Ce se mai AUDE de SONY PSP cand apare in Ro

Referitor la domeniul hardware in general, preţuri, informaţii de ultimă oră.

Moderator: Moderatori

Post Reply
OC

Ce se mai AUDE de SONY PSP cand apare in Ro

Post by OC »

am inteles k pe 1 sept ar trebui sa apara
specificatii tehnice:
• Color: Black
• Dimensions: Approx. 170 mm (L) x 74 mm (W) x 23 mm (D)
• Weight: Approx. 260 g (including battery)
• CPU: PSP CPU (System clock frequency 1~333MHz)
• Main Memory: 32MB
• Embedded DRAM: 4MB
• Display: 4.3 inch, 16:9 widescreen TFT LCD, 480 x 272 pixel (16.77 million colors), Max. 200 cd/m2 (with brightness control)
• Speakers: Built-in stereo speakers
• Main Input/Output: IEEE 802.11b (Wi-Fi), USB 2.0 (Target), Memory Stick™ PRO Duo, IrDA, IR Remote (SIRCS)
• Disc Drive: UMD Drive (Playback only)
• Profile: PSP Game, UMD Audio, UMD Video
• Main Connectors: DC OUT 5V, Terminals for charging built-in battery, Headphone/Microphone/Control connector
• Power: Built-in lithium-ion battery, AC adaptor
• Access Control: Region Code, Parental Control

ei bine se pare ca noua consola este foarte aproape de o lansare in europa. lansarii in sua i se atribuie urmatoarele specificatii:

"PSP launching March 24
Single-SKU $249 "Value Pack" to include 32MB Memory Stick Duo; 24 games confirmed for launch, including Need for Speed Rivals, Metal Gear Acid, and Tony Hawk's Underground 2 Remix.

After months of saying the PSP will "probably" launch in March, Sony Computer Entertainment America has finally set the launch date for its entry into the handheld wars. This morning, the electronics giant announced that its eagerly awaited handheld game system will go on sale in North America on March 24.

While the PSP's ship date fell inside previously announced release parameters, its price was higher than expected. Sony will only sell the PSP as part of a single-SKU "Value Pack" for $249 in the US, CDN$299 in Canada. The new price point is $50 higher than the $199 many industry analysts predicted; that was based on the PSP's Japanese MSRP of 19,800 yen (approximately $185).

Besides the PSP unit itself, the Value Pack will include a 32MB Memory Stick Duo (which usually retails from $24.99 to $39.99 solo), headphones with remote control, a battery pack, AC adapter, soft case and cleaning cloth, and a UMD disc with game-demo movies, and a music and video sampler. As an incentive for early adopters, Sony will include a free UMD copy of the blockbuster superhero film Spider-Man 2 with the first one million PSP Value Packs shipped.

More importantly for gamers, Sony today confirmed the launch-title lineup for the PSP, all of which will go on sale during the PSP's unspecified "launch window." "The high profile lineup includes a wide range of products that will appeal to every type of gamer--from the sports fan to the action enthusiast," said SCEA executive vice president Andrew House. While many games were previously announced, some were only confirmed as launch titles today--a full list is below:

Ape Escape: On the Loose, Sony Computer Entertainment America
ATV Offroad Fury: Blazin' Trails, SCEA
Darkstalkers Chronicle: The Chaos Tower, Capcom
Dynasty Warriors, Koei
FIFA 2005, Electronic Arts
Gretzky NHL, SCEA
Lumines, Ubisoft
Metal Gear Acid, Konami
MLB, SCEA
MVP Baseball, EA
NBA, SCEA
NBA Street Showdown, EA
Need for Speed Rivals, EA
NFL Street 2 Unleashed, EA
Rengoku: Tower of Purgatory, Konami
Ridge Racer, Namco
Smartbomb, Eidos Interactive
Spider-Man 2, Activision
Tiger Woods PGA Tour, EA
Tony Hawk's Underground 2 Remix, Activision
Twisted Metal: Head-On, SCEA
Untold Legends: Brotherhood of the Blade, Sony Online Entertainment
Wipeout Pure, SCEA
World Tour Soccer, SCEA

Also of note was SCEA's revelation that some PSP games would sell for as little as $39.99, some $10 lower than the standard $49.99 price most retailers list PSP games for. However, the announcement did not specify which games would carry the lower price."
Dfi Lan Party UT SLI-D / AMD 3200+ 64 / Leadtek 6600 Gt Extreme 574/1302 / 2X512 Corsair XMS CL2 2.2.2.5 /Creative Audigy LS / Antec Smart Power 2.0 500W /WD 1200JB, SP2504C /Antec P 180 Case/Samsung SyncMaster 913n/Sony PSP 1.50 Value Pack + 1Gb Memory Stick SanDisk
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Atunci eu ce vad in vitrina la Flamingo Lahovari? Ca prea seamana obiectul ala cu ce am vazut eu in poze ca ar trebui sa fi PSP-ul.
Avea un suflet... candva...

