Sistem de supraveghere

Referitor la domeniul hardware in general, preţuri, informaţii de ultimă oră.

Moderator: Moderatori

Post Reply
cezar grig

Sistem de supraveghere

Post by cezar grig »

Salut.Am de cumparat un sistem de supraveghere pe care trebuie sa il montez intr-o farmacie.Ce imi recomandati?Sa fie cu 3-4 camere sa se lege la calculator.Clientul are 15-18 milioane.
Trebuie sa fie legat la calculator sau daca se paote direct la tv.
sorin

Post by sorin »

cu înregistrare sau fără?
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
cezar grig

Post by cezar grig »

Da sa inregistreze pe calc ce filmeaza sa se poate vizualiza apoi.Am gasit la Ultra la 15 mil dar cu 2 camere mie imi tre cu 3.
tty

Post by tty »

Astia au doua oferte bune.
http://www.supraveghere.ro

Poti lua si separat camere sau alte accesorii ca sa te incadrezi intr-o anumita suma, cel mai bine dai un tel si intrebi.
sorin

Post by sorin »

placă de captură cu soft de înregistrare care să vadă de o calitate decentă începe de la 10 milioane (preţ de furnizor) , fără pc-ul de rigoare. pe asta merită să mai pui ceva camere cu lentile. la 3 bucăţi sari de 18 - 19 mil lejer, fără tva, pentru calitate cât de cât. orice altceva mai puţin e fracţie... se văd pătrate în loc de feţe de oameni şi maicălgecsăni printre rafturile cu marfă.
gândeşte-te că ai nevoie de un minim de 25fps per canal, la 640*480 rezoluţie.
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
Post Reply