Audigy 2 ZS fara sunet

Audio şi discuţii despre tot ce ţine de acest domeniu
(pentru cei care ascultă şi altceva în afară de coolere)

Moderator: Moderatori

Post Reply
Riddick

Audigy 2 ZS fara sunet

Post by Riddick »

salutare tuturor
am shi io o mika problema...am un Audigy 2 ZS pe o plaka de baza Asus A7N8X-E Deluxe (Nforce2) shi boxe Genius SW 5.1 Home Theatre.am instalat plaka audio(e cea mai noua din sistem),dar sunet aproape ka nu am.tre sa dau volumul la max pe woofer shi chiar shi aşa numa daka pun urechea la boxe se aude ceva.
mentzionez ka am skos plaka audio on-board din BIOS(am dat disable) shi am reinstalat Windows-ul inainte de instalarea Audigy.am fakut la setari de mio venit akru... :-~ shi tot nu merge.
plaka audio este noua.
shtie cineva ce am fakut sau ce nu am fakut? :laughing6:
pls help me!
10x
James B. Riddick
deeJayOg

Post by deeJayOg »

S-ar părea că ceva nu merge. E posibil să fie arse finalele. Cu alte boxe e totul ok? Sau măcar cu căşti ai încercat?
Riddick

Post by Riddick »

am incerkat shi ku kashti.acelashi rezultat.iar kand dau Test Sound se aude un barait foarte puternik,de tre sa dau volumul mult mai jos.si kulmea se aude invers dekat arata grafika din soft.
nush ce sa zik...o mai fi ceva setari in BIOS?in afara de disable AC'97?
James B. Riddick
deeJayOg

Post by deeJayOg »

Nu. Alte setări nu ai ce să faci. Încearcă să instalezi placa în alt slot PCI. Instalează ultimii driveri. Dacă nu e nici asta o soluţie atunci cred că totuşi placa are probleme. Ar trebui să mergi cu ea la garanţie.
JUANN

Post by JUANN »

Vezi ca ai o optiune diagnostics de acolo fai un test si vezi ce-ti zice.
Riddick

Post by Riddick »

am dat shi diagnostics.cika nu am legate firele korekt.dar am verifikat shi sunt ok.plus k inainte de audigy leam folosit audio on-board Asus Soundstorm(Realtek).shi mergeau brici.
hmmm....kred ka totushi il voi duce inapoi in garantzie
10x anyway
James B. Riddick
Riddick

Post by Riddick »

Deci am fost ku plaka audio inapoi la magazin.lo testat baietzii...prima data erau kam sceptici ka cika ei inka no vazut/auzit Audigy 2 kare sa nu mearga din prima.Well,au avut shansa sa vada acum.Era defekta plaka.No mers nici la ei,orikate setari shi instalari o fakut.Acelashi komportament o avut ka la mine in karkasa.
M-am linishtit ka nu la mine e baiu :))
James B. Riddick
JUANN

Post by JUANN »

Si ti-au dat alta in schimb?
Riddick

Post by Riddick »

looooool
nu
ka intre timp s-a vandut stokul.dar luni o trimit la Bucuresti shapoi om vedea...daka intre timp primesk alte placi sau vine 1 nou de la Bucuresti.
No problem deocamdata ka am 5.1 pe placa de baza:Asus A7N8X E-Deluxe,boxe Genius SW 5.1 Home Theatre.
ashtept,numa sa fie buna plaka...
James B. Riddick
JUANN

Post by JUANN »

Dar vezi ca trebuiau sa-ti dea alta in loc cit timp placa ta e la service, asa e legea.
Eu de ex am dus un monitor la service si pina lau facut mi-au dat altul in custodie. :)
deeJayOg

Post by deeJayOg »

Nu neapărat. Depinde ce se specifică în contract. Majoritatea firmelor dau o componentă temoprară doar dacă se depăşeşte o anumită perioadă, şi dacă gradul de importanţă al componentei e ridicat. Dacă se depăşeşte un anumit timp din garanţie atunci, se schimbă cu o componentă nouă.
Placă de sunet la schimb oricum nu cred că îi vor da, iar dacă îi vor da, va primi probabil un CMI8738, aşa că mai bine se descurcă cu ce are până se rezolvă problema.
Riddick

Post by Riddick »

subskriu la ce a zis deeJayOg.
ai perfekta dreptate.
nu am primit nimic in schimb pana vine plaka nou.sincer,nici nu m-am ashteptat shi evident ka daka i-mi dadeau primeam ceva din ala kare o mai trekut deja prin multe kalkulatoare :)) deci mai bine ku Nvidia Soundstorm-ul onboard.
acum sper sa vina kat mai repede plaka aia...
revin kand o primesk ;)
James B. Riddick
Post Reply