Currently very active, thank you very much Image
Sabina
Moderator

Post by Sabina »

Vezi >aici<
1 1 was 1 racehorse. 2 2 was 1 2. 1 1 1 1 race 2 day. 2 2 1 1 2.
OC

Post by OC »

dap asta stiu dar asta nu e varianta de EUropa este ori USA ori JAPONIA
si la pretul asta 20 mil
se spunea k o sa apare pe 1 sept , degeaba il are flamingo daka nu il are nici macar sony center .
am fost la mai multe sony center si am intrebat si nici macar nu stiu daka o sa vin
pretul lui real este de 250$ dar la noi sa zis de la inceput 250 euro ceeea ce nu e egal cu 20 mil la flamingo
la 10 mil il iau dar la 20 .....
Dfi Lan Party UT SLI-D / AMD 3200+ 64 / Leadtek 6600 Gt Extreme 574/1302 / 2X512 Corsair XMS CL2 2.2.2.5 /Creative Audigy LS / Antec Smart Power 2.0 500W /WD 1200JB, SP2504C /Antec P 180 Case/Samsung SyncMaster 913n/Sony PSP 1.50 Value Pack + 1Gb Memory Stick SanDisk
Me_high

Post by Me_high »

Cat ??? #-o 20 de milioane :sad1: astia chiar ca-s nebuni uitati cat costa aici : http://www.gameshop.ro/games.php?game_ID=3277 si la FLAMINGO costa 20 de milioane vaii dar probabil la flamingo sunt importate direct din japonia si poate daia costa atatia bani om trai si-om vedea noi pe 1 sept. ce se intampla ca dacă o sa coste 20 de milioane ...pot sa imi iau adio de la PSP
Image
My Pc is faster than a Porsche
Sabina
Moderator

Post by Sabina »

La Flamingo preturile sunt in general cam ...umflate, poate vor mai aparea si pe la alti distribuitori, mai pasnici cu preturile :laughing6: Si daca sunt importate direct din Japonia ce? Adica de ce ar trebui sa fie cu atat mai scumpe?
1 1 was 1 racehorse. 2 2 was 1 2. 1 1 1 1 race 2 day. 2 2 1 1 2.
dark_one

Post by dark_one »

nici nu stiu de ce va agitati - pasarea roz are oricum preturi 2X la absolut toate produsele noi ( ma refer la noutati ) si preturi peste oferta pietei la majoritatea componentelor
jedrus

Post by jedrus »

Acum o saptamana jumate am avut in mana Sony PSP la Media Markt in Budapesta, Pretul era in jur de 100.000 forinti. cam 15 mil lei vechi. Scump in comparatie cu cei 250 $ vehiculati, ieftin comparativ cu pretul de la flamingo.
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Ma voi interesa si eu de un pret la una din sursele mele, sa vedem la ce bani poate fi adus in .ro. Dar ma cam astept sa fie cam pretul de pe Gameshop fara TVA.

Me_high

Post by Me_high »

A Aparut A aparut eeee [smilie=Victory.gif] =D> am fost ieri la best si l-am vazut cred ca aveau 50 de console PSP pe stoc(astea doar cele expuse pe raftul din raionul cu console) dar cine stia cate avea "ascunse" si jocuri la fel de multe in viitorul apropiat o sa imi iau si eu o frumusete dasta Uau ce-as vrea ca toata lumea sa detina cate o consola PSP (asa cum acum toti detin telefoane care mai decare mai smechere :laughing6: ) Sa vezi lumea pe strada in tramvaie , metrou , etc. cum se joaca pe PSP hmmm abia astept sa imi iau =P~
Image
novi

Post by novi »

Si pretul?:-k
Sir Ice

Post by Sir Ice »

