2 sisteme un singur monitor

Referitor la domeniul hardware in general, preţuri, informaţii de ultimă oră.

Moderator: Moderatori

Post Reply
gva1980

2 sisteme un singur monitor

Post by gva1980 »

Salut!
Detin 2 sisteme PC si un singur monitor.
Cum pot face sa am semnal video de la ambele calculatoare pe monitor (nu in acelasi timp), este vorba de un dispozitiv ?
Stiu , sunt monitoare care au 2 intrari video D-sub si un comutator , dar eu nu detin un astfel de model.
Exista vre-un dispozitiv , ceva de genul switch_video care sa poata indeplini acesta functie?

multumesc!
manu144x

Post by manu144x »

yeap, se numeste KVM Switch...poti gasi la dc-shop.ro de ex, pentru 2 sisteme, pentru 4, 6, samd depinde...
http://www.dc-shop.ro/listare.php?cat=38
Last edited by manu144x on Wed Feb 01, 2006 1:48 pm, edited 1 time in total.
r4zv4n

Post by r4zv4n »

Se numeşte KVM Switch (Keyboard / Video / Mouse) şi poţi conecta două sau mai multe calculatoare (în funcţie de numărul de porturi) la acelaşi monitor, aceeaşi tastatură şi acelaşi mouse. Mai mult, există switch'uri care au şi USB / audio.

Eu am unul TrendNET cu două porturi (pot conecta două calculatoare) şi pot spune că îl consider o investiţie excepţională (întotdeauna am de schimbat calculatoare, pe lângă desktop, şi aşa nu mai trebuie să trag de cabluri sau să-mi sting desktop'ul meu).

Găseşti la Dep de Calc cu preţuri începând de la 67 RON.
Sunt foarte misterios. De multe ori nici eu nu ştiu ce fac.
Mood: "I can't help but feeling that love is always dealing me a losing hand" (Deep Dish - "Sacramento")

Image
Post Reply