Advent Rising

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Bossman
Moderator

Advent Rising

Post by Bossman »

Overview:

Advent Rising is the first in an epic trilogy of action/adventure games, presented in a stunning cinematic format to deliver an unprecedented variety of game play experiences. Built on the Unreal Warfare engine, it offers precise, refined play-dynamics with action-packed adventure and style, wrapped in a visually imaginative universe. Advent is akin to a fast-paced action movie where the player is swept up in a continuously evolving series of sequences and events.

Working with award-winning science fiction author Orson Scott Card, GlyphX Games has created a gripping storyline that will thrust gamers and readers alike into an incredible intergalactic saga. In Advent Rising, players make decisions that effect not only what they experience in the first game, but the entire Advent trilogy.

Storyline:

In Advent Rising, a common legend pervades the galaxy-that of a powerful, highly intelligent ancient race that will one day deliver the universe. They are known simply as Humans.

Some claim them to be the messiah, believing they will one day come to deliver the universe into harmony. Some simply see them as a symbol for eternal hope. Others see them as purely fantastical creatures existing only in the imaginations and storybooks of the young.

The Seekers, however, know that Humans truly do exist and see them as an enemy that must be destroyed. Under the guise of benevolent explorers they comb the universe and eradicate any Human colonies they find. Until now.

The Advent of Humanity Begins...

Game Play Features:

# Epic storyline created from the extraordinary collaboration with award-winning, sci-fi author Orson Scott Card;

# Unprecedented single-player game play allows gamers to play through the thrilling action sequences of a blockbuster movie or game, rather than just watch them;

# Develop amazing superhuman powers including energy blasts, levitation and energy shields;

# Wield an arsenal of awesome weapons, all with unique alternate fire abilities;

# Intense vehicular combat as you fly, drive and battle with 3 incredible vehicles;

# Revolutionary Flick-Targeting control scheme that allows for acrobatic movement and precise targeting of enemies while quickly switching between weapons and powers;

# Players can choose to switch from 3rd to 1st person point-of-view;

# Downloadable content from Xbox Live and PC online;

# Originally composed soundtrack performed by 70-piece Hollywood orchestra and members of legendary choir;

# Built using next-generation Unreal technology, integrated with the Karma physics engine;

# Unique cut-scene management feature allows players to pause, skip, or replay cinematic sequences;

# Dolby Digital 5.1 support.
Site Oficial

Advent Rising E3 2005 Trailer @ CG.ro - 52.83MB

Cu toate că nu mă entuziasmez prea uşor în privinţa unui joc, mai ales că ştiu ce efecte negative poate avea un hype exagerat, de data asta I just can't help it [smilie=Grin-Nod.gif], având speranţe foarte mari pentru titlul ăsta, venit, culmea, de la un studio necunoscut ...

Însă ce am văzut în trailer-ul de E3 2005 pot să zic că m-a impresionat, mai ales că story-ul jocului se anunţă a fi unul cu mult peste medie, producătorii având aşa de mare încredere în succesul lui încât au în plan o trilogie Advent Rising, bazată pe scrierile lui Orson Scott Card.

Varianta XBOX o să apară pe 1 mai, în timp ce fanii PC vor mai trebui să aştepte până pe 7 iunie, producătorii promiţând însă că versiunea PC va avea o grafică mult mai bună decât cea XBOX şi un sistem de control adecvat ...

I dunno about you, but I'm already counting \:D/
Attachments
Screen 3.jpg
Screen 2.jpg
Screen 1.jpg
Skat

Post by Skat »

M-ai facut si pe mine curios...aşa ca am intrat pe site sa vad despre ce e vorba...screenshoturile arata bine..acuma dau jos si traileru.....oricum jocu e promitator, am vazut dintr-un gameplay trailer ca ai tot felu de combo-uri.....ashtept sa vad un demo sau de ce nu chiar varianta finala :D
System Requirements

Minimum

Intel Pentium III 1GHz
256 MB RAM
3D-Graphic card with 32 MB RAM (compatible with GeForce2 or better)
Windows 98, ME, 2000, XP
DirectX9.0a or higher
2 GB free fixed disk storage

