M-Audio Studiophile LX4 2.1 Merita cumparate aceste boxe ?
Moderator: Moderatori
M-Audio Studiophile LX4 2.1 Merita cumparate aceste boxe ?
As vrea sa stiu daca merita investitia in aceste boxe.M-Audio Studiophile LX4 2.1
Nu sunt gamer asa ca nu am nevoie de certificari THX sau alte briz brizuri. Vreau pur si simplu sa ascult muzica la o calitate acceptabila.
Astept opiniile voastre si in mod special ale celor care detin asfel de boxe.
Nu sunt gamer asa ca nu am nevoie de certificari THX sau alte briz brizuri. Vreau pur si simplu sa ascult muzica la o calitate acceptabila.
Astept opiniile voastre si in mod special ale celor care detin asfel de boxe.
Last edited by jedrus on Sun Sep 04, 2005 11:22 pm, edited 1 time in total.
Sincer nu merita banii, nici pe departe. Au o putere mult prea mica pt banii ceruti, mai bine incerci un Logitech sau chiar un Creative Megaworks(sunt si 2.1), care au sateliti tot pe doua canale
, si gandeste-te ca M-Audio au anumite reglaje doar pe spatele sub-ului
.
Conteaza si ce placa audio ai, daca e un Audigy clar mergi tot pe Creative.

![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
Conteaza si ce placa audio ai, daca e un Audigy clar mergi tot pe Creative.
Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
Nu incercati sa comparati Logitech si Creative cu M-audio cand vine vorba de boxe. Primele doua sunt pentru zgomot, M-audio pentru muzica.
IlDotore, nu va mai lasati pacaliti de puterile afisate de producatorii de boxe, cand aud de atatea sute de wati deja ma apuca rasul.
jedrus, muzica suna intotdeauna mai bine pe stereo, boxele de care pomenesti tu aici sunt ok.
Edit: sistemul M-audio Studiophile LX4 2.1 are marele avantaj prin faptul ca este upgradabil la 5.1. Subwooferul contine 6 amplificatoare separate, ceea ce il face, daca va fi cazul, home theater ready (pentru asta exista sistemul LX4 5.1 Expander).
IlDotore, nu va mai lasati pacaliti de puterile afisate de producatorii de boxe, cand aud de atatea sute de wati deja ma apuca rasul.
jedrus, muzica suna intotdeauna mai bine pe stereo, boxele de care pomenesti tu aici sunt ok.
Edit: sistemul M-audio Studiophile LX4 2.1 are marele avantaj prin faptul ca este upgradabil la 5.1. Subwooferul contine 6 amplificatoare separate, ceea ce il face, daca va fi cazul, home theater ready (pentru asta exista sistemul LX4 5.1 Expander).
- Black Shark
- Moderator
Trebuie sa fiu de acord cu kosmocos, M Audio au o reputatie incomparabila cu Creative si Logitech si nici Altec Lansing nu as prefera in locul lor, fac niste produse exceptionale si desi nu pot spune cam auzit sistemul respectiv, l-as alege fara sa ma gandesc prea mult
1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.
-
Ma deranjeaza enorm cei care isi exprima parerile despre un produs fara a avea cunostiinta de produsul respectiv. ex:IL DOTORE de unde stie el ca merita sau nu?, dar ce sa mai vorbesc cred cei cael nu ar trebui sa mai posteze pe forum pentru simplul motiv ca dezinformeaza pe cei interesati.
Detin acest sistem de boxe de aproape saseluni de zile si pot spune ca este exceptional din toate punctele de vedere, iar combinat cu o placa de sunet produsa de M-audio ex: Audiophile 192 combinatia este la nivel profesional.
Este un sistem de referinta pe care daca ai banii necesari, poti sa il cumperi pentru ca nu vei fi dezamagit.
Detin acest sistem de boxe de aproape saseluni de zile si pot spune ca este exceptional din toate punctele de vedere, iar combinat cu o placa de sunet produsa de M-audio ex: Audiophile 192 combinatia este la nivel profesional.
Este un sistem de referinta pe care daca ai banii necesari, poti sa il cumperi pentru ca nu vei fi dezamagit.
partene catalin mai usor cu afirmatiile la cine are si nu dreptul sa posteze pe acest site, si incerca sa respecti parelrile altora, fiindca nu ti-a dat nimeni in cap.
Aceea este parerea mea, si crede-ma ca am auzit toate sistemele mentionate de mine cat si cel in cauza si concluzia este aceeasi : daca nu ai ce face cu banii poti sa il cumperi fara probleme, dar pt o persoana mai stransa la buget (cum suntem noi oamenii de rand) consider ca nu merită. Punct.
Aceea este parerea mea, si crede-ma ca am auzit toate sistemele mentionate de mine cat si cel in cauza si concluzia este aceeasi : daca nu ai ce face cu banii poti sa il cumperi fara probleme, dar pt o persoana mai stransa la buget (cum suntem noi oamenii de rand) consider ca nu merită. Punct.
Probabil esti afon rau de tot daca compari un M-Audio cu Creative....IL Dotore wrote:partene catalin mai usor cu afirmatiile la cine are si nu dreptul sa posteze pe acest site, si incerca sa respecti parelrile altora, fiindca nu ti-a dat nimeni in cap.
