Telefon de la Connex 3G

Telefonie fixa/mobila, PDA, Palm etc.

Moderator: Moderatori

aditza26

Telefon de la Connex 3G

Post by aditza26 »

Vreau sa imi cumpar in viitorul apropiat un telefon 3G, unul dintre Nokia 6630 si Sony Ericsson Z800. Cred ca am sa raman la ultimul pentru ca imi place Sony Ericssson, eu am Z600 si vreau urmasul lui. Nu folosesc 3G, dar singura varianta ca sa il iau la 200 dolari este sa il iau pe 3G.
Acum vine intrebarea mea. Ca sa iau telefonul, trebuie sa imi fac abonament 3G (adica ala de 33 dolari) sau merge cu orice abonament si o extraoptiune? Poate stiti si ma ajutati, ca nu vreau sa sun la *222. Please.
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Nu poti sa il iei pentru ca desi este in oferta de pe site nu il vor mai aduce. Credeai ca eu vroiam Motorola V1050? Nu, dar asta mai era...
Avea un suflet... candva...

Currently very active, thank you very much Image
Snow

Post by Snow »

De ce nu mai aduc astia Z800 ? Doar era printre cele mai bune telefoane (si nu numai 3G). Anyway baga si Orange 3G anu asta deci optiuni mai exista.
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
ice01

Post by ice01 »

Daca nu ai bani de abonament 3G, nu inteleg la ce vrei un telefon 3G si la ce te ajuta asta ?! Gasesti telefoane bune si fara acest 3G, care este util doar daca ai bani sa il platesti si sa il folosesti, in rest pur si simplu nu vad rostul achizitiei ...
Este ca si la calculatoare, marketing la greu, imi aduc aminte cum isi luau in draci cunoscuti de ai mei, telefoane care costau sute de dolari, si aveau Cartela Connex, ca bani de abomanent cu aveau :laughing6: In mare voga au fost telefoanele dual-band desi nu aveai nevoie, dupa aia telefoanele care aveau Wap desi nu il activai in viata ta, si acum astea 3G ...
Explicati-mi si mie, chiar merita sa dai bani daca nu ai nevoie de acele optiuni, sau este numai ptr ca scrie frumos pe acel telefon 3G, si creezi invidie in grupul tau de amici ?! :-!
Si da, fiecare telefon cu reducere la abonament, te obliga la un anumit tip de abonament, in cazul de fata 3G ! Altfel cum isi scoate Connex parleala ? [smilie=maniac.gif]
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Pentru inceput 3G merita banii pentru ca in aia 3$ ai 10 mega de trafic inclus, care e un avantaj fata de oricare din celelalte oferte GPRS pe care le stiu eu, pentru ca nu au trafic inclus.
Nu stiu de ce nu mai aduc, dar nu mai aduc pentru ca am tot intrebat.

aditza26

Post by aditza26 »

ice01 wrote:Daca nu ai bani de abonament 3G, nu inteleg la ce vrei un telefon 3G si la ce te ajuta asta ?! Gasesti telefoane bune si fara acest 3G, care este util doar daca ai bani sa il platesti si sa il folosesti, in rest pur si simplu nu vad rostul achizitiei ...
Este ca si la calculatoare, marketing la greu, imi aduc aminte cum isi luau in draci cunoscuti de ai mei, telefoane care costau sute de dolari, si aveau Cartela Connex, ca bani de abomanent cu aveau :laughing6: In mare voga au fost telefoanele dual-band desi nu aveai nevoie, dupa aia telefoanele care aveau Wap desi nu il activai in viata ta, si acum astea 3G ...
Explicati-mi si mie, chiar merita sa dai bani daca nu ai nevoie de acele optiuni, sau este numai ptr ca scrie frumos pe acel telefon 3G, si creezi invidie in grupul tau de amici ?! :-!
Si da, fiecare telefon cu reducere la abonament, te obliga la un anumit tip de abonament, in cazul de fata 3G ! Altfel cum isi scoate Connex parleala ? [smilie=maniac.gif]
Daca Sony Ericsson nu era 3G era super, pana acum mi l-as fi luat (daca l-ar mai ajea, desigur). Nu vreau Z800 pentru ca este UMTS, ci pe asta il vreau din mai multe motive:
1. (si cel mai concret) pe abonament este 200 dolari iar pe liber vreo 500 (asta pe site-ul lor)
2. Sunt fan Sony Ericsson, m-am obisnuit cu el (nu pot sa traiesc fara tasta de back a telefonului) si tot Sony Ericsson vreau (nu imi permit W800, deocamdata)
3. Am Z600 si vreau tot telefon cu clapeta (de la Sony Ericsson, bineinteles), si Z800 mi s-a parut cel mai acceptabil performanta/pret
Sir Ice wrote: Nu poti sa il iei pentru ca desi este in oferta de pe site nu il vor mai aduce. Credeai ca eu vroiam Motorola V1050? Nu, dar asta mai era...