Recommended

Intel Pentium 4 1,8 GHz
512 MB RAM
3D-Graphic card with 64 MB RAM (compatible with GeForce4 Ti or better)
2 GB free fixed disk storage
Windows 98, ME, 2000, XP
DirectX 9.0a or higher

Sunt curios dacă chiar o sa arate mai bine pe Pc decat pe XBOX..chiar mi-ash dori chestia asta
Dimineata ideala este aia peste care sari!
cylix

Post by cylix »

Din cate am citit pe net jocul mi se pare bun si vad ca nu cere vreun super PC sa il joci asa ca o sa il joc si eu cand o sa apara. :thumbleft:
Phorkias

Post by Phorkias »

Abia astept 31 mai.. deja l-au amanat o data ca prima data trebuia sa apara pe 3 mai... Deja salivez dupa el si nu mai am rabdare
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Advent Rising Ships for Xbox:
Advent Rising is powered by the Unreal Warfare engine and is based on a story by Orson Scott Card
Majesco today announced that Advent Rising, the action/adventure game powered by the Unreal Warfare engine and based on a story by Orson Scott Card, has shipped for Xbox - the PC version will be released on June 30. We remind you that the Advent Rising "Race to Save Humanity" contest kicks off on June 9 and offers eligible consumers who find hidden ‘A’ icons within the game a chance to win hundreds of weekly prizes and one grand prize of $1,000,000. The contest is available only on Xbox and available to only the first 500,000 copies. Prize Package includes copy of Advent Rising for Xbox, free months of Xbox Live, copy of Advent Rising Brady Strategy Guide, Advent Rising T-Shirt and Advent Rising comic book. The contest is open to all residents of the USA and Canada only. You must be at least 13 years of age to enter. Only one entry per person is accepted.
Sursa @gamershell.com
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
Cayn

Post by Cayn »

Am luat si eu filmuletul de la e3... dar nu am vazut nimic impresionant?!?! Nici grafica nu parea cine stie ce #-o
Phorkias

Post by Phorkias »

cica ar cam avea probleme tehnice si parerile sunt cam impartite... ba ca e povestea super, ba ca mediocra, la fel despre sunet si actori... da faza cea mai naspa e ca are probleme cu framerate-ul... din nefericire nu pot sa zic ca nu ma asteptam... desi speram sa nu o dea in bara baietii...
oricum, astept versiunea pt pc desi nu cred ca o sa difere prea mult
J_Brujah

Post by J_Brujah »

hmm looks to cartoonish , nu credeti ? din screenshot cel putin ca filmu nu l-am vazut inca
I smoke too much , i know
Alexis

Post by Alexis »

de parca m-ar interesa cartoonish-ul cand pot face miscari matrix la tot pasul. sper sa nu dezamageasca jocul cu un control stupid sau cerinte absurde
Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.
:D

When the heart is ungoverned by reason, charlatans have powerful tools to decieve.
Le-Martin

Post by Le-Martin »

Nenea Orson Scott Card, cel care a scris povestea acestui joc si a urmatoarelor 2 din serie (ca cica e vba de o trilogie) are mari probleme cu propriul ego. El este cel care a scris frumoasa (cel putin primele 3) serie de carti SF in care impartasim aventuri minunate alaturi de baiatul geniu, Ender. Prima carte din serie (si singura pe care am citit-o) se numeste Jocul lui Ender si este cu adevarat buna, desi finalul este previzibil. Insa ultimele sale remarci despre propriul sau talent si despre valoarea altor scrieri si productii SF demonstreaza ca omul are o parere prea buna despre sine. MULT prea buna.

Multi fani ai sai deja au inceput sa ii critice ultimele publicatii spunand ca sunt cam mediocre si ca el devine lenes prin re-utilizarea acelorasi teme si concepte pe care le-a utilizat in alte carti, altii il acuza de plagiarism fie el si partial... unii chiar spun ca dovada se gaseste in ultimele volume din seria Ender unde se pare ca O.S. Card a cam lasat-o moale din punct de vedere al calitatii si doar publica pentru bani.

