vreau sa-mi iau un dvd-rw. problema e ca n-am idee catre ce marca sa ma indrept. ca pret, n-am de gand sa dau mai mult de 3 milioane.
ma gandeam sa ma indrept catre un LG, dar cand vad cata lume se plange aici de LG GSA4167B, (4163B nu se mai gaseste), am dubii. PLEXTORU cica nu mai e ce-a fost, LG-urile fac nazuri, ASUS-urile au si ele nustiuce, sunt f confuz, nu stiu ce sa aleg . la o statie de tramvai distanta sunt rafturile pline de LG GSA4167B. nici nu costa mult. sa iau, sa nu iau?...
Ia un 4165b ca de ala nu se prea plinge lumea ,acuma serios vorbind si eu am tot un 4165b si mai multa lume de pe forum are si n-am vazut plingeri despre ele.
Arunca un ochi aici si aici. Am citit review-ul la Pioneer DVR - 110D si mi-a placut. De asemenea, sa te uiti si la Lite-On SHW-16H5S. Ele par a fi drive-urile momentului.
Intr-adevar nu mai sunt Plex-urile ce au fost odata. Modelele lor de referinta sunt 712A s 716A. daca poti sa faci rost de una din ele "te-ai scos". Plextor 740 este Benq , iar noile Plextor 755 sunt prea noi si inca nu au fost testate asa cum trebuie. In concluze daca este vorba de calitate/fiabilitate iata podiumul:
1. Plextor (doar modelele 712 si 716)
2. LG4167B
3. Tot LG ( cunsoc prea multe probleme cu Asus/NEC ca sa poata sa intre in top 3)
PS: sunt posesor de 712A si merge "atza". Succese!
Eu am LG GSA4167B. Mi l-au dat la garantie in locul unui ASUS 1608P care facea fitze si pana la urma a crapat definitiv. Nu stiu ce sa zic de Plextor, doar ca nu mai sunt asa renumite cum au fost.
Parerea mea e sa mergi pe LG, sunt foarte populare, foarte multa lume are si nu prea se plang de ele.
Hellboy wrote:Eu zic ASUS. Am si CD-ROM si DVD-RW(retail ambele) de la ASUS si nu am avut probl cu ele.
Nu poti compara DVD-ul cu CD-ul.Si eu Am un DVD-ROM ASUS(mai exact modelul E616P2)Care cica ar fi Pioneer(corectati-ma daca gresesc)Ce am observat este ca este mai zgomotos si mai lenes ca LG 4163.La citit citeste bine(nu a facut nu stiu ce figuri)Dar eu prefer LG-ul pentru ca e mai silentios si mai fiabil(parerea mea).Nu stiu cum e cu noile modele(nu m-a prea interesat unul mai nou pentru ca sunt multumit de acesta)dar in momentul in care l-am cumparat acest LG imi amintesc ca era pe locul doi in top(dupa Plextor).Eu personal m-am orienat dupa ce mi-au reomandat aici pe forum si testele de pe net si reviste.De multumit am fot multumit de el si acum si si acum.Succes.
SAL!
Eu unul am LG GSA4167B si merge perfect il folosesc si in format DVDRAM!
I-am facut update de firmwear si am avut ceva probleme pana am gasit programelul cu care sa formatez DVDRAMul! Dar l-am gasit
In rest numai vorbe bune despre el! Silentios, timp de raspuns bun etc
si unde mai pui ca la banii astia mai am si 2 ani garantie.