Nu pot scrie decat DVD-RW
Moderator: Moderatori
Nu pot scrie decat DVD-RW
am un DVD-RW TEAC si de ceva vreme nu mai poate scrie DVDuri, decat DVD-RW-uri, si m-am gandit ca daca formatez HDD ar trebui sa se rezolve problema (avand in vedere ca la inceput a mers foarte bine unitatea) insa chiar si dupa un format tot nu merge sa scriu DVD-uri simple.
Simptomele: invarte dvd-ul si pe urma il "scapa" si face un astfel de spin-up de vreo 5 ori pana cand zice ceva de genul "Disc changed" si ma anunta ca procesul de scrieire a esuat, insa DVDurile nu patesc nimic.
Mentionez ca aceleasi probleme le are si un coleg cu exact acelasi model de DVD-RW
Simptomele: invarte dvd-ul si pe urma il "scapa" si face un astfel de spin-up de vreo 5 ori pana cand zice ceva de genul "Disc changed" si ma anunta ca procesul de scrieire a esuat, insa DVDurile nu patesc nimic.
Mentionez ca aceleasi probleme le are si un coleg cu exact acelasi model de DVD-RW
Vechiul user STYX
cand intri in Nero , te-ai uitat in dreapta sus ? acolo tre sa alegi dvd sau cd , ia vezi ce ai selectat 

[AMD Barton 2600+ (1.917 Ghz , 166x11.5 , 333fsb)][EPoX 8rda3+PRO nF2U400+gbit][PQI TURBO 512DDR (KIT 2x256ddr400 COOPER Heatsink 2.5-3-3-7][Gainward PowerPack! Ultra/1960 TV/DV 6600 GT 128ddr 2.0ns 500/900(doar in teste 590/1090)][Western Digital 160GB , S-ATA II 300 , cache 8mb , 7200 rpm (WD1600JS)]
iti recomand sa-ti faci un update la firmware la dvd-writer http://forum.rpc1.org/dl_all.php, fi atent sa fie firmware pt unitatea ta!!!! si fa rost de ultimu nero, din cate stiu este 7.Asta tre sa-ti rezolve problema 

Loading....
super
i-am facurt update de firmware si acuma merge
dar ca efect secundar vad ca scoate tot felul de sunete, sunete inalte si joase, cand intra tray-ul inauntru si face acel mic spin poti sa juri ca e stricat pt. ca face niste sunete ciudate.
in orice caz, sunetele nu sunt foarte tari, deci nu prea imi pasa acum ca merge bine
va multumesc pt. ajutor (as fi putut sa-i fac si eu update de firmware, ca am facut si la CD-RW Mitsumi (care era mult mai greu pt. ca se efectua in MS-DOS) dar nu m-am gandit ca scot astia unitatile din fabrica direct cu un firmware de KAKAO)

dar ca efect secundar vad ca scoate tot felul de sunete, sunete inalte si joase, cand intra tray-ul inauntru si face acel mic spin poti sa juri ca e stricat pt. ca face niste sunete ciudate.
in orice caz, sunetele nu sunt foarte tari, deci nu prea imi pasa acum ca merge bine

va multumesc pt. ajutor (as fi putut sa-i fac si eu update de firmware, ca am facut si la CD-RW Mitsumi (care era mult mai greu pt. ca se efectua in MS-DOS) dar nu m-am gandit ca scot astia unitatile din fabrica direct cu un firmware de KAKAO)
Vechiul user STYX
cum fac si io update la TEAC DV-W58G (DVD+RW:8x/4x, DVD-RW:4x/2x, DVD-ROM:12x, CD:40x/24x/40x DVD+RW/DVD-RW) am gasit un firmware nou aici
DV-W58G Version: H4S4 11.08.2005 Windows 98,98(SE), ME, 2000, XP 522 kb
Improvement of write quality for the DVD media.
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
am instalat ultimul nero 7.0.1.2 si am observat ca, pot scrie dvd+rw
am incercat cu un dvd+r si nu merge, maine iau un -r si incerc din nou ...
m-a "mancat" degetu' mic si ... l-am botezat Pioneer DVR-107D
nu gaseam kernelu' si asa l-am flash-uit cu o versiune mai veche apoi cu cea recenta si ... merge
Merci!![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
am incercat cu un dvd+r si nu merge, maine iau un -r si incerc din nou ...
m-a "mancat" degetu' mic si ... l-am botezat Pioneer DVR-107D
nu gaseam kernelu' si asa l-am flash-uit cu o versiune mai veche apoi cu cea recenta si ... merge

Merci!
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
bla bla