Din cate stiu, el a scris povestea pentru Advent Rising dar nu direct, cica totul se trage de la o trilogie de carti pe care el o scrie (nu stiu daca a aparut inca). Se pare ca si jocurile vor urma aceeasi cale, adica 3 jocuri, legate intre ele.

Ce nu mi-a placut mie din trailere: faptul ca seamana pe alocuri FOARTE mult cu HALO si ca povestea pare a fi acelasi re-re-re-re-re-re-ciclat cliseu cu unul care fara sa stie se trezeste in ipostaza de THE ONE, cel care va salva TOTUL si pe TOTI... Din ce am vazut povestea nu e deloc originala si face altceva decat recicleze teme si concepte antice deja, faza cu the one, cu rasa de extraterestri care vroiau sa ajute dar au fost impiedicati, chestia cu puterile ascunse ale lui the one, etc...

Ramane sa vedem produsul final, dar din ce am vazut nu pare a fi altceva decat un amalgam facut din multe jocuri si concepte...

La fel cum si iD Software se lauda SUS SI TARE pe tot internetu ca Doom 3 avea o poveste scrisa de un scriitor profesionist, la fel si faza cu povestea lui Advent Rising ca este scrisa de Orson Scott Card nu pare a fi altceva decat un tertip menit sa creasca vanzarile...

Nu bag mana in foc pentru nimic din ce am scris mai sus despre Orson Scott Card, dar acele zvonuri de pe net trebuie ca au un sambure de adevar, fie el cat de mic.

Ramane sa vedem pentru noi cat de buna e povestea din Advent Rising pentru ca daca e cu adevarat buna, atunci eu unul pot trece cu vederea alte lipsuri...
Zombies = the communist product of tampering with science and opposing democracy
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Advent Rising Soundtrack Release Date:
Original music composed and produced by Tommy Tallarico, performed by award-winning Hollywood orchestra
Sumthing Else Music Works, Inc. and Majesco Entertainment Company announced that the Advent Rising soundtrack will be released on June 28th to US retail outlets through Nile Rodgers’ Sumthing Else Music Works label. The soundtrack features original music written and produced by famous videogame composer Tommy Tallarico, and is performed by an award-winning 70-piece Hollywood orchestra and members of a world-class tabernacle choir recorded at Paramount Pictures in Los Angeles, California.
Sursa @gamershell.com

Cizix

Post by Cizix »

a aparut??ca parca pe 7 iunie aparea
"Daca n-am avea atatea defecte, nu ne-ar face atata placere sa le observam pe ale celorlalti." La Rochefoucauld
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Versiunea pentru PC va fi lansată pe 30 iunie ...
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Advent Rising PC Version Shipping:
Majesco today announced that Advent Rising, the action/adventure game powered by the Unreal Warfare engine and based on a story by Orson Scott Card, has shipped for PC. In the game, we meet the Seekers, another race which feels threatened by the Humans, so they attempt to eradicate any Human society they unearth. Players assume the role of Gideon Wyeth, a remnant of the last human outpost, on the brink of discovering the incredible powers that lay dormant within him. It is these powers the Seekers are so desperate to suppress.
Sursa @gamershell.com

allah

Post by allah »

In sfarsit sa lansat!.Sa vedem acu' daca a meritat asteptarea.Mie mi se pare destul de interesant.
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

Mda, pare a fi un Halo 3rd person si cu niste elemente de Bloodrayne.
Cizix

Post by Cizix »

Cho-Mag wrote:Mda, pare a fi un Halo 3rd person si cu niste elemente de Bloodrayne.
Ai dreptate cu Halo,seamana f mult de aceea imi si place mult,jocul se desfasoara ca un film,story pana unde am jucat io bunicel,muzica ff buna,gameplay odata ce te obisnuiesti cu el bun,grafica per total buna,parca prea colorata,jocul promite,mie unul imi place,e antrenant.have peace
"Daca n-am avea atatea defecte, nu ne-ar face atata placere sa le observam pe ale celorlalti." La Rochefoucauld
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Are grafica buna, povestea a inceput interesant, cuvantul care ar caracteriza cel mai bine gameplay-ul cred ca ar fi antrenant, sunetul e in concordanta cu actiunea deci si acesta bun.
In trailere mi s-a parut putin cam colorat dar in joc pana acum n-am observat chestia asta. Un lucru care imi place foarte mult la jocul asta: 2 arme simultan.
Am intalnit ceva probleme cu AI-ul (cand trebuia s-o excortez pe logodnica) dar din fericire putea sa ramana blocata in bucati de pereti, pentru ca la final tot langa mine aparea. [smilie=Nice-try.gif] Si apropo de chestia asta, m-a mai "enervat" faptul ca dupa un timp relativ mic de joc m-a pus sa fac o alegere "importanta si dificila". Oricum eu i-am ales pe amandoi. [smilie=maniac.gif]
Per total, atat cat am apucat sa joc din el, un joc bun care merita incercat fara retinere.