12,378,975 lei (ROL) - CAM MULT!!!, aproape 450$ cu TVA
Eu nu am aflat inca daca si la ce pret as putea sa fac rost :(((((((((((. Dar asa e cand depinzi de altii. Eu sper sa imi spuna ceva intre 300 si 350$, dar daca nu s-a dus nimeni :(((((((((((.

shaark

Post by shaark »

Pretul lui PSP in europa este de 249 euro iar poate ajunge pana la 350-400 cu toate accesoriile memori stick nu stiou de care incarcator auto, husa etc, lam butonat putin este chiar foarte dragut, iar grafica este surprinzator de buna, imaginea pe micutul ecran TFT este foarte clara chiar daca lumina de afara bate pe ecran.

Aici deja a iesit , deci amintesc pt cei amatori , pretul de baza este 249.99 euro iar jocurile sunt fff scumpe 50 euro un joc , hmz mi se pare cam scump.

O sa iau si eu unu zilele astea deoarece este fff bun pt concedi si la drum
Sir Ice

Post by Sir Ice »

La noi pretul nu are nici o treaba cu accesoriile. Pretul imens e dat de taxa vamala de 25% pentru console, conform http://www.gameshop.ro

novi

Post by novi »

Asteptam preturile de pe piata neagra!:-k
Me_high

Post by Me_high »

dap, Pretul nu are treaba cu accesoriile e doar value pack care costa 12 milioane si inca ceva si standard pack care este umpic mai ieftin dar eu sper ca in cateva luni sa se mai ieftineasca si cred ca asa si se va intampla
oricum "jucaria" e super m-am jucat cateva minute la CERF pe el NFS u Rivals si m-a impresionat grafica si efectele jocului
Image
dark_one

Post by dark_one »

Fiind o consola noua nu va asteptati la prea multe miracole, avea peste 2-3 ani cand va ajunge la maturitate si va fi dotata cu soft antipiraterie sanatos va scadea pretul ( ~ 100 EU ) pana atunci sa speram ca o sa punem mana pe una v1.5 :)

PS: eu mi-am intregit colectia de Nintendo Gameboy - lipseste doar una (GBA) pe care o sa o iau zilele astea :).
Attachments
image1_x2.jpg
`fang`

Post by `fang` »

PSP are taxa asta vamala deoarece este considerat produs Deluxe, la fel ca aparatele foto digitale..
Asa ca cine-si pernite sa-si ia unul isi va permite si taxa vamala.
(Asa gandes cei de la inaltime. Curios este ca Romania este singura tara in care exista astfel de taxe :-))
How High!?!
Image
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Nu, nu e produs de lux, e considerat jucarie, cel putin asa spun pe Gameshop.

Me_high

Post by Me_high »

Dark_one are u crazy man ? ce faci cu atatea GBA - uri ? cand vrei sa te joci pe unul dintre ele cum faci ? "am tam tiky tam" ?? :d sau ai o familie mai mare oricum daca esti asa un infocat fan a lui NITENDO ti-ar lipsi de acolo in Nitendo DS (cu toate ca nu face parte din seria GBA dar se pot juca pe el jocurile de GBA) sau de ce nu un PSP este excelent ... numai cuvinte de lauda poti spune despre aceasta consola :laughing6:
Image
dark_one

Post by dark_one »

nu ma grabesc cu PSP ul - e prea scump (daca ai urmarit evolutia pe piata externa el a scazut aproape 30 %, poate si mai mult fata de pretul initial din japonia cand s-a lansat si in EU ) astept sa ajung la 100 $ afara probabil ca il voi lua cu 2 mil din romania :)

despre nintendo DS - ma abtin, mai bine GBA micro :)

PS:desi Nds este interesanta (grafica mai evoluata) este vorba de o consola uriasa (pentru numele de portabil)
shaark

Post by shaark »

100$? la atata o sa ajunga in cel putin 2 ani
dark_one

Post by dark_one »

shaark - daca citeai ce am scris 5 posturi mai sus vedeai ca asta am zis si eu 2-3 ani :)
shaark

Post by shaark »

ah soz [smilie=Respect.gif]
Me_high

Post by Me_high »

pai da da daca voi asteptati 2-3 ani sa se faca 2 mil. asa cum ai spus tu dark_one poate atunci probabil o sa apara PSP 2 si ce o sa faci o sa astepti si atunci 2-3 ani sa se ieftineasca si ala si tot asa astepti o viata intreaga :laughing6:
Image
dark_one

