Rate the Avatar
Moderator: Moderatori
-
- Black Shark
- Moderator
8/10
Personaj de manga, alb negru, curatel... un clasic as zice. Chiar un pic trist, in ton cu vremea asta (si cu unele topicuri de pe forum)
Personaj de manga, alb negru, curatel... un clasic as zice. Chiar un pic trist, in ton cu vremea asta (si cu unele topicuri de pe forum)
Last edited by Sir Ice on Wed Jun 01, 2005 4:06 pm, edited 1 time in total.
-
Black Shark 8/10, love the colors.
versiunea originala.
Edit: damn, pt prima oara cand mi se intampla pe xpc
versiunea originala.
Edit: damn, pt prima oara cand mi se intampla pe xpc

Last edited by feykinblues on Wed Jun 01, 2005 4:07 pm, edited 1 time in total.
- NightWalker
Parca era vorba de note acordate celui de deasupra ta, nu de acum 3 posturi.
blackraven: nu imi prea plac avatarele care se termina brutal, fiind taiate brusc ca sa se incadreze in dimensiuni.
Deci 5/10, (no offense, aceleasi note le-as acorda si lui taurenw sau lui Ice.)
blackraven: nu imi prea plac avatarele care se termina brutal, fiind taiate brusc ca sa se incadreze in dimensiuni.
Deci 5/10, (no offense, aceleasi note le-as acorda si lui taurenw sau lui Ice.)

Dreaming in digital, living in realtime, thinking in binary, talking in IP.
Nightwalker:Nu e taiat ca sa se incadreze in dimensiuni, si wallpaperul original este la fel
...No offence taken.Pentru al tau hmm.....0.1/10
... kidding imi plac matzele so: 9/10 (nu ar strica sa fie mai mare matza aia )
Later Edit:Se posteaza prea repede!!!!![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)

Later Edit:Se posteaza prea repede!!!!
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
1 1 was 1 racehorse. 2 2 was 1 2. 1 1 1 1 race 2 day. 2 2 1 1 2.
- NightWalker
*nu m-am exprimat corect: nu imi plac avatarele (sau avatarurile ? ) cu margini drepte... prefer ceva stilizat sau un gif transparent, orice, numai drept sa nu fie...
| continuati*
*pentru cei care doresc, am atasat o arhiva .rar cu cateva zeci de avatare... poate va place vreunul | aveti acordul meu sa le folositi oriunde* - link arhiva avatare (768 KB): click me
*edit @ Măselutz:
, am luat propunerea in calcul *

*pentru cei care doresc, am atasat o arhiva .rar cu cateva zeci de avatare... poate va place vreunul | aveti acordul meu sa le folositi oriunde* - link arhiva avatare (768 KB): click me
*edit @ Măselutz:

Last edited by NightWalker on Wed Jun 01, 2005 4:44 pm, edited 1 time in total.

Dreaming in digital, living in realtime, thinking in binary, talking in IP.
- Zâna Măseluţă
- Admin
Chiar dacă îmi plac mâţele, trebuie să te uiţi de doua ori la avatarul ăsta că să îţi dai seama ce e, iniţial am crezut că e vreo siglă care începe cu P. Pisica nu se integrează bine în avatar, linia aia e ciudat pusă acolo, avatarul nu se completează cu nickul sau semnătura, îl preferam pe cel anterior. 7
Nu abuzaţi de topic, să nu prind vreun post al cuiva fără avatar că-l văluresc la Gunoi.
Nu abuzaţi de topic, să nu prind vreun post al cuiva fără avatar că-l văluresc la Gunoi.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
- Black Shark
- Moderator
- MAXKOOL999
Interesanta idee... Pacat ca JPG-ul e comprimat un pic cam tare. Idea putea fi exploatata mai bine. 7/10
ATENTZIE!!! Pentru avatatul meu avetzi nevoie de ochelari 3D in spectrul ultraviolet. Daca nu reushitzi sa il vedetzi cu ochiul liber ... incercatzi sa va concentratzi mai tare
Jeez.... mare plictiseala mai e pe forumul asta
ATENTZIE!!! Pentru avatatul meu avetzi nevoie de ochelari 3D in spectrul ultraviolet. Daca nu reushitzi sa il vedetzi cu ochiul liber ... incercatzi sa va concentratzi mai tare

Jeez.... mare plictiseala mai e pe forumul asta

Hmmm ...
- BlackNight
- Dr. Voidberg
- Moderator
2 / 10 daca sunt doi barbati
5 / 10 daca sunt un barbat si o femeie
9 / 10 daca sunt doua femei
Am monitorul prost si nu-mi dau seama.![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
5 / 10 daca sunt un barbat si o femeie
9 / 10 daca sunt doua femei
Am monitorul prost si nu-mi dau seama.
96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.
Radical dreamer
Radical dreamer
-
ScareDog - 5/10, nu imi inspira nimic avatarul asta, consider ca ar trebui sa te reprezinte, cred ca mai degraba un caine schiop era potrivit 
P.S. Regulie sunt clare, incercati sa comentati si voi avatarul de deasupra, si nu de acum 10 posturi, si daca s-ar putea fara pupincurisme ar fi ideal ... o parere sincera este bine venita![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)

P.S. Regulie sunt clare, incercati sa comentati si voi avatarul de deasupra, si nu de acum 10 posturi, si daca s-ar putea fara pupincurisme ar fi ideal ... o parere sincera este bine venita
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
- Dr. Voidberg
- Moderator
10 pentru ca sunt fan Simpsons si nu puteam rata ocazia sa-i dau o nota lui Homer.
Radical dreamer
Radical dreamer
- Dr. Voidberg
- Moderator
pentru braven: pentru ca e un desen, nu o poza.
Radical dreamer
Radical dreamer
- brutalistu
6/10 pentru ca nu prea stii despre ce e vorba. Un capac de roata sau o rola de film sau o chestie de tinut CD-uri (o fi celebrul derulator de CD-uri cumva[smilie=maniac.gif] ?) .
E ceva rotund .. Preferam o tztza *smac!* ok! ok! Nu mai fac!
A sarit de 5 pentru ca scrie pe ea Verbatim (cred! hmmm) firma pentru care am un deosebit restecp ... parca Verbatim... sau Nestle... Hmmm
-later edit-
Majin ! Sorry man! Vb despre X5. AM scris amandoi cam in acelasi timp.
er... Majin -> 8/10. E foarte stilysh
cu omuletul ala care se reflecta p'acolo. Nu i-am dat 9 de al 'reacu ca mi-ai luat-o inainte. 10 nu se acorda decat pentru .gif-uri pentru care se da avertisment si se pierde dreptul de folosire avatar ![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
E ceva rotund .. Preferam o tztza *smac!* ok! ok! Nu mai fac!
A sarit de 5 pentru ca scrie pe ea Verbatim (cred! hmmm) firma pentru care am un deosebit restecp ... parca Verbatim... sau Nestle... Hmmm
-later edit-
Majin ! Sorry man! Vb despre X5. AM scris amandoi cam in acelasi timp.
er... Majin -> 8/10. E foarte stilysh

Last edited by brutalistu on Wed Jun 01, 2005 8:15 pm, edited 1 time in total.

Eat shirt and pie!