Toby - recompensa pe tocană
Moderator: Moderatori
Toby - recompensa pe tocană
http://savetoby.com/
Cica respectivul cere 50.000 USD ca sa nu manance iepurashul!!! Cum naiba poti sa faci aşa ceva? Ma duc si eu si cumpar un iepure si cer 100.000 Usd, imprim nishte tricouri, sepci si papuci cu poza lui si cer la lume sa il cumpere ca astfel eu sa strang banii si sa nu mananc iepure. jeeez si eu care credeam ca le-am vazut pe toate
[mod]Titlu schimbat- zm[/mod]
Cica respectivul cere 50.000 USD ca sa nu manance iepurashul!!! Cum naiba poti sa faci aşa ceva? Ma duc si eu si cumpar un iepure si cer 100.000 Usd, imprim nishte tricouri, sepci si papuci cu poza lui si cer la lume sa il cumpere ca astfel eu sa strang banii si sa nu mananc iepure. jeeez si eu care credeam ca le-am vazut pe toate
[mod]Titlu schimbat- zm[/mod]
- The Godfather
By the way...
Ce garantii prezinta tipul ca nu il va manca dupa colectarea in intregime a banilor ???
[smilie=Idiot!.gif]
Si culmea, a gasit si victime care au donat aproape jumatate din suma ceruta...![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
Ce garantii prezinta tipul ca nu il va manca dupa colectarea in intregime a banilor ???

[smilie=Idiot!.gif]
Si culmea, a gasit si victime care au donat aproape jumatate din suma ceruta...
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)

- Ce ai Bulă în sacul ăla? / - Şoareci!
- Şi de ce-l tot scuturi? / - Să nu cumva să se organizeze şi să-mi roadă sacul! ( & don't click here )
si-a gasit victimele si sunt aproape sigur ca o sa isi stranga aia 50k
Cat despre garantii ar fi interesant sa il verifice cineva la o luna dupa ce a strans banii sa vada dacă mai are iepurele si sa-l dea in judecata pt ca nu s-a tinut de cuvant, in caz k nu mai are iepurele![Grin-Nod [smilie=Grin-Nod.gif]](./images/smilies/Grin-Nod.gif)
Suna a amenintare teroristaSave Toby Guy wrote: However, God as my witness, I will devour this little guy unless I receive 50,000$ USD into my account
Cat despre garantii ar fi interesant sa il verifice cineva la o luna dupa ce a strans banii sa vada dacă mai are iepurele si sa-l dea in judecata pt ca nu s-a tinut de cuvant, in caz k nu mai are iepurele
![Grin-Nod [smilie=Grin-Nod.gif]](./images/smilies/Grin-Nod.gif)
- Reactorul 2
Ecscrocherie sentimentală sau nu, iepuraşul ăla e prea drăguţ ca să fie mâncat...asta...aberez, nu mă luaţi în seamă, am o colegă care m-a bătut la cap toată ziua cu iepuraşi mici, cu blăniţă, care au fălci mici, dau din năsuc şi fac ţup-ţup. Îmi vine s-o mănânc când îmi povesteşte pentru că mimează cele spuse... aşa, despre ce era vorba? Da, revenind la iepuraş, cred că se poate înscrie în cele 101 motive pentru care lumea asta e nebună. E o metodă de a profita pe seama celor uşor de impresionat -- dar o inventivitate admirabilă. Dacă site-ul e bine mediatizat, mi se pare o chestie obişnuită, big deal, se gâsesc 5,000 de oameni care dau şi ei 10 dolari acolo pentru un iepuraş mic şi drăguţ. Mi-aduce aminte de tipa care şi-a scos la licitaţie virginitatea pe e-bay (a fost arestată pentru prostituţie parcă
).
Mad thought: se poate considera asta un act terorist? Eventual cu luare de ostatici?
Sadic thought: aştept reacţia unei asociaţii de protecţie a animalelor.

