Incerc sa-mi fac un nou calculator in care am bagat deja o multime de bani astfel incat nu as vrea sa risc nimic.
De aceea vreau sa ma ajutati sa-mi iau un UPS pe masura sistemului a carui valoare nu am calculat-o ca ma ingrozesc.
Deci...sursa este un Enermax de 600W care va duce in spate 4 HDD WD Raptor, 2 memorii de cate 1GB fiecare, Un CPU AMD 4800+ si...toate celelate. Stiti voi.
M-am gandit la acest model:
http://www.twister.ro/page.jsp?x&node=3 ... ice&page=2
Nu ca ma dau banii afara din casa dar vreau sa dorm linistit.
daca credeti ca sunt si alte modele de la APC care credeti ca ar merge la sistemul meu, va rog sa nu ezitati sa-mi spuneti.
Ajutor pt. achizitionarea unui UPS
Moderator: Moderatori
Ajutor pt. achizitionarea unui UPS
MSI K8N Diamond |CPU AMD 4800+ X2| Corsair DDR 2048 cl 2|HDD WD Raptor 74Gbx4 RAID 0+1| PNY Quadro FX 3450 PCIE| Antec P180* Enermax Noisetaker 600W| Creative XFi Fatal1tyFPS| Plextor 716A| Logitech diNovo kit| Apple 20 inch TFT wide.
Holy s**t! 865W! Pentru ce? Îţi pui cumva şi frigiderul acolo?
Back UPS CS 650 VA e exact ce-ţi trebuie, sau dacă nu crezi că 400W sunt suficienţi pentru tine, în cel mai rău caz alege BACK-UPS RS 800VA
Back UPS CS 650 VA e exact ce-ţi trebuie, sau dacă nu crezi că 400W sunt suficienţi pentru tine, în cel mai rău caz alege BACK-UPS RS 800VA
...un fleac...m-au ciuruit...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...