program de testat placa de retea....cunoasteti vreunul?

Fie că sunt sisteme de operare sau aplicaţii, le puteţi comenta aici.

Moderator: Moderatori

Post Reply
mudio

program de testat placa de retea....cunoasteti vreunul?

Post by mudio »

Am o placa de retea VCTnet si, pt ca vad mari diferente de transfer intre mine si ceilalti din retea, as vrea sa o testez cumva sa vad daca ea e problema.
Cel mai mare dusman al meu ... sunt EU.
adrian1700+

Post by adrian1700+ »

Vezi poate nu este de la placa de retea mai intai.Poate ai setat ceva naspa la conexiune.Incearca toate variantele.
none
mudio

Post by mudio »

Sau o fi de la switch.....hmm......mi-ar trebui ceva sa testez si switch-ul. Si am facut o greseala .... VCTnet e marca switch-ului; placa de retea e Surecom.
std
Moderator

Post by std »

Incearca pe site-ul producatorului.
Driverele placii mele de retea (3Com) includ si functii de diagnosticare, e posibil sa existe ceva asemanator si pentru placa ta.

Dar mai precis ce ai vrea sa testezi la ea?
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
ice01

Post by ice01 »

Foloseste comanda :

Code: Select all

ping -t  192.168.0.1
pe care o dai din consola : run->command , iar in loc de ip-ul dat de mine dai ip-ul server-ului sau al unui alt calculator din retea si vezi daca ai pierderi la ping (request time out) .Acele pierderi semnaleaza posibile probleme cu placa de retea ...
mudio

Post by mudio »

Mersi Ice01 raspunsul la ping nu este 'request time out' (in momentul asta) dar a avut situatii cand la comanda ping fara "-t" mi-a dat si raspunsul asta.
Std intradevar se pare ca ar fi o aplicatie de testare dar mi-a dat o eroare surpriza:
Attachments
New Bitmap Image.JPG
Post Reply