Creative X-FI pe Nforce 4! Probleme?

Audio şi discuţii despre tot ce ţine de acest domeniu
(pentru cei care ascultă şi altceva în afară de coolere)

Moderator: Moderatori

Post Reply
DaLiu

Creative X-FI pe Nforce 4! Probleme?

Post by DaLiu »

Am inteles ca sunt ceva incompatibilitati intre aceasta placa de sunet si placile de baza cu nforce4, ma intereseaza in mod special pe DFI Nforce4 Ultra D. Am de gand sa achizitionez o astfel de placa de sunet si nu stiu ce sa fac. #-o
Diablo 3 Crafting - http://www.twitch.tv/daliu
DaLiu#1842
zme-ul

Post by zme-ul »

da, au avut probleme
din cate stiu, ata producatorii de placi de baza cat si creative au rezolvat problema, bios-uri noi; creative a inceput sa inlocuiasca toate placile de sunet afectate de problema
bla bla
DaLiu

Post by DaLiu »

Mie mi sa nu prind una din lotul vechi, cred ca mai astept putin sa nu fie probleme.
Diablo 3 Crafting - http://www.twitch.tv/daliu
DaLiu#1842
zme-ul

Post by zme-ul »

a trecut foarte mult timp de atunci ...
nici nu ajunsesera in .ro primele exemplare (printre primii care am luat-o) si problema se pare ca, era rezolvata
bla bla
Dennis_BOX

Post by Dennis_BOX »

exista probleme in continuare cu dfi si xfi. din ce am citit pe dfi forum.
http://www.dfi-street.com/forum/forumdisplay.php?f=33
jedrus

Post by jedrus »

Am cumparata azi o placa Creative Xfi si se pare ca are probleme.Am mobo-ul din semnatura.
Nu am reusit sa o instalez. De fapt am instalat-o dar nu functioneaza.
Aviz doritorilor de astfel de placi audio.
MSI K8N Diamond |CPU AMD 4800+ X2| Corsair DDR 2048 cl 2|HDD WD Raptor 74Gbx4 RAID 0+1| PNY Quadro FX 3450 PCIE| Antec P180* Enermax Noisetaker 600W| Creative XFi Fatal1tyFPS| Plextor 716A| Logitech diNovo kit| Apple 20 inch TFT wide.
Dacus

Post by Dacus »

Placile Creative X-Fi care fac probleme pe placile de baza cu nforce 4 sunt modelele cu 2 MB RAM (Extreme Music si Platinum), cele cu 64 MB X-RAM nu pun probleme.

Situatia se rezolva cu update de BIOS la placa de baza.
Versiunile mai noi de placi Creative X-Fi (Extreme Music si Platinum) au firmware modificat, astfel ca nu mai pun probleme la instalare.

DjDaLiu (are Creative X-Fi Extreme Music) este fericit, pentru ca pentru DFI Nforce4 Ultra D exista o versiune de BIOS care a rezolvat problema.

Eu am Creative X-Fi Platinum pe nforce 2 si merge fara probleme.
jedrus

Post by jedrus »

Eu am xfi fatal1ty FPS care sie ea a facut oarece figuri la instalare dar am reusit pana la urma.
MSI K8N Diamond |CPU AMD 4800+ X2| Corsair DDR 2048 cl 2|HDD WD Raptor 74Gbx4 RAID 0+1| PNY Quadro FX 3450 PCIE| Antec P180* Enermax Noisetaker 600W| Creative XFi Fatal1tyFPS| Plextor 716A| Logitech diNovo kit| Apple 20 inch TFT wide.
Post Reply