Asp.net

Despre PHP, MySQL, HTML, C++, VB, JAVA etc.

Moderator: Moderatori

Post Reply
The Beast

Asp.net

Post by The Beast »

Stie careva de aici asp.net? A folosit cineva asp.net ? Ce parere aveti despre asp.net in comparatie cu php ...
Dr. Voidberg
Moderator

Post by Dr. Voidberg »

Mi-a placut din cauza faptului ca puteai folosi mai multe limbaje pentru un proiect, code-behind-ul si modul de lucru cu web forms.
Nu l-am folosit la proiecte mari, ci doar un semestru pentru cateva proiecte de la facultate simple si medii. Foloseam iis si uneori xsp ca server.
Nu le compar ca nu am folosit asp.net prea mult, dar Oracle au ales php si au publicat si o comparatie intre cele doua limbaje. Se gaseste pe net daca esti curios.
96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.
Radical dreamer
Puiu

Post by Puiu »

Da, dar se gasesc si contra-articole la acel articol...
Eu insa nu am folosit php asa ca nu pot sa spun cu exactitate care ar fi mai bun..
Personal folosesc asp.net de ceva vreme si imi place cum merge
To young to die, to drunk to live!
r4zv4n

Post by r4zv4n »

La servici, site-ul pe care îl dezvoltăm acum este pe ASP.NET (C# cu MS SQL). Eu fac partea de design, iar programatorul este absolut încântat de capabilităţile framework'ului.

Personal nu am apucat să testez (până acum eu am lucrat cu ASP - VBScript).
Sunt foarte misterios. De multe ori nici eu nu ştiu ce fac.
Mood: "I can't help but feeling that love is always dealing me a losing hand" (Deep Dish - "Sacramento")

Image
The Beast

Post by The Beast »

Dr. Voidberg wrote:Oracle au ales php si au publicat si o comparatie intre cele doua limbaje. Se gaseste pe net daca esti curios.
pai eu vreau mai mult un feedback asupra persoanelor care folosesc aceste limbaje, in special a celor care au folosit php si acum au trecut la asp.net, sau invers
Morrison

Post by Morrison »

Eu am trecut de vro luna de la PHP la ASP.NET, si pot spune din tot sufletul, din toata inima, si fara nici un fel de regret, ca A MERITAT DIN PLIN. Lucrez in Visual Web Developer 2005 Express + SQL Server 2005 Express, si sunt foarte, foarte, foarte incantat. Fata de PHP, cand trebuia sa scriu io sute de linii sa am grija de caching, template-uri, etc, acum pot sa ma concentrez asupra lucrurilor care pana la urma il intereseaza pe utilizator, si anume interfata si functionalitatea.

Concluzia, recomand cu caldura ASP.NET :occasion5: .
Grupul utilizatorilor seriosi de Instant Messaging saluta Google Talk
http://www.google.com/talk
BlackNight

Post by BlackNight »

Morrison wrote:Eu am trecut de vro luna de la PHP la ASP.NET, si pot spune din tot sufletul, din toata inima, si fara nici un fel de regret, ca A MERITAT DIN PLIN. Lucrez in Visual Web Developer 2005 Express + SQL Server 2005 Express, si sunt foarte, foarte, foarte incantat. Fata de PHP, cand trebuia sa scriu io sute de linii sa am grija de caching, template-uri, etc, acum pot sa ma concentrez asupra lucrurilor care pana la urma il intereseaza pe utilizator, si anume interfata si functionalitatea.

Concluzia, recomand cu caldura ASP.NET :occasion5: .
Daca ne dai si banii pentru licente, poate ca am face trecerea.

Eu momentan sunt cat se poate de multumit cu PHP. Chiar daca limbajul o fi ceva mai slab prefer varianta in totalitate gratuita fata de cele X licente de cateva sute de dolari necesare pentru a programa in ASP(.NET) si pentru a pune la punct un server bazat pe Windows.
Post Reply