Nu stiu de ce nu mai aduc, dar nu mai aduc pentru ca am tot intrebat.
Cred ca nu au calculat bine si vad ca ies cumva in pierdere. Adica Z800 este 200 para pe abonament si 500 pe liber? Cam ciudat. Bine, acum la 33 dolari abonamentul, platesti cel putin 400 dolari pe an, asa ca isi scoate Connex banu'. Dar cum e cu extraoptiunea?

Sir Ice, ce zici de Motorola V3x?
daniel_cotiga

Post by daniel_cotiga »

merită sa dai banii si daca folosesti internet mobil ptr ca aceste tf au un modem CDMA care iti ofera o viteza mai mare de transfer.Eu unul folososec un Samsung Z300 si e super a naviga in internet.
aditza26

Post by aditza26 »

Deci pana la urma, ca tot am facut topicul asta, se poate achizitiona un telefon 3G la abonament, dar fara sa platesc 33 de dolari pe luna?
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Da, iei optiunea 3G si recupereaza Connex la traficul pe care il faci.
V3x suna bine in teorie, in practica nu stiu pentru ca nu l-am incercat. Sper ca e mai stabil in 3G decat V1050, pentru ca mie V1050-ul mi se reseteaza cand mi-e lumea mai draga... parca ar fi AMD! Din 5 intrari pe 3G, cel putin una duce la reset, uneori si 2 in zilele proaste.

Anggell

Post by Anggell »

ice01 wrote:Daca nu ai bani de abonament 3G, nu inteleg la ce vrei un telefon 3G si la ce te ajuta asta ?! Gasesti telefoane bune si fara acest 3G, care este util doar daca ai bani sa il platesti si sa il folosesti, in rest pur si simplu nu vad rostul achizitiei ...
Sa stii ca la toate intrebarile tale exista un raspuns foarte simplu:

Iti iei telefon 3G la connex fara abonament 3G pt ca poti efectua apeluri video si fara abonament 3G [smilie=Eek.gif]
Daca ai orice abonament connex poti efectua apeluri video cu 20 centi/minut.
Interesant , nu?
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Problema e ca nu ti-l dau ei la pret redus decat la 3G ;)

Anggell

Post by Anggell »

Intrebarea era de ce sa cumperi telefon 3G fara abonament 3G , nu?
Mie nu mi se pare ca exista termeni de comparatie intre dual band, wap,gprs si 3G, ultima fiind o optiune de departe mult mai folositoare ca precedentele.

