help pls TV-OUT

Plăci video, acceleratoare 3d, acceleratoare grafice ... cum doriţi să le numiţi.

Moderator: Moderatori

Post Reply
GhostHUB

help pls TV-OUT

Post by GhostHUB »

am luat de curand o placa video Leadtek 6600TD pe PCI si nu stiu ce tre sa fac sa mi se vada si mie la TV...am luat cablu` si facui io ce facui si se vede la TV dar se vede alb-negru si filmele nu vor sa se vada ...nu e TV de vina (chiar daca are 10 ani :D ) ca il luai si pe ala din dormitor Samsung luat de 2 ani si tot asa vrea sa se vada
imi spuneti si mie ce tre sa fac Please
si vreau sa fac si io un OC la ea dar nush cum ajutati-ma si pe mine :D si inca ceva ...care e cel mai nou Driver ?
Somebody STOP ME !!!
GhostHUB

Post by GhostHUB »

tocmai rezolvai sa se vada filmele ...dar cum fac sa se vada color ? :D
Somebody STOP ME !!!
costyy

Post by costyy »

Pai incearca sa schimbi formatu pe pal si sau in drivere de pe composite pe s-video
GhostHUB

Post by GhostHUB »

costyy wrote:Pai incearca sa schimbi formatu pe pal si sau in drivere de pe composite pe s-video
pai TV-u` meu nu are PAL si ce composite...fi mai explicit
Somebody STOP ME !!!
costyy

Post by costyy »

deci tvu ii ntsc , pe placa video nu este un jumper pt pal/ntsc iar in setarile tvului din driver la tv setings/advanced este video otpout format unde ai optiunile auto,composite si svideo vezi daca schimbi acolo mere mai bine
GhostHUB

Post by GhostHUB »

em reusit sa vada COLOR pana la urma doar pe TV-u` din bucatarie (JVC) ala din dormitor (Samsung) si ala din sufragerie (NEI) se vad doar alb-negru ala din bucatarie de se vede cand dau pe video are ''3video" acolo pe cand astia 2 au doar 1 post video stie cineva daca se poate face ceva ?
Somebody STOP ME !!!
Puzo

Post by Puzo »

Încearcă TV-Tool.
When ATi is going to beat nVidia in OpenGL applications, make peace with whatever your god is... the end of the world will be comming soon.
Post Reply