as dori sa stiu ce parere aveti despre urmatoarea placa
nu radeti pt ca bugetul meu e unul nu low-end, ci foarte low-end(romanian style). nu ma intereseaza sa-mi dati sfaturi comparand cu alte placi sau spunandu-mi ca placa "X" ar fi mai buna, sau alte cehstii de genul asta. as vrea doar sa-mi spuneti ce e rau si ce e bun, daca sunt probleme specifice cu placa, daca are vreun desavantaj fata de alte placi low-end.
va multumesc anticipat!
sfat placa baza
Moderator: Moderatori
Din specificatzile de acolo placa e oke, mai asteapta si altzi sa posteze
pana sa cumperi, oricum interesant ...si eu cautam placi de genu asta low-end pentru inca un calculator dar nu gaseam, deci mi`ai dat un punct de start
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)

![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
Disparut JACK SHEPARD doctor american.
La data disparitiei purta costum si o servieta de piele.
39 de ani; 1,88 m
La data disparitiei purta costum si o servieta de piele.
39 de ani; 1,88 m
- Lord Executron
Ar fi o idee sa ne spui shi bugetul de care dispui poate îţi dam variante...
Oricum imi pare bine sa mai vad cerandu-se sfaturi shi la altceva decat Socket 754 sau 939
Oricum imi pare bine sa mai vad cerandu-se sfaturi shi la altceva decat Socket 754 sau 939

1.Tagan 580W|DFI SLI-DR Expert|Opteron 146 CABYE @ 2,7 Ghz|2 x 1 Gb Corsair UCCC @ DDR550 @3-4-3-7|BFG 7900 GT 512 DDR|WD Raptor 36Gb, Samsung 160GB & 200 GB, WD 3x250GB, Seagate 1 TB.
Colectionar de calculatoare, fan VW&Dacia Frantuzoaica
Colectionar de calculatoare, fan VW&Dacia Frantuzoaica
as rock
Sper ca nu dai mai mult de 1 mil pe ea, adica la 1,4 mil iei un Nforce 2 simplu
Sa stii ca si eu am inceput cu un LB80086
La vremea respectiva(1986) softul, hardul si tastatura erau un tot unitar si indestructibil, cam ca epoca in care traiam...
Revenind la asrock-ul tau nu incerca sa pui placi video mai mari de 5700nvidia sau 9700 ATI ptr. ca ...am patit-o si eu cu o Biostar Kt266 si o PV ATI 9800SE(mergea nu-ti fa griji numai ca se reseta din senin, plus ca desi aveam AGP8x, ma anunta Win Xp , "ca din motive de stabilitate va sta pe 4x")
Sa stii ca si eu am inceput cu un LB80086
La vremea respectiva(1986) softul, hardul si tastatura erau un tot unitar si indestructibil, cam ca epoca in care traiam...
Revenind la asrock-ul tau nu incerca sa pui placi video mai mari de 5700nvidia sau 9700 ATI ptr. ca ...am patit-o si eu cu o Biostar Kt266 si o PV ATI 9800SE(mergea nu-ti fa griji numai ca se reseta din senin, plus ca desi aveam AGP8x, ma anunta Win Xp , "ca din motive de stabilitate va sta pe 4x")