merge sa pun o placa video agp4x pe un slot agp1?

Plăci video, acceleratoare 3d, acceleratoare grafice ... cum doriţi să le numiţi.

Moderator: Moderatori

Post Reply
kalfapopperis

merge sa pun o placa video agp4x pe un slot agp1?

Post by kalfapopperis »

in primul rand doresc sa va spun ca forumul e foarte bun (felicitari adminilor!) si ca inainte sa postez m am uitat in arhiva sa gasesc raspunsul (nupsi!)

sunt proprietarul a:
MB K7TA - SOCKET 462, BUS 200MHZ, dimm: 3.3v pc100/133-compliant SDRAM, one 32-bit agp expansion slot ( PE CARE SCRIE AGP1)
PROCESOR: DURON 750 MHZ

Doresc sa mi cumpar o placa grafica cu tv out, pe care sa o pot folosi fara probleme in jocuri mai vechi cum ar fi IGI, PORSCHE, si in special pt vizionat filme pe televizor. Problema e ca acum toate placile pe agp sunt cu interfata cel putin 4x, pe cand eu am doar 1x. Daca imi cumpar una din asta (4x), va functiona pe slotul meu 1x? Daca da, va rog sa mi recomandati una cam in 100-150 lei. Daca nu, la gunoi cu el! [smilie=Lies.gif]

keep up the good work!
cu prietenie, daniel
wizkid

Post by wizkid »

uita-te pe net sau in manual ca sa afli sigur ce agp ai. daca scrie pe PCB AGP1 poate insemna ca este slotul agp nr 1 (cum la cele PCI scrie PCI1...PCIn ). despre compatibilitate... nu stiu sigur. mi se pare ca primele agp-uri aveau un voltaj mai mare.
crisian_nechita

Post by crisian_nechita »

placa ta cu siguranta are 4x....nu vad de ce nu ai dat pe google un search sa ii cauti caracteristicile....
iar ce ai citit tu e nr slotului agp....daca ai fi avut 8 agp=uri scria AGP8 si tu nu te mai invarteai atata... :laughing6:
...dar cred ca e timpu pt un upgrade...ca saracu calculator gafaie sub XP
--=PORSCHE=-- --=PORSCHE=--
Post Reply