Problema este urmatoarea:
Dupa ce intru in jocul Pro Evolution Soccer , si joc aproximativ 4-5 minute , maxim 10 minute , imi iese din joc si imi da clasica eroare:
"pes5.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience".
Am reusit sa scap de mesajul de eroare , punand DISABLE la 'error reporting..." si din registrii , dar tot iese din joc , afisand aceiasi eroare (dar fara 'send/don't send').
Sistem : AMD 1700+ ,MB Gigabyte ga-7vr , 256 ddr ,geforce 6200A (am incercat si cu alte 3-4 placi video la fel face).
Iata ce incercari am facut fara sa rezolv nimic:
Win XP SP2 updatat ,error reporting disabled (si din registrii) ,nenumarate drivere video
(detonator,forceware,etc) ,stergerea folderului mydocs/konami sau
redenumire in folder2 a folderului 1 ,scanat de virusi/adware ,formatat , reinstalat.
Am incercat si cu WIN 2000 PRO SP4 si iesea din joc pur si simplu fara nici o eroare.
Tin sa precizez ca am jocul original!
Dau o lada de bere cui ma ajuta.
Eroare Clasica Dar Fatala !
Moderator: Moderatori
- nemesys_alien
incearca sa-l instalezi pe windows Me si daca nu-ti mai da erroarea atunci stii ce sa faci 

http://nemesysdesign.evonet.ro/blog | Sunt normal am doar nevoi speciale, acoperite de sume proportionale! | Money don't buy hapiness but it's a good damm down payment.
| Be SmaRt don't be a retard ! Mcintoshing / Hcintoshing