Mad thought: se poate considera asta un act terorist? Eventual cu luare de ostatici?

Sadic thought: aştept reacţia unei asociaţii de protecţie a animalelor.
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Sa se lege cei de la GreenPeace cu lanturi de el.std wrote:aştept reacţia unei asociaţii de protecţie a animalelor.
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Site-ul asta poate intra cu succes intr-o enciclopedie a site-urilor care incarca degeaba internetul... si tipul are nevoie de o bataie buna (as fi spus ca are nevoie de un examen psihiatric, dar as fi fost bland cu el).
Ce ma mira poate mai tare e faptul ca acest lucru a ajuns subiect de stiri la ora de maxima audienta in Romania; probabil ca se terminasera celelalte evenimente insignifiante referitoare la combaterea saraciei si analfabetismului la nivel global si implicatiile mortii Papei...
edit
This message has ben brought to you by the Foaminian cult campaign to keep annoying mother******* off the internet.
![Grin-Nod [smilie=Grin-Nod.gif]](./images/smilies/Grin-Nod.gif)
Last edited by poe on Wed Apr 13, 2005 1:14 am, edited 1 time in total.
- Zâna Măseluţă
- Admin
Baiat destept, face banii de pe fraieri, imi place ca i-a fugit mintea la baiat, o chestie perfect legala si cu 50.000 de verzisori facuti usor de pe spatele prostimi. Cred ca ma angajez la un abator, si ma scot ... 
Cat il ce il priveste pe Toby, in cazul in care nu iasa treaba, nu pot decat sa ii doresc pofta buna !![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)

Cat il ce il priveste pe Toby, in cazul in care nu iasa treaba, nu pot decat sa ii doresc pofta buna !
pe asta o ştiaţi? http://www.killtoby.com
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
Chiar nu m-ar mira să fie vorba de acelaşi personaj, care a găst o încă o metodă de a mai stoarce un ban.
Probabil că există / va exista şi un site de genul "donaţi un ban să-l dăm în judecată".
Şi uite aşa adună omul din mai multe surse
Cât despre ideea iniţială, nu sunt împotriva mâncării unui iepure în general, dar sunt împotriva mâncării unui animal de casă. Sper doar ca respectivul să primească ceea ce merită la un moment dat.
Probabil că există / va exista şi un site de genul "donaţi un ban să-l dăm în judecată".
Şi uite aşa adună omul din mai multe surse

Cât despre ideea iniţială, nu sunt împotriva mâncării unui iepure în general, dar sunt împotriva mâncării unui animal de casă. Sper doar ca respectivul să primească ceea ce merită la un moment dat.
încă din perioade pre-transhumanţiene a fost atestat faptul că românul (ehh mama dac, tata roman) îşi îngurgitează în cantităţi industriale şi cu neruşinare animalele din ogradă. da, suntem un popor de flămânzi sadici. E incredibil ce se întâmplă în fiecare lună decembrie printre blocuri, trotuarele se transformă în bancuri de tranşat, porcii fug gâtuiţi cu paiele arzând pe ei şi culmea orgiei...copiii criminalilor le mănâncă urechile şi coada. aşa că sigur nimeni de la noi nu va da doi bani pe un iepure pricăjit şi cu carnea tare din care nu se satură nici gigel, băiatul lui miţa de la patru şi care oricum putea să moară şi altfel....
101 lucruri despre mine:

Si aplauze pentru tipul cu ideea originala! Trebuie sa recunosc ca-s gelos ca nu am avut eu ideea (mai ales tinand cont de unele din reactiile de pe forum

![Tasty [smilie=Tasty.gif]](./images/smilies/Tasty.gif)
Auzi colo, terorism...