Cizix

Post by Cizix »

Cum i'ai ales pe aman2? ca io l'am ales pe frate
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Pai i-am ales pe amandoi dar in salvari diferite. [smilie=maniac.gif] Acum ramane sa aleg cu care sa continui jocul. [smilie=Nice-try.gif]

Cizix

Post by Cizix »

salvari dif ok,dar sunt chekpointuri...sau poti si salva in joc ca nu stiam.....cum ai facut??
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Ii dai New Game si iti alegi un slot, sa zicem nr 1. In timp ce avansezi in joc totul se va salva pe acel prim slot. Apoi poti sa joci stagiile din urma (folosind salvarea de pe slotul 1 si selectand "Play Level") dar iti va cere sa alegi un alt slot pentru asta (sa poata salva pe alt slot fara a afecta astfel procesul de pe slotul 1).

Cizix

Post by Cizix »

Interesant,sunt curios in ce masura afecteaza cursul jocului...io cand am facut alegerea m'am gandit ca era acelasi lucru cu fiecare,in orice caz gagica respectiv fratele lasat in urma mai mult ca sigur nu e mort ci luat de seekers si il vei salva in sf jocului....cine stie \:D/ oricum tare jocu
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Pai din cate am vazut eu difera doar cateva replici in functie de alegerea facuta, povestea nu e influentata de treaba asta.

PS: Am continuat si eu cu fratele pana la urma.

Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

A aparut deja sau e vorba de vreun demo ceva ?
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

A apărut de 2 săptămâni aproape ... în magazine, evident [smilie=maniac.gif]
Truth is relative. Pick one that works
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

Aoleu, si de doua saptamani nu au reusit corsarii sa-l "aranjeze" ?!? Sa nu-mi spui ca si asta are Starforce pe el.
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Defapt protectia e Securom 7, dar asta n-are nici o relevanta (daca intelegi ce vreau sa spun :wink: )!

Bossman tu ziceai ca abia astepti sa apara si pana acum nu ti-ai spus parerea. Multumit, nemultumit, sunt curios.

Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Păi dacă m-a prins jocul, nu prea îmi vine să-l las din mână :D

Pe scurt: luaţi-l şi jucaţi-l fiindcă merită ... grafică excelentă pentru o portare de pe console (un pic prea colorată ar spune unii, lucru perfect adevărat, dar pe mine unu nu mă deranjează), filmuleţe realizate foarte mişto, acţiune non-stop, voice acting peste medie (deşi unele dialoguri sunt un pic cheesy, dar nimic care să deranjeze timpanul prea tare), muzică absolut demenţială (Koroem rullz).

Singurele lucruri care-l trag un pic în jos sunt sistemul de salvare, bazat pe checkpoint-uri, care nu a fost schimbat, şi sistemul "free" de ţintire, care mai are câteva bug-uri ... în rest, n-am de ce să mă plâng până acum ...

Eu mă rog la Puterile de Sus să se vândă jocul bine ca să poată justifica şi continuările ...

