Myst V - End of Ages

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Post Reply
KodiaK
Radioactiv

Myst V - End of Ages

Post by KodiaK »

Am pus si eu mina pe demo azi si sunt foarte impresionat. Impresionat de grafica, sunete si de peisaje deocamdata, pt ca puzzelurile sunt extrem de grele :(. Au fost introduse slate-urile - niste tablii de piatra pe care poti scrie ce vrei tu cu mouseul si pe care le pui pe jos si vine o creatura si le interpreteaza...am reusit sa aduc ploaia in felul acesta :)

Acum dacă cineva a jucat demoul poate poate sa ma ajute si pe mine. Sunt in prima lume si nush ce sa fac dupa ce fac sa ploua si se umplu castroanele alea cu apa. Am vazut ca se reflecta niste simboluri de pe perete in ele; le-am desenat in toate felurile posibile pe slate dar nu s-a intamplat nimic.
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Chiar nu exista nici un fan Myst pe forumu asta?
Jocul mi se pare superb. Parca nu este nici la fel de greu ca restul (prima lume cel putin - care este alta decat cea din demo)
Pe parcursul jocului primiti indicatii de la un personaj numit Escher, si gasiti jurnalele Yeesha-ei (fiica lui Atrus - creatorul lumilor) in care este povestita istoria Myst-ului. :)

dacă il mai joaca cineva sunt curios dacă au terminat prima lume ca eu nu reusesc din cauza unui bug. Ca sa ajung la ultimul pedestal trebuie sa ii desenez simbolul pe slate si dupa aia sa ma intorc la primul pedestal si acolo sa apara simbolul ultimului...dar nu apare :(. M-am uitat si in walkthrough si fac exact ceea ce trebuie sa fac.
Sion

Post by Sion »

Ba da. Dar ma joc inca Myst 4, nu toti avem bani sa cumparam joacele asa repede. Plus ca nu ma grabesc sa joc Myst V. Luna viitoare voi posta cu sigurata si despre el.
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Myst V: End of Ages Screenshots @ComputerGames.ro

Myst V: End of Ages Demo 269.26 MB @ComputerGames.ro
Myst V: End of Ages Trailer 25.61 MB @ComputerGames.ro
Myst V: End of Ages E3 2005 Movie 17.99 MB @ComputerGames.ro
Myst V: End of Ages Making Of Part 1 32.05 MB @ComputerGames.ro
Myst V: End of Ages Making Of Part 2 33.46 MB @ComputerGames.ro
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Sion wrote:Ba da. Dar ma joc inca Myst 4, nu toti avem bani sa cumparam joacele asa repede. Plus ca nu ma grabesc sa joc Myst V. Luna viitoare voi posta cu sigurata si despre el.
Pai si eu ce fac pina luna viitoare :(...ca vreau sa stiu dacă e bug, sau fac eu ceva aiurea

PS: dacă il joc nu inseamna neaparat ca l-am si cumparat :P...cu toate ca merita.
shadowq4

Post by shadowq4 »

M-am apucat si eu de el [smilie=Victory.gif] . WOW. Asta a fost expresia cand am vazut cum arata. Am trecut de prima lume si mi se pare fantastic. Au fost tari si celelalte din serie dar asta deja intrece orice masura. Dupa oblivion si gothic 3 pot sa zic ca Myst 5 e mult mai impresionant ca grafica. Cam greu dar asta face tot farmecul. Super joc. :d
"Who are we to call this planet Earth when is clearly Water?"
Post Reply