Nu ştiu exact care este diferenţa între Informatică şi Informatică-ID (nu prea le am nici cu prescurtările, lista de cursuri la a doua variantă nu apărea pe site, dar la I-ID apare un an în plus, sper să mă puteţi lămuri şi în legătură cu asta).
Programa de la Universitate, Informatică este mult mai aproape de ce vreau eu. De asemenea, ca urmare a nivelului la care am făcut matematică în liceu (sau mai exact nu am făcut), m-aş simţi mai sigur cu examenul de admitere de la Universitate. Nu sunt submediocru, adică mă descurc bine, am note destul de bune acum (să zicem la un 8-9, ceea ce la exigenţa profului meu şi la cât de prost predă e relativ bine) dar, pentru că matematică am învăţat mai mult de unul singur din a noua încoace, m-aş simţi mai bine cu un examen ceva mai accesibil. De asemenea, posibilitatea de a da examen la informatică (sau oricum, de a scăpa de fizică

Practic, în momentul ăsta îmi surâde mai mult varianta Universitate, dar am câteva întrebări de pus.
1. Cum sunt posibilităţile de angajare? Am auzit un car de argumente pro-Poli pe tema asta, dar, cu una sau două excepţii, nu am încredere în ele. Aş vrea să mă angajez cam din anul II, nu neapărat pe un salariu astronomic, mă interesează şi să îmi construiesc o formă de CV ceva mai stufos.
Se presupune că îmi place foarte mult programarea (i.e. sunt dispus să lucrez acasă, în regim de 18/24 care e ziua mea obişnuită oricum

2. Cum este materia predată, ca şi calitate, în general?
3. Cum este dotarea facultăţii? Nu mă interesează cămine & comp. pentru că sunt din Bucureşti.
Dificultatea materiei din timpul facultăţii mi-e indiferentă, mă descurc

Vă rog frumos, 1) fără flame-uri. Nu vreau un Poli vs Unibuc, mă interesează pur şi simplu câteva păreri. 2) M-ar interesa mai degrabă păreri de încredere -- dacă sunteţi studenţi acolo, aţi absolvit, sau aveţi prieteni apropiaţi & de încredere care au absolvit.
Sunt a unsprezecea, în caz că are vreo importanţă

Sper să nu vă plictisit prea tare cu topicul ăsta.
edit (Thanks, Rayden