Asp.net
Moderator: Moderatori
- Dr. Voidberg
- Moderator
Mi-a placut din cauza faptului ca puteai folosi mai multe limbaje pentru un proiect, code-behind-ul si modul de lucru cu web forms.
Nu l-am folosit la proiecte mari, ci doar un semestru pentru cateva proiecte de la facultate simple si medii. Foloseam iis si uneori xsp ca server.
Nu le compar ca nu am folosit asp.net prea mult, dar Oracle au ales php si au publicat si o comparatie intre cele doua limbaje. Se gaseste pe net daca esti curios.
Nu l-am folosit la proiecte mari, ci doar un semestru pentru cateva proiecte de la facultate simple si medii. Foloseam iis si uneori xsp ca server.
Nu le compar ca nu am folosit asp.net prea mult, dar Oracle au ales php si au publicat si o comparatie intre cele doua limbaje. Se gaseste pe net daca esti curios.
96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.
Radical dreamer
Radical dreamer
Eu am trecut de vro luna de la PHP la ASP.NET, si pot spune din tot sufletul, din toata inima, si fara nici un fel de regret, ca A MERITAT DIN PLIN. Lucrez in Visual Web Developer 2005 Express + SQL Server 2005 Express, si sunt foarte, foarte, foarte incantat. Fata de PHP, cand trebuia sa scriu io sute de linii sa am grija de caching, template-uri, etc, acum pot sa ma concentrez asupra lucrurilor care pana la urma il intereseaza pe utilizator, si anume interfata si functionalitatea.
Concluzia, recomand cu caldura ASP.NET
.
Concluzia, recomand cu caldura ASP.NET

Grupul utilizatorilor seriosi de Instant Messaging saluta Google Talk
http://www.google.com/talk
http://www.google.com/talk
- BlackNight
Daca ne dai si banii pentru licente, poate ca am face trecerea.Morrison wrote:Eu am trecut de vro luna de la PHP la ASP.NET, si pot spune din tot sufletul, din toata inima, si fara nici un fel de regret, ca A MERITAT DIN PLIN. Lucrez in Visual Web Developer 2005 Express + SQL Server 2005 Express, si sunt foarte, foarte, foarte incantat. Fata de PHP, cand trebuia sa scriu io sute de linii sa am grija de caching, template-uri, etc, acum pot sa ma concentrez asupra lucrurilor care pana la urma il intereseaza pe utilizator, si anume interfata si functionalitatea.
Concluzia, recomand cu caldura ASP.NET.
Eu momentan sunt cat se poate de multumit cu PHP. Chiar daca limbajul o fi ceva mai slab prefer varianta in totalitate gratuita fata de cele X licente de cateva sute de dolari necesare pentru a programa in ASP(.NET) si pentru a pune la punct un server bazat pe Windows.