Forum Photo Competition - Editia XVII - Iarna in natura
Moderator: Moderatori
- Black Shark
- Moderator
Din moment ce am primit foarte foarte putine participari, schimbam tema si sper ca asta sa mearga, sa avem si noi ceva "de sezon"
noua tema va fi Iarna in natura
ultima zi de inscriere va fi Joi, 12 ianuarie, sper ca e suficient timp
noua tema va fi Iarna in natura
ultima zi de inscriere va fi Joi, 12 ianuarie, sper ca e suficient timp
1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.
- Black Shark
- Moderator
Imaginile Participante :

Exemplu de votare :
- nu sunt luate in considerare voturile care nu specifica 3 imagini
- nu pot vota userii cu mai putin de 50 de posturi cu exceptia participantilor a editiilor trecute
- autorii se pot vota singuri dar punctele nu vor fi luate in calcul la numaratoarea finala
Bineinteles, autorii nu au dreptul sa isi dezvaluie identitatea
Ultima zi de vot, Duminica, 15 ianuarie (prelungim la nevoie dar sper sa nu fie cazul, sa nu intarziem la revista)
De asemenea, pentru cei care au dispozitia sa o faca, popularizarea votarii in concurs nu ar fi rea
Succes tuturor

Exemplu de votare :
- va rugam nu judecati dupa thumbnail-uri, deschideti imaginile, faceti-va putin timp, votati cu responsabilitate din respect pentru cei care au capturat aceste imagini din pasiune pentru fotografieLocul I - 4 puncte - fotografia_X
Locul II - 2 puncte - fotografia_Y
Locul III - 1 punct - fotografia_Z
- nu sunt luate in considerare voturile care nu specifica 3 imagini
- nu pot vota userii cu mai putin de 50 de posturi cu exceptia participantilor a editiilor trecute
- autorii se pot vota singuri dar punctele nu vor fi luate in calcul la numaratoarea finala
Bineinteles, autorii nu au dreptul sa isi dezvaluie identitatea
Ultima zi de vot, Duminica, 15 ianuarie (prelungim la nevoie dar sper sa nu fie cazul, sa nu intarziem la revista)
De asemenea, pentru cei care au dispozitia sa o faca, popularizarea votarii in concurs nu ar fi rea

Succes tuturor
Last edited by Black Shark on Mon Jan 16, 2006 1:58 am, edited 1 time in total.
1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.
- pixelmonster
Locul I - 4 puncte - Izolare
Locul II - 2 puncte - The Valley
Locul III - 1 punct - It shines
Locul II - 2 puncte - The Valley
Locul III - 1 punct - It shines
Last edited by pixelmonster on Mon Jan 16, 2006 12:42 am, edited 1 time in total.
- Zâna Măseluţă
- Admin
- The Godfather
- quicksilver
1. Primii Pasi
2. Izolare
3. Vizuina
Bafta Maxima!
Cu respect, Olaf!
2. Izolare
3. Vizuina
Bafta Maxima!
Cu respect, Olaf!
Last edited by Olaf on Mon Jan 16, 2006 2:50 am, edited 1 time in total.
AMD Athlon64 3500+(@ 2410 Mhz), MSI K8N Neo2 Platinum, 2x 512 MB DDR400 Corsair 3200LLPT, Sapphire X800XT PE, OCZ 600W SLI Ready, Cooler Master Stacker, WD Raptor SATA 74GB 8mb, 2x Seagate SATA2 500GB RAID 0, Asus DRW0804P, Creative Audigy2 ZS / Creative GigaWorks S750, LG Flatron F900P
Locul I - 4 puncte - Christmas Candle
Locul II - 2 puncte - Vizuina
Locul III - 1 punct - Resedinta de iarna a veveritelor
Rocada intre locul I si II, m-am lasat cuprins de spiritul sarbatorilor.
Locul II - 2 puncte - Vizuina
Locul III - 1 punct - Resedinta de iarna a veveritelor
Rocada intre locul I si II, m-am lasat cuprins de spiritul sarbatorilor.
Last edited by Sir Ice on Mon Jan 16, 2006 11:03 am, edited 1 time in total.
Locul I - It Shines - 4 pcte
Locul II - Izolare - 2 pcte
Locul III - Gemeni -1 pct
Foarte multe poze bune de data asta. Felicitari tuturor
Locul II - Izolare - 2 pcte
Locul III - Gemeni -1 pct
Foarte multe poze bune de data asta. Felicitari tuturor

