DV to DVD
Moderator: Moderatori
DV to DVD
Imi ziceti si mie care este calea cea mai rapida de a face de pe DV pe un dvd?acu imi iau Ulead DVD Moviefactory 4...e bun de ceva?se poate face si captura si scriere in acelasi timp?daca da,cu ce program.Ce inseamna DVD+VR ?Shi inca o precizare,am placa Pinnacle MovieBox Deluxe cu mpeg2 hardware...deci fac captura de pe analog direct in mpeg2 si urmeaza sa imi iau proc bun.Ce e de facut?
...
cu nero digital face tot ce vrei. e packet software de tip All in 1. cu el faci captura, apoi conversia, apoi arderea pe dvd. DVD+VR este un mod de a scrie dvdurile, suportat de unele dvd-rw mai noi, prin care copiezi direct pe dvd filmul, fara sa-l mai copiezi pe hdd, iar apoi sa-l arzi. deasemenea , acest tip de dvd se poate edita ulterior
"Same Sh*t, Diferent Day !!!!"
mai usor nu se poate!
cea mai usoara cale de pe DV e Firewire
toate camerele video DV au mufa firewire
daca nu ai cumpara o placa Firewire nu e scumpa
captura o faci cu cu Pinnacle Studio ( daca ai placa Pinnacle trebuie sa ai si softul de la ei) softul de la Pinnacle e fff.bun profesional pot sa spun
editarea o faci tot cu Pinnacle Studio si arderea DVD-ului tot cu studio
toate camerele video DV au mufa firewire
daca nu ai cumpara o placa Firewire nu e scumpa
captura o faci cu cu Pinnacle Studio ( daca ai placa Pinnacle trebuie sa ai si softul de la ei) softul de la Pinnacle e fff.bun profesional pot sa spun
editarea o faci tot cu Pinnacle Studio si arderea DVD-ului tot cu studio