Post by dark_one »

- gresit, eu mi-am luat anul asta gameboy advance SP am dat pe el 1.800.000 lei ( adica 1/4 din pretul de raft de la noi si aprox 1/2 din pretul recomandat de producator ) evident este vorba despre un second hand

- ce nu cred ca stiti voi, sau ignorati este ca nu consola este importanta pentru producator ci jocurile pentru aceasta, foarte multe console au dat faliment din cauza lipsei de jocuri, de asemeni producatorii consolelor incearca sa produca in exclusivitate suport (cum sunt cartrige urile nintendo sau daca preferi UMD urile lui PSP ) pentru acestea nu exista o buna perioada de timp posibilitate de piratare si foarte multi bani se duc spre producator de console si spre publisheri/developeri de jocuri.

- evident ca daca as avea bani m-as duce sa iau chiar acum consola din magazin + colectia completa, disponibila de jocuri pentru ea, desi stiu ca pretul este unflat (datorita noutatii produsului) si va scadea probabil cu minim 10 % in cateva luni si probabil cu 30 % pana la anu pe vremea asta.
CrysMM

Post by CrysMM »

Cred ca cei de la sony au gresit cu psp. Se pot folosi jocuri pirat, iar asta este in dezavantajul lor. In Romania, sa presupunem ca se vand 20.000 de console, cati isi cumpara jocuri originale, cand bahaie netul de cele pirat?
Diablo 2 - the only

nick vechi: cryss_mocanu
dark_one

Post by dark_one »

de fapt se pot folosi jocuri piratate doar pe anumite versiuni de firmware ( respectiv 1.5 ) am inteles ca a aparut si un patch care transforma versiunile 1.51 in 1.5, ce s-a lansat in romania sunt versiunile 1.52 cu disc de update la 2.0 - acestea nu permit (inca) rularea de jocuri pirat.

PS: singurul loc unde gasesti ver 1.5 este flamingo :), dar acolo pretul este DUBLU.
CrysMM

Post by CrysMM »

Se poate, dar cred ca orice se rezolva, eu personal daca mi-as lua psp nu cred ca as cumpara jocuri originale. Pentru pc, nu am decat 5 jocuri originale, si astea cumparate mai de mult
Diablo 2 - the only

nick vechi: cryss_mocanu
Me_high

Post by Me_high »

Da asta e mai aiurea in cazul in care ne vom cumpara PSP va trebui sa ne cumparam jocuri originale asta e nu avem ce face dar pana va aparea acel mod chip , eu dupa ce imi voi cumpara Sony PSP imi voi lua un memory stick pro duo de 256 mb sau de 512 sa vad (da parca mai convenabil ar fi ala de 256) costa in jur de 180 de lei si un joc hai doua acolo (originale bineinteles) si restu pentru muzica (net eventual) etc. oricum io o sa imi cumpar chiar daca exista problema asta cu jocurile asa cum a mai spus cineva de aici PSP - ul este excelent in vacante (MAI ALES LA SCOALA :d) acolo unde nu ai calculator ca fratilor.... spuneti-mi si voi mie ce v-ati face fara calculator ? hm ? io am avut monitorul la garantie 5 zile si dormeam toata ziua ca nu aveam ce face altceva (asta pana seara cand ieseam p-afara). hai ca deja am inceput sa fiu off topic [smilie=Nice-try.gif]
Image
shaark

Post by shaark »

Oricum sony nu are probleme cu PSP din cauza piratari, nu sunt ei cei care o sa faca 100% din jocuri si pe langa asta inca nu se stie exact daca merg sau nu alea piratate, adica cel putin inca nu am vazut nimic pe net legat de asta
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Aici e oferta mea, poate va intereseaza. Daca va adunati mai multi dau comanda mai mare, ca asta e adusa pe banii si riscul meu.
Ce s-a adus la Best se pare ca e in proportie de 90% cu pizeli busiti direct din cutie din ce am citit eu pe net. La Carrefour nu stiu care e proportia, dar daca vin din acelasi lot... nu prea sunt sperante sa fie mai bine.
Strangeti din dinti si luati stick de un giga, veti avea nevoie, 512 e minimul folosibil.

Post Reply