Forum Photo Competion - Editia 16 - Contre Jour
Moderator: Moderatori
- Black Shark
- Moderator
Tema editiei este : Contre Jour
definitia pe about.com :
Contre-jour means 'against the light' and refers to pictures taken when the camera is pointing towards (or roughly towards) the main light source.
Portraits taken contre-jour will show a bright halo of light in the hair. Fill in light will be needed to show detail in the face, or it can be kept dark to give a silhouette.
sper ca este suficient de clar si in mod sigur stiti ca o silueta poate fi foarte expresiva, nu va limitati insa, fiti creativi, ce e important insa, e ca sursa principala de lumina sa fie in spatele subiectului
Ultima zi de inscriere este Miercuri, 7 decembrie.
Cititi cu atentie partile nou introduse in regulament, sunt marcate cu rosu, pastrati o varianta de cel putin 3 MP a fotografiei finale altfel renuntati la sansa la premiu
definitia pe about.com :
Contre-jour means 'against the light' and refers to pictures taken when the camera is pointing towards (or roughly towards) the main light source.
Portraits taken contre-jour will show a bright halo of light in the hair. Fill in light will be needed to show detail in the face, or it can be kept dark to give a silhouette.
sper ca este suficient de clar si in mod sigur stiti ca o silueta poate fi foarte expresiva, nu va limitati insa, fiti creativi, ce e important insa, e ca sursa principala de lumina sa fie in spatele subiectului
Ultima zi de inscriere este Miercuri, 7 decembrie.
Cititi cu atentie partile nou introduse in regulament, sunt marcate cu rosu, pastrati o varianta de cel putin 3 MP a fotografiei finale altfel renuntati la sansa la premiu
1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.
- Black Shark
- Moderator
pentru a face cat mai clara treaba, un exemplu de astfel de imagine :

nu este strict asa dar in principiu fotografia trebuie sa fie efectiv, contra luminii, degeaba este o lumina in spatele subiectului daca partea din fata tot e bine luminata

nu este strict asa dar in principiu fotografia trebuie sa fie efectiv, contra luminii, degeaba este o lumina in spatele subiectului daca partea din fata tot e bine luminata
1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.
- Black Shark
- Moderator
Imaginile participante :
nu am fost la fel de strict in ceea ce priveste tema pentru a lasa cat mai multe poze in concurs, sper sa nu fie plangeri, in fond, era tema mea

sistemul de votare :
(Imi cer scuze pentru intarzierea in postarea pozelor, uneori programul nu imi permite sa ma ingrijesc de concurs exact cand trebuie dar incerc sa pastrez intarzierile in limite decente)
Succes tuturor si la cat mai multe voturi !
nu am fost la fel de strict in ceea ce priveste tema pentru a lasa cat mai multe poze in concurs, sper sa nu fie plangeri, in fond, era tema mea