Si daca vrei telefon 3G platesti cat e nevoie , nu?Oricum nu recomand solutiile ieftine 3G deoarece am inteles ca suportul este execrabil.
Mie cu 6630 imi merg ff bine apelurile video.
Nush cat de bun este acel z800 dar cred ca un 6680/n70 ar fi o solutie mult mai buna.
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Cred si eu, ia petarda de Nokia. Si scump si prost. Sony Ericsson au nevoie de update de soft, dar se rezolva repede problemele lor de soft. Si au un mare avantaj: durata mare a bateriei.

aditza26

Post by aditza26 »

Sir Ice wrote:Cred si eu, ia petarda de Nokia. Si scump si prost. Sony Ericsson au nevoie de update de soft, dar se rezolva repede problemele lor de soft. Si au un mare avantaj: durata mare a bateriei.
Tocmai asta e lucrul care m-a facut sa aleg Z800 in defavoarea lui 6630 - autonomia. Si ce daca Nokia are Symbian? Nu ma incanta cu nimic daca ajunge sa ma tine 2 zile bateria. Si in plus, este si mare aparatul.
Anggell

Post by Anggell »

Sir Ice wrote:Cred si eu, ia petarda de Nokia. Si scump si prost. Sony Ericsson au nevoie de update de soft, dar se rezolva repede problemele lor de soft. Si au un mare avantaj: durata mare a bateriei.
UIte chiar m-ati facut curios acum.6630 va tine doar 2 zile in conditiile in care este folosit necorespunzator sau daca se instaleaza multe aplicatii simbian care sa ruleze in background. Nu am nimic cu telefoanele de genul S-E si doar ei fac seria p900/p910. :tongue3: Dar cam cat tine bateria la acel telefon Z800??
Eu am 6630 si ma tine 3 zile bateria in conditiile in care ascult mp3 pe el citesc documente pdf/office.
Pot rula filme avi cu subtitrare la o calitate de n ori mai buna ca "vestitul" 3gp. Joc jocuri care in mod cert nu ruleaza pe alte telefoane.Il mai folosesc ca telecomanda pt pc(pt orice aplicatie).Mai sunt o gramada de chestii pe care le poate face un telefon simbian fata de unul normal.
Pana la urma depinde ce vrei sa faca un mobil pt tine.Daca vrei sa vb cu el, sa faca o poza/film probabil ca da ar trebui sa-ti iei z800.
Oricum la banii la care sunt 6630/6680/n70 eu cred ca merita.
Doar cineva care habar nu are ce e un telefon simbian sau care nu a folosit vreodata 6630 ar putea sa-l numeasca o petarda.
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Sistem de operare = probleme in draci. Chiar daca nu e Windows ;), tot e foarte usor de bulit.
Depinde ce vrei, daca vrei flash si stralucire de staniol go go go get Nokia. Daca vrei performante decente si viata bateriei iei Sony Ericsson.

Christian

Post by Christian »

uite eu am instalat aprope zilnic aplicatii, descarcat poze la fel, pus si vreo 400 de mb de mp3-uri pe el, frecat intens de am omorat bateria in o zi mai mereu(iti fac asta la orice sony ericsson stai linistit, asta insemana 40-50 de poze, filmulete, 4 ore de mp3 si jucat destul, mare parte facute de minunatii mei colegi :laughing6: ) si de vreo 2-3 sapatamni nu i-am dat un amarat de "restart". si bateria tine 3-4zile daca nu stai "calare" pe el, 2 ore la folosire foarte intensa si o zi in regim de umor.
cand vei reusi sa pui dictionare, pdf-uri sau documente word(si se pot dovedi chair utile) cand vei avea parte de abundenta de aplicatii symbyan "disponibile" pe net si la SE z800, atunci eu arunc 6630-ul pe fereastra. pana atunci, ma multumesc cu staniolul meu :d
aditza26

Post by aditza26 »

