Urgent ! Cine ma ajuta si pe mine ?!

Plăci video, acceleratoare 3d, acceleratoare grafice ... cum doriţi să le numiţi.

Moderator: Moderatori

Post Reply
segazmen

Urgent ! Cine ma ajuta si pe mine ?!

Post by segazmen »

Salut!

Vreau si eu sa intreb daca merita sa cumpar o placa video nVidia FX 5700 cu 256 Mb DDR de la producatorul PALIT.
Nu prea ma pricep eu la asa ceva...insa nu am mai auzit pana acum de PALIT si de aceea vreau sa va intreb daca merita...ca si rezistenta, fiabilitate, chestii de-astea.

Ca si specificatii mi se pare destul de buna... http://www.palit.com.tw/en/products/nvvga_5700.html
Insa repet, astept opinia voastra !

Multumesc aniticipat ! :)
FATHER

Post by FATHER »

Palit nu se poate lauda ca este printre producatorii "grei". Cati bani vrei sa dai pe ea? Spune o suma si poate te ajutam sa faci o alegere mai inspirata. Nu te lasa pacalit de cei 256ddr.
”În viață trebuie să știi când să pierzi, că de câștigat știe orice prost” (Marian Vanghelie)
VENI VIDI VICI

Post by VENI VIDI VICI »

Nici ca se poate o alegere mai proasta, seria FX nu este o reusita a lui Nvidia mai ales in jocurile care se folosesc de directx9.0 iar firma Palit este in general o firma ce trebuie evitata, calitatea nu este punctul ei forte.
FX5700 am avut si eu si pot spune ca in jocurile relativ noi nu face fata nici la rezolutii de 800*600, plus ca cei 256mb sunt mai mult de forma diferenta fata de cea de 128mb nu exista - ba chiar au frecventa mai mica. Comparata cu adversara de la ATI (9600 simplu) este mai slaba.
Malice

Post by Malice »

eu am o placa Palit geforce4 Ti4200 de 3 ani care si-a facut cu brio datoria...nu am avut nici o problema cu ea!...si inca mai merge acceptabil in jocurile noi...oricum acum urmeaza sa fac un upgrade la sistem care implica si schimbarea placii video dar nu am sa-mi mai iau Palit ci Leadtek ceea ce iti recomand si tie!
Post Reply