sistemul de votare :
Ultima zi de vot este Sambata, 10 decembrieLocul I - 4 puncte - imaginea X
Locul II - 2 puncte - imaginea Y
Locul III - 1 punct - imaginea Z
(Imi cer scuze pentru intarzierea in postarea pozelor, uneori programul nu imi permite sa ma ingrijesc de concurs exact cand trebuie dar incerc sa pastrez intarzierile in limite decente)
Succes tuturor si la cat mai multe voturi !
- The Godfather
- quicksilver
- Black Shark
- Moderator
Perioada de vot se extinde cu inca o zi de care sper sa profite cat mai multi, sunt mult prea putine voturi relativ la calitatea fotografiilor, macar 3 fotografii care sa va placa ar trebui sa fie. Va rog votati si incercati sa convingeti si pe altii sa voteze.
- BlackNight
- Adrian_hsk
- MAXKOOL999
- Zâna Măseluţă
- Admin
- Ady G Elber
- Black Shark
- Moderator
- big_manevra
- Black Shark
- Moderator
[table]
[mrow]Loc[col]Titlu Fotografie[col]Autor[col]Locuri I (4p)[col]Locuri II(2p)[col]Locuri III(1p)[col]Total puncte
[row]1[col]British Sunset[col]shogun[col]6[col]3[col]1[col]31
[row]1[col]Welcome to the clouds[col]florinel[col]6[col]1[col]5[col]31
[row][col][col][col][col][col][col]
[row]2[col]Path to neverland[col]shogun[col]4[col]2[col]2[col]22
[row]3[col]Contur[col]Black Shark[col]4[col]2[col]1[col]21
[row]4[col]Fire Slam[col]paradox[col]1[col]5[col]6[col]20
[row]5[col]Dark Afrodita[col]paradox[col]2[col]3[col]5[col]19
[row]6[col]Flower[col]Poe[col]2[col]3[col]3[col]17
[row]7[col]Look Past[col]Black Shark[col]3[col]0[col]3[col]15
[row]8[col]Lines[col]shuy_cg[col]2[col]1[col]0[col]10
[row]9[col]Morning love[col]florinel[col]0[col]3[col]1[col]7
[row]10[col]Clipboard 02[col]Predator 864[col]0[col]3[col]0[col]6
[row]11[col]Passion[col]Black Shark[col]1[col]0[col]0[col]4
[row]11[col]Clipboard 03[col]Predator 864[col]0[col]1[col]2[col]4
[row]12[col]Clipboard 01[col]omu cu firu[col]0[col]1[col]1[col]3
[row]13[col]Singur[col]florinel[col]0[col]1[col]0[col]2
[row]13[col]Inaltandu-se[col]poe[col]0[col]1[col]0[col]2
[row]13[col]Flight[col]poe[col]0[col]1[col]0[col]2
[row]14[col]Un altfel de zburator[col]shuy_cg[col]0[col]0[col]1[col]1
[/table]
Dupa cum se vede situatia e putin mai delicata, atat British Sunset ca si Welcome to the clouds au 31 de puncte si amandoua au 6 locuri I, pe de-o parte British Sunset are mai multe locuri II dar Welcome to the clouds are mai multe voturi in total, din punctul meu de vedere sunt amandoua la fel de castigatoare si felicitari ambilor autori.
Pe tema asta nu ascult contestatii (decat daca am gresit eu calculul), in tabel sunt puse alfabetic dupa titlu.
Amandoua vor fi trimise la revista iar una din cele doua si Towering (castigatoarea de data trecuta) va fi publicata in numarul de ianuarie iar autorul va primi un abonament pe 3 luni la XtremPC + custom title pe forum.
Pastrand impartialitatea, tema nu o va alege vreunul din cei doi, o voi alege eu (asa e politicaly corect
), va fi postata maine(Miercuri) dimineata
[mrow]Loc[col]Titlu Fotografie[col]Autor[col]Locuri I (4p)[col]Locuri II(2p)[col]Locuri III(1p)[col]Total puncte
[row]1[col]British Sunset[col]shogun[col]6[col]3[col]1[col]31
[row]1[col]Welcome to the clouds[col]florinel[col]6[col]1[col]5[col]31
[row][col][col][col][col][col][col]
[row]2[col]Path to neverland[col]shogun[col]4[col]2[col]2[col]22
[row]3[col]Contur[col]Black Shark[col]4[col]2[col]1[col]21
[row]4[col]Fire Slam[col]paradox[col]1[col]5[col]6[col]20
[row]5[col]Dark Afrodita[col]paradox[col]2[col]3[col]5[col]19
[row]6[col]Flower[col]Poe[col]2[col]3[col]3[col]17
[row]7[col]Look Past[col]Black Shark[col]3[col]0[col]3[col]15
[row]8[col]Lines[col]shuy_cg[col]2[col]1[col]0[col]10
[row]9[col]Morning love[col]florinel[col]0[col]3[col]1[col]7
[row]10[col]Clipboard 02[col]Predator 864[col]0[col]3[col]0[col]6
[row]11[col]Passion[col]Black Shark[col]1[col]0[col]0[col]4
[row]11[col]Clipboard 03[col]Predator 864[col]0[col]1[col]2[col]4
[row]12[col]Clipboard 01[col]omu cu firu[col]0[col]1[col]1[col]3
[row]13[col]Singur[col]florinel[col]0[col]1[col]0[col]2
[row]13[col]Inaltandu-se[col]poe[col]0[col]1[col]0[col]2
[row]13[col]Flight[col]poe[col]0[col]1[col]0[col]2
[row]14[col]Un altfel de zburator[col]shuy_cg[col]0[col]0[col]1[col]1
[/table]
Dupa cum se vede situatia e putin mai delicata, atat British Sunset ca si Welcome to the clouds au 31 de puncte si amandoua au 6 locuri I, pe de-o parte British Sunset are mai multe locuri II dar Welcome to the clouds are mai multe voturi in total, din punctul meu de vedere sunt amandoua la fel de castigatoare si felicitari ambilor autori.
Pe tema asta nu ascult contestatii (decat daca am gresit eu calculul), in tabel sunt puse alfabetic dupa titlu.
Amandoua vor fi trimise la revista iar una din cele doua si Towering (castigatoarea de data trecuta) va fi publicata in numarul de ianuarie iar autorul va primi un abonament pe 3 luni la XtremPC + custom title pe forum.
Pastrand impartialitatea, tema nu o va alege vreunul din cei doi, o voi alege eu (asa e politicaly corect

-