sfat placa baza

Chipset-uri, plăci de bază, slot-uri PCI si tot ce vă mai framântă în domeniu

Moderator: Moderatori

Post Reply
motocel16

sfat placa baza

Post by motocel16 »

as dori sa stiu ce parere aveti despre urmatoarea placa
nu radeti pt ca bugetul meu e unul nu low-end, ci foarte low-end(romanian style). nu ma intereseaza sa-mi dati sfaturi comparand cu alte placi sau spunandu-mi ca placa "X" ar fi mai buna, sau alte cehstii de genul asta. as vrea doar sa-mi spuneti ce e rau si ce e bun, daca sunt probleme specifice cu placa, daca are vreun desavantaj fata de alte placi low-end.
va multumesc anticipat!
Ze

Post by Ze »

Din specificatzile de acolo placa e oke, mai asteapta si altzi sa posteze :P pana sa cumperi, oricum interesant ...si eu cautam placi de genu asta low-end pentru inca un calculator dar nu gaseam, deci mi`ai dat un punct de start
[smilie=Respect.gif]
Disparut JACK SHEPARD doctor american.
La data disparitiei purta costum si o servieta de piele.
39 de ani; 1,88 m
Lord Executron

Post by Lord Executron »

Ar fi o idee sa ne spui shi bugetul de care dispui poate îţi dam variante...

Oricum imi pare bine sa mai vad cerandu-se sfaturi shi la altceva decat Socket 754 sau 939 :laughing6:
1.Tagan 580W|DFI SLI-DR Expert|Opteron 146 CABYE @ 2,7 Ghz|2 x 1 Gb Corsair UCCC @ DDR550 @3-4-3-7|BFG 7900 GT 512 DDR|WD Raptor 36Gb, Samsung 160GB & 200 GB, WD 3x250GB, Seagate 1 TB.
Colectionar de calculatoare, fan VW&Dacia Frantuzoaica
Nemonn

Post by Nemonn »

Totusi placa care ai ales-o tu este destul de buna....Am avut shi eu 3 placii de baza Asrock pana acuma, shi e destul de buna firma.
Placa este perfecta...performanta = pret...Oricum mai asculta shi alte sfaturi....shi la urma iei o decizie....
Tot acelasi !!!!!!
costyy

Post by costyy »

Am placa aia si is destul de multumit de ea pt cat costa.La mine sta temporar pana trec pe socket 939 da merge bine.Vezi ca este o vers si cu sata daca ai nevoie de asa ceva.In rest buna placa la pretu ala
motocel16

Post by motocel16 »

ok, mersi
dar as vrea sa stiu daca are si probleme(care sunt de multe ori specifice unor astfel de placi low-end), gen incompatibilitati cu placi video, procesoare,etc.
de exemplu, daca mi-o cumpar voi pune pe ea un fx5200 de la asus
nahkri

Post by nahkri »

Poti pune pe ea linistit un fx5200 de la Asus am un prieten care are exact mb asta si un fx5200 de la asus si merge fara probleme.
rafalle

as rock

Post by rafalle »

Sper ca nu dai mai mult de 1 mil pe ea, adica la 1,4 mil iei un Nforce 2 simplu
Sa stii ca si eu am inceput cu un LB80086
La vremea respectiva(1986) softul, hardul si tastatura erau un tot unitar si indestructibil, cam ca epoca in care traiam...
Revenind la asrock-ul tau nu incerca sa pui placi video mai mari de 5700nvidia sau 9700 ATI ptr. ca ...am patit-o si eu cu o Biostar Kt266 si o PV ATI 9800SE(mergea nu-ti fa griji numai ca se reseta din senin, plus ca desi aveam AGP8x, ma anunta Win Xp , "ca din motive de stabilitate va sta pe 4x")
Post Reply