa postez intr-unul care deja are ca subiect alegerea unei placi de baza pt socket A. In subiectul anterior am specificat ca placa DFI NFII ULTRA-AL o vreau pt mine.
PS Pretul placii este interesant si pt cel ce a deschis topicul, ~ 2.500.000lei.
si-a ciumparat careva ASUS A7V880?
daca are careva sa-mi spuna si mie cum se comporta !!!
daca a clokat-o careva sa-mi spuna ce a putut scoate din ea
apropos posed un procesor XP 1700 model 8 familia 6
cat de mult il pot duce??? fara prea mari riscuri pe placa asta?