Dum zomfies...
Ma jucam si :

Ba daca facea chestia asta in Romania, se alegea numai cu (auto)invitati la tocana
Ma intreb cine naiba nu are de lucru si ii pune bete in roate la bietul om ?! E destul de aiurea sa se aleaga numai cu o parlita de tocana, si aia putina ca e mic al naiba Toby ala, macar de alegea si el un "Marele Belgian" sa faca o treaba de dai'doamneError Detected
This recipient is currently unable to receive money.

Ba daca facea chestia asta in Romania, se alegea numai cu (auto)invitati la tocana

- brutalistu
O punct de vedere diferit:
Toby aka Rabitu' NU este nemuritor [intr-o zi tot o sa moara]... sau mai stii
Asa ca e fara sens sa ii mai dai bani idiotului aluia...
Toby aka Rabitu' NU este nemuritor [intr-o zi tot o sa moara]... sau mai stii

Asa ca e fara sens sa ii mai dai bani idiotului aluia...

- Ce ai Bulă în sacul ăla? / - Şoareci!
- Şi de ce-l tot scuturi? / - Să nu cumva să se organizeze şi să-mi roadă sacul! ( & don't click here )
mi-a plăcut...
cică "toby e prietenul meu"
şi apoi
da pe 30 o să-l duc la măcelar să-l măcelărească...
hahahahahaaaa
eu pun pariu că toby e un fake,tipul n-are nici un iepure,l-a împrumutat de la cine ştie cine, a făcut 2-3 poze şi gata saitu..
tipu a strâns juma de sumă din donaţii...goooood...pt un iepure...
şi când te gândeşti că sunt saituri cu oameni care n-au bani pt operaţie de leucemie...
mare-i grădina domnului
oricum cu ocazia asta mi-am făcut şi eu saitu
http://salvati-l.pe.motanul.cici.no-ip.org
am şi poze
cică "toby e prietenul meu"
şi apoi
da pe 30 o să-l duc la măcelar să-l măcelărească...
hahahahahaaaa
eu pun pariu că toby e un fake,tipul n-are nici un iepure,l-a împrumutat de la cine ştie cine, a făcut 2-3 poze şi gata saitu..
tipu a strâns juma de sumă din donaţii...goooood...pt un iepure...
şi când te gândeşti că sunt saituri cu oameni care n-au bani pt operaţie de leucemie...
mare-i grădina domnului

oricum cu ocazia asta mi-am făcut şi eu saitu
http://salvati-l.pe.motanul.cici.no-ip.org
am şi poze
ei na si voi acuma..............vrei sa spuneti ca daca vi s-ar oferi o friptura de iepure nu ati accepta-o (exceptie fac vegetarienii!!)..zau aşa......e aceeiasi chestie si cu puii de la abator.....sau cu porcii(ma rog ei nu sunt asa draguti ce e drept !) totusi ....asta nu e un subiect demn de 50.000 de $.Totusi sunt de acord.....tipul e destept: Profita in mod legal de idiotenia din lumea asta.. care nu se gandeste ca se intampla acelasi lucru si cu puiul din farfurie numai ca nu mai apare cate un sit nou pentru care pui ce va fi omorat...........
some people are stupid(very!!!) !
some people are stupid(very!!!) !
1 1 was 1 racehorse. 2 2 was 1 2. 1 1 1 1 race 2 day. 2 2 1 1 2.
Asta-mi aduce aminte de o carte a lui Bernard Werber, în care o furnică descria comportamentul oamenilor, spunând că de cele mai multe ori folosesc hrana în stare pură. Cei mai mulţi sunt scârbiţi când văd hrana în stare vie. Mănâncă numai hrană moartă.blackraven wrote:ei na si voi acuma..............vrei sa spuneti ca daca vi s-ar oferi o friptura de iepure nu ati accepta-o (exceptie fac vegetarienii!!)..zau aşa......e aceeiasi chestie si cu puii de la abator.....sau cu porcii(ma rog ei nu sunt asa draguti ce e drept !)
Cam aşa şi cu puii, sau cu Toby.
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
- predaeduard