Last edited by KodiaK on Mon Jan 16, 2006 1:43 am, edited 2 times in total.
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
- Popescu Victor
1. Primii pasi
2. A winter's tale
3. Minimal Winter
Felicitari si din partea mea tuturor, frumoase lucrari, mi-a luat mai mult de o ora sa ma hotarasc cine sa primeasca cele 3 locuri.
Din pacate am ramas fara aparat foto, Error 99 - total sistem failure
2. A winter's tale
3. Minimal Winter
Felicitari si din partea mea tuturor, frumoase lucrari, mi-a luat mai mult de o ora sa ma hotarasc cine sa primeasca cele 3 locuri.
Din pacate am ramas fara aparat foto, Error 99 - total sistem failure

Last edited by Popescu Victor on Mon Jan 16, 2006 9:28 am, edited 1 time in total.
- Black Shark
- Moderator
Desi e al 13-lea ceas vin cu vesti proast, imaginea Mystic Winter este descalificata din concurs din cauza incalcarii regulilor de post procesare, anume eliminarea unor elemente nearmonioase, nu este mult deloc dar astfel de lucruri fac diferenta dintre o compozitie buna si una perfecta. Pentru cei ce doresc am originalul si poate fi comparat cu varianta inscrisa in concurs.
Astfel, toti cei care au votat aceasta fotografie sunt invitati (desigur, nu obligati) sa isi schimbe votul in ceva mai relevant din moment ce fotografia nu va aparea in clasamentul final si nu ar putea fi trimisa la revista in cazul in care ar avea maxim de puncte. Orice pareri pe aceasta tema v-as ruga sa nu le puneti aici ci in topicul de discutii (aceeasi sectiune).
Imi cer scuze fata de cei ce au votat ca observatia a venit tarziu dar si asa a fost observata din greseala (datorita repetatelor observatii ale lui Sir Ice care desi nu cred avea dreptate, mi-a "plimbat" imaginea pe sub ochi pana am observat neconcordanta)
Votarea se prelungeste cu inca o zi(Luni) pentru a face ajustarile de rigoare si pentru cei ce nu au avut inca sansa sa voteze, dar s-ar putea sa nu dureze pana la ora 0:00 in functie programul revistei deci nu va bazati pe faptul ca veti vota la un moment dat, daca se mai poate, profitati de sansa, in orice caz, pana in jur de ora 15:00 este timp aproape sigur
Astfel, toti cei care au votat aceasta fotografie sunt invitati (desigur, nu obligati) sa isi schimbe votul in ceva mai relevant din moment ce fotografia nu va aparea in clasamentul final si nu ar putea fi trimisa la revista in cazul in care ar avea maxim de puncte. Orice pareri pe aceasta tema v-as ruga sa nu le puneti aici ci in topicul de discutii (aceeasi sectiune).
Imi cer scuze fata de cei ce au votat ca observatia a venit tarziu dar si asa a fost observata din greseala (datorita repetatelor observatii ale lui Sir Ice care desi nu cred avea dreptate, mi-a "plimbat" imaginea pe sub ochi pana am observat neconcordanta)
Votarea se prelungeste cu inca o zi(Luni) pentru a face ajustarile de rigoare si pentru cei ce nu au avut inca sansa sa voteze, dar s-ar putea sa nu dureze pana la ora 0:00 in functie programul revistei deci nu va bazati pe faptul ca veti vota la un moment dat, daca se mai poate, profitati de sansa, in orice caz, pana in jur de ora 15:00 este timp aproape sigur
- MAXKOOL999
- Black Shark
- Moderator
S-a clarificat cu programul redactiei, votarea mai dureaza pana Marti(17 ian) la ora 17:00, rezultatele vor fi afisate cateva ore mai tarziu, fotografia castigatoare va aparea in numarul imediat urmator
- scorpion_amd13
Locul I - 4 puncte - fotografia_Winter Frost
Locul II - 2 puncte - fotografia_Magical Forest
Locul III - 1 punct - fotografia_Primii Pasi
Locul II - 2 puncte - fotografia_Magical Forest
Locul III - 1 punct - fotografia_Primii Pasi
"The warrior who acts out of honour cannot fail. His duty is honour itself. Even his death - if it is honourable - is a reward and can be no failure, for it has come through duty. Seek honour as you act, therefore, and you will know no fear." (Roboute Guilliman, Primarch of the Ultramarines)