Si ca sa fiu rau , pun pariu ca faci parte din genul " 2 boxe Technics de 100w/ 3 cai 12 milioane ??? Bai tata , eu imi fac 2 boxe cu difuri de 40cm HsinTechChinaMumbo , 400w , cu 5 milioane si te fac de nu te vezi ".... Depinde ce vrei de la viata la urma urmei....
Intel = abbreviation for Intelligence
Oxford Dictionary of English
Oxford Dictionary of English
- indianuiute
mosu, asa este unii care se cred "il dotore" vanatori de-astia de posturi, 1 fel de dr andrei al calculatoarelor ... nu am nika cu nimeni da cand 50 de oameni iti spun acelasi lucru si u o tii pe a ta, inseamna ca ai 1 pb ... cu urechilesavantu wrote:Probabil esti afon rau de tot daca compari un M-Audio cu Creative....IL Dotore wrote:partene catalin mai usor cu afirmatiile la cine are si nu dreptul sa posteze pe acest site, si incerca sa respecti parelrile altora, fiindca nu ti-a dat nimeni in cap.
Si ca sa fiu rau , pun pariu ca faci parte din genul " 2 boxe Technics de 100w/ 3 cai 12 milioane ??? Bai tata , eu imi fac 2 boxe cu difuri de 40cm HsinTechChinaMumbo , 400w , cu 5 milioane si te fac de nu te vezi ".... Depinde ce vrei de la viata la urma urmei....
Te sfatuiesc sa te uiti in XPC nr. 68 si sa vezi pe ce loc e M-Audio(in testul de sisteme audio), si ai sa-ti dai seama ca "problema" este undeva la tine...indianuiute wrote:mosu, asa este unii care se cred "il dotore" vanatori de-astia de posturi, 1 fel de dr andrei al calculatoarelor ... nu am nika cu nimeni da cand 50 de oameni iti spun acelasi lucru si u o tii pe a ta, inseamna ca ai 1 pb ... cu urechilesavantu wrote: Probabil esti afon rau de tot daca compari un M-Audio cu Creative....
Nu ma indoiesc ca "se aud mai bine", ci doar am sustinut ca dpdv al banilor dati nu merită, decat daca nu ai ce face cu ei...
- indianuiute
poate iti aduci aminte ce ai scris ...IL Dotore wrote:Te sfatuiesc sa te uiti in XPC nr. 68 si sa vezi pe ce loc e M-Audio(in testul de sisteme audio), si ai sa-ti dai seama ca "problema" este undeva la tine...indianuiute wrote: mosu, asa este unii care se cred "il dotore" vanatori de-astia de posturi, 1 fel de dr andrei al calculatoarelor ... nu am nika cu nimeni da cand 50 de oameni iti spun acelasi lucru si u o tii pe a ta, inseamna ca ai 1 pb ... cu urechile
Nu ma indoiesc ca "se aud mai bine", ci doar am sustinut ca dpdv al banilor dati nu merită, decat daca nu ai ce face cu ei...
stai 1 pic man ... dc u n-ai bani sa cumperi 1 astfel de sitem inseamna ca nu e bun, si in leg cu testul din xtrem ... dc te uitai 1 pic la nota de la "calitate sunet" iti dadeai seama despre ce vb lumea prin postu asta ... oricum nu mai are sens discutia pe tema asta ... o dam in balariiAu o putere mult prea mica pt banii ceruti, mai bine incerci un Logitech sau chiar un Creative Megaworks(sunt si 2.1), care au sateliti tot pe doua canale , si gandeste-te ca M-Audio au anumite reglaje doar pe spatele sub-ului
- indianuiute
pacat ca nu e 2.1 ... oricum de banii astia iti faci 1 sistem audio de ii bati pe toti la fundnovi wrote:Nici solutiile EMPIRE nu sunt de lepadat!Gasesti AICI!
jedrus wrote:Nu sunt gamer asa ca nu am nevoie de certificari THX sau alte briz brizuri. Vreau pur si simplu sa ascult muzica la o calitate acceptabila.
A aparut review la EMPIRE (Edifier) S-2.1D pe xf.ronovi wrote:Nici solutiile EMPIRE nu sunt de lepadat!
http://www.xf.ro/content-121.html
Pentru muzica cica sunt excelente:
E o solutie cel putin interesanta dupa mine.În timp ce mă gândeam ce să scriu la concluzii mi-am dat seama de un lucru care poate fi considerat cea mai bună concluzie: în timpul realizării testelor, sistemul Empire S-2.1D nu a fost decuplat niciodată de la placa de sunet, nici măcar atunci când ascultam muzica preferată! Ceea ce înseamnă că ele îmi ofereau o calitate suficient de mare pentru a nu simţi necesară trecerea pe boxele mele Jamo, lucru care nu s-a mai întâmplat cu nici un alt sistem audio avut în teste. Timpul de aproape două săptămâni cât am ascultat numai aceste Empire-uri cred că spune multe, dacă avem în vedere pretenţiile mele destul de mari în domeniul audio.