Posturi Tv in Romania

Discuţii generale însă nu în general. Orice depaşeşte limitele interesantului va fi imediat şters.

Moderator: Moderatori

Locked
cezar grig

Posturi Tv in Romania

Post by cezar grig »

Ma tot uit si caut un post de televiziune (bine ce prindem noi din provincie...) din Romania si nu prea gasesc unul sa fie bun de ceva.
De ce?
Pai la stiri apar mai mereu crime....
Se bate pasul pe cate o chetie cum era aia cu Romaniata....parca cine stie ce a fost si cine stie cine era ea...de ex: b**l ala de Diaconescu a dus-o nu sh cate zile cu emisiune pe tema asta.
Daca cineva pateste ceva rau sau chiar moare gata vin nemernicii de reporteri de la prostiile de televiziuni si ii iau interviu cand omul sau rudelor care sunt distruse de durere! Bai animalelor va faceti audienta pe seama unora care sufere! Rusine !!!!
Vad mai in fiecare seara cate un manelist invitat la vreo televiziunel si proastele alea sau prostii aia ii canda in struna si mai si canta asa nitel sa vada lumea ce poate.Si cate reclame pe seama lor....
Toate fac din tantar armasar!
Nu am ce sa dea si baga acolo toate prostiile!
Si....daca ar fii sa puna numai stiri adevarate ar suna cam asa: Iacobov a fost arestat si condamnat la 10 ani inchisoare! Gaureanu ....etc....totii marii afaceristi de 2 lei din tara sa fie arestati si toti tiganii pusi la punct!
Dar vai...ei ii ridica............
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Ai mai spus asta aici, tot cu ţigani &stuff. Continuă acolo dacă ţi se pare un subiect aşa interesant.

-close-
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Locked