Game on©
Truth is relative. Pick one that works
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

Stiti eu chiar ma gandeam sa-l iau original, asa ca am dat o raita pe IGN sa vad ce zic aia de el. Ma rog, am citit articolul ala si am ajuns la sfarsit, acolo unde se da punctajul pt. elementele jocului. Cand vad "durata de joc: 8-10 ore"

Baga-mi-as...... Nu dadeam eu 1.500.000 pe un joc pe care il termin in 2 zile si nici nu are valoare de replay ?!? :laughing6: :laughing6: Ce kkt !! :laughing6: :laughing6: :sad1: [smilie=Nice-try.gif]

"Lasting Appeal: 6.0 /10
The game is relatively short at 8-10 hours, but it may warrant a second play through after players get used to combining all of Giddeon?s abilities. "
--IGN--
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

No sh*t! [smilie=Nice-try.gif]
Defapt eu l-am terminat intr-o singura zi (adica ieri). Nu stiu daca sa consider un minus durata foarte mica de joc sau un plus faptul ca m-a tinut pe tot parcursul jocului in fata monitorului. [smilie=maniac.gif]
Despre jocul efectiv nu prea am ce sa mai adaug la ce s-a spus pana acum, dar sa va spun cate ceva despre final (relativ spus spoiler...).

ATENTIE - Spoiler
Batalie boss la care fara sa exagerez am stat 30min #-o , ce sa-i faci daca nu m-am prins cum sa-l omor, ma gandeam la altceva cand am vazut raza de lumina prin pereti (sa-l fac sa loveasca in el si sa-i cada zidul in cap [smilie=maniac.gif] ), infine o sa vedeti voi despre ce e vorba :tongue3: . Apoi filmulet si evident credits. Mai aveam eu ceva intrebari dar asta e, s-a terminat. Dupa credits (pe care habar n-am de ce le-am lasat sa ruleze, instinct de gamer :-~ ) alt filmulet (no sh*t again!) si apoi fight (big sh*t!). Si dupa toate astea, la finalul-final (de data asta for real) un alt filmulet care ridica mult mai multe intrebari decat aveam inainte si mult prea iubitul mesaj in astfel de cazuri "To be continued".
Nu va faceti griji daca n-ati inteles mare lucru din ce am explicat aici, si eu am avut dureri de cap la final. #-o

Ender

Post by Ender »

Cum adica ai terminat jocul intr-o zi! Ai jucat 24 de ore in continuu? Nu pot sa vred ca e asa de scurt.Ca doar nu am asteptat atat de mult ca sa-l termin in cateva ore. Jocul lui Ender l-am citit in 4 ore, sper ca AR sa fie ceva mai lung.
Ender will rock the fantasy
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Nu am jucat 24h! Am jucat de dimineata (pe la 10) pana noaptea (pe la 11), dar nu in continu. Pauze de masa, iesiri pe afara, evident. Alta treaba n-aveam (fiind weekend :wink: ) decat sa ma relaxez si apoi sa ma joc.
Oricum timpul efectiv de joc a fost ~8 ore cred.

Ender

Post by Ender »

Nu pot sa cred asa ceva.Da' cum vine asta !!! E mai mult filmulet decat joc sau ce? Macar sper ca ofera o experienta noua fata de ce am jucat pana acum.
Sion

Post by Sion »

Ender wrote:Nu pot sa cred asa ceva.Da' cum vine asta !!! E mai mult filmulet decat joc sau ce? Macar sper ca ofera o experienta noua fata de ce am jucat pana acum.
Te tine, te tine ! :wink: Sper sa scoata si urmatoarele doua titluri. :thumbleft:
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Cat te tine Sion? Adica cat timp l-ai jucat tu (pentru ca esti la final daca intrebai de boss-ul ala :wink: )?

Ender

Post by Ender »

Cred ca mai intai am sa citesc cartea, ca poate scrie acolo cum sa hacuiesc toti bosii !!! Oricum nu cred ca o sa-mi ia prea mult timp sa le termin pe amandoua (si cartea si jocul)
Cizix

Post by Cizix »

exista carte dupa care a fost facut jocu sau cum??
Ender

Post by Ender »

Din cate am inteles eu ar fi o trilogie. Deabia astept sa le citesc daca o sa le gasesc si sigur o sa fac rost de ele.
[-o<
Cizix

Post by Cizix »

pai trilogie si e dar e vb de joc...o sa fie 3 joace advent rising.....si povestea e scrisa de Orson Scott Card,dar nushu daca pt joc sau erau cartile dinainte scrise....
Post Reply