WD 200Gb JB PATA-sunet ciudat

Despre hard-disk-uri. Comentarii şi întrebări.

Moderator: Moderatori

Post Reply
creAtor

WD 200Gb JB PATA-sunet ciudat

Post by creAtor »

am cumparat un astfel de hdd acum vreo luna si ceva si noaptea cand las calculatorul deskis se aude un sunet alternativ de frecv f inalta dar totusi perceptibil si chiar enervant (de multe ori nu pot sa adorm). 1 sec silent, 2 secunde "suiera" si tot asa... ziua e alta treaba... e zgomot afara... eventual e muzica, etc. nu ma ingrijoreaza faptul ca se "duce" pt ca am garantie, ci faptul ca intr-o zi moare fara sa-mi fac back-up la ceea ce lucrez.
cine mai are un astfel de hdd il rog sa plece urechea si sa-mi spuna daca acest sunet e un "feature" sau doar al meu se chinuie sa dea coltul!

multumesc anticipat!
IL Dotore

Post by IL Dotore »

Daca sunetul este sesizabil pt oricine, si in plus mai e si deranjant, eu as zice sa tragi o fuga pe la service cu el.
Nu cred ca metoda: "daca crapa, asta e..." e cea mai buna.
PS. ai putea sa iti faci un backup de pe acuma.
Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
creAtor

Post by creAtor »

ziua este insesizabil. poate daca pui urechea in carcasa se aude, dar din camera sau de pe scaun, nu.
iar daca ma duc la magazinul de la care l-am luat or sa se uite aia ca la ozn-uri la mine cand avor auzi motivul pt care am venit cu hdd-ul si mai ales ca si functioneaza perfect. nu cred ca o sa am prea mult succes...
creAtor

Post by creAtor »

am cautat butonul de edit dar nu l-am gasit... :tongue3:
asa ca postez din nou.

am uitat sa precizez ca (virgula?) calculatorul functioneaza neintrerupt de vreo luna si ceva [smilie=maniac.gif]
ice01

Post by ice01 »

,,,,,,,,,,,, merge si edit e in dreapta sus, poate e vremea sa schimbi tastatura si sa iti pui ochelari :laughing6:
Attachments
uite ....gif
creAtor

Post by creAtor »

hm... unii se prind mai greu de glume, dar sa pastram discutiile on-topic! asa ca... daca ai ceva de zis in legatura cu subiectul, shoot! no offence!
creAtor

Post by creAtor »

hai maaai... nu cred ca sunt singurul care are hdd-ul asta! postati aici sa ma scapati de un stres!
ice01

Post by ice01 »

Suieratul ala e normal la WD, am intalnit mai multe modele ...
In plus de asta, ptr crosspostig se ia avertisment ... ai noroc ca nu a vazut inca posturile tale Inchizitorul ca te ardeai, invata sa folosesti edit cat mai ai timp ...
Post Reply