LG, PLEXTOR, ASUS? grea alegere

Exprimându-ne plastic, sunt cutii albe. Ştiinţific vorbind, CD-uri, DVD-uri, CD-RW-uri, drive-uri, combo etc.

Moderator: Moderatori

Post Reply
satori

LG, PLEXTOR, ASUS? grea alegere

Post by satori »

vreau sa-mi iau un dvd-rw. problema e ca n-am idee catre ce marca sa ma indrept. ca pret, n-am de gand sa dau mai mult de 3 milioane.

ma gandeam sa ma indrept catre un LG, dar cand vad cata lume se plange aici de LG GSA4167B, (4163B nu se mai gaseste), am dubii. PLEXTORU cica nu mai e ce-a fost, LG-urile fac nazuri, ASUS-urile au si ele nustiuce, sunt f confuz, nu stiu ce sa aleg :). la o statie de tramvai distanta sunt rafturile pline de LG GSA4167B. nici nu costa mult. sa iau, sa nu iau?...
nahkri

Post by nahkri »

Ia un 4165b ca de ala nu se prea plinge lumea :tongue3: ,acuma serios vorbind si eu am tot un 4165b si mai multa lume de pe forum are si n-am vazut plingeri despre ele.
chrisTopher

Post by chrisTopher »

Arunca un ochi aici si aici. Am citit review-ul la Pioneer DVR - 110D si mi-a placut. De asemenea, sa te uiti si la Lite-On SHW-16H5S. Ele par a fi drive-urile momentului.
dark as night
Hellboy

Post by Hellboy »

Eu zic ASUS. Am si CD-ROM si DVD-RW(retail ambele) de la ASUS si nu am avut probl cu ele.
I'm the best and f**k the rest :d
shimpu

Post by shimpu »

Intr-adevar nu mai sunt Plex-urile ce au fost odata. Modelele lor de referinta sunt 712A s 716A. daca poti sa faci rost de una din ele "te-ai scos". Plextor 740 este Benq :(, iar noile Plextor 755 sunt prea noi si inca nu au fost testate asa cum trebuie. In concluze daca este vorba de calitate/fiabilitate iata podiumul:
1. Plextor (doar modelele 712 si 716)
2. LG4167B
3. Tot LG ( cunsoc prea multe probleme cu Asus/NEC ca sa poata sa intre in top 3)

PS: sunt posesor de 712A si merge "atza". Succese!
Snow

Post by Snow »

Asus 1608P2S 2 milioane. Scrie si DL si DVD-RAM si e si foarte silentios.
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
IL Dotore

Post by IL Dotore »

Daca ma gandesc la cat costa Plextor-urile... mai bine ASUS. Stiu pe cineva care a fost f multumit de o astfel de unitate.
Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
ice01

Post by ice01 »

Click 1
Click 2
Click 3
Click 4
Si sa nu uitam de ImageSearch, ptr si mai multe informati push>>me<<
Enjoy !
aditza26

Post by aditza26 »

Eu am LG GSA4167B. Mi l-au dat la garantie in locul unui ASUS 1608P care facea fitze si pana la urma a crapat definitiv. Nu stiu ce sa zic de Plextor, doar ca nu mai sunt asa renumite cum au fost.
Parerea mea e sa mergi pe LG, sunt foarte populare, foarte multa lume are si nu prea se plang de ele.
AsAsIn8eR

Post by AsAsIn8eR »

Hellboy wrote:Eu zic ASUS. Am si CD-ROM si DVD-RW(retail ambele) de la ASUS si nu am avut probl cu ele.
Nu poti compara DVD-ul cu CD-ul.Si eu Am un DVD-ROM ASUS(mai exact modelul E616P2)Care cica ar fi Pioneer(corectati-ma daca gresesc)Ce am observat este ca este mai zgomotos si mai lenes ca LG 4163.La citit citeste bine(nu a facut nu stiu ce figuri)Dar eu prefer LG-ul pentru ca e mai silentios si mai fiabil(parerea mea).Nu stiu cum e cu noile modele(nu m-a prea interesat unul mai nou pentru ca sunt multumit de acesta)dar in momentul in care l-am cumparat acest LG imi amintesc ca era pe locul doi in top(dupa Plextor).Eu personal m-am orienat dupa ce mi-au reomandat aici pe forum si testele de pe net si reviste.De multumit am fot multumit de el si acum si si acum.Succes. :wink:
dragusinflorin

LG PLEXTOR ASUS

Post by dragusinflorin »

SAL!
Eu unul am LG GSA4167B si merge perfect il folosesc si in format DVDRAM!
I-am facut update de firmwear si am avut ceva probleme pana am gasit programelul cu care sa formatez DVDRAMul! Dar l-am gasit :)
In rest numai vorbe bune despre el! Silentios, timp de raspuns bun etc
si unde mai pui ca la banii astia mai am si 2 ani garantie.
Post Reply