Acum vad ca parerile sunt impartite. Oricum, nu mi-as lua 6630 in defavoarea lui Z800. Si pentru ce, pentru Symbian? Am Symbian si bag tot felul de programe cu care omor bateria. Si nu imi spuneti ca la o utilizare de 2 ore pe zi cu tot cu vorbit, ajunge sa tina mai mult de 2 zile bateria. Nu pot sa cred, doar daca vad cu ochii mei.
Nu prea merge sa compari 6630 cu Z800. Cum ar fi sa folosesti 3G cu 6630? Cum vb cu persoana aia, iti iei device-ul ala cu tine si bagi tel in el? Si mergi pe strada cu ala asa? Si in plus, Z800 fiind un telefon 3G cu clapeta este super finutz, chiar daca are dimensiuni mai marishoare. Sa nu mai vb de 6630 care sta in buzunar ca un portofel plin cu hartii.
Am avut posibilitatea sa utilizez Nokia 7610, tinea maxim o zi si jumatate, si asta in conditiile in care telefonul a fost nou-noutz, 6680 care mai mult de 2 zile nu tinea. Eu am Sony Ericsson Z600. Telefonul este luat la mana a doua din Italia. Nu stiu cine l-a folosit si cum, dar are 3 ani si ma tine 6 zile. In orice caz, Sony Ericsson le face pe Nokia la baterie. Acum daca ar fi corect, comparam Nokia + Symbian cu Sony Ercisson Pxxx
Anggell

Post by Anggell »

Pt amatorii de durata nesfarsita a bateriei luati-va nokia 1101.Nu cred ca este vreun telefon de ls Sony-ericsson care sa atinga performantele acestuia la baterie.:)
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Anggell wrote:Pt amatorii de durata nesfarsita a bateriei luati-va nokia 1101.Nu cred ca este vreun telefon de ls Sony-ericsson care sa atinga performantele acestuia la baterie.:)
Visezi frumos... Ia uite aici si aici
Asa, ca sa raspund repede. Si vorbim de telefoane cu functii peste functii.

aditza26

Post by aditza26 »

Anggell wrote:Pt amatorii de durata nesfarsita a bateriei luati-va nokia 1101.Nu cred ca este vreun telefon de ls Sony-ericsson care sa atinga performantele acestuia la baterie.:)
Bravo, ai dat un exemplu super. Aici se vorbea de telefoane cu Symbian, cu camera megapixel, bluetooth, chestii dastea. Chiar si asa, daca vezi la Z800 ca tine bateria 240 ore, adica cu 60 de ore mai putin decat la 1101, trebuie sa te uiti si la telefon, sa vezi cat de mare este ecranul, ce poate face, pentru ca astea mananca baterie multa. Cum faci tu sa ii consumi bateria lu 1101 in afara sa vorbesti? Alta solutie in afara de snake nu cred ca mai este.
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Si inca Sony Ericsson nu foloseste in toata linia de telefoane acumulatori Li-Polymer ;). Z800 si W900i sunt trecute in specificatii cu Li-Ion parca ;). Pe Li-Pol as estima ca mai cresc duratele cu pana la 30%.

Darth Vader

Post by Darth Vader »

Bravo, ai dat un exemplu super. Aici se vorbea de telefoane cu Symbian, cu camera megapixel, bluetooth, chestii dastea. Chiar si asa, daca vezi la Z800 ca tine bateria 240 ore, adica cu 60 de ore mai putin decat la 1101, trebuie sa te uiti si la telefon, sa vezi cat de mare este ecranul, ce poate face, pentru ca astea mananca baterie multa. Cum faci tu sa ii consumi bateria lu 1101 in afara sa vorbesti? Alta solutie in afara de snake nu cred ca mai este.
Un telefon foarte dragut cu 3G. Il are cineva la mine in familie si e minunat sa stai in aeroport pe MSN, sa iti verifici mailul,sa faci live streaming, etc, utilizand Wi-Fi,3G,etc. Nu mai trebuie sa car laptopul dupa mine.

Intel XScale 520Mhz
Microsoft Windows Mobile 5.0
Wi-Fi 802.11b
WAP 2.0/xHTML, HTML (PocketIE), etc

http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone1=1264
1. Alpha-100, DT 18-70mm F/3.5-5.6; DT 75-300mm F/3.5-5.6 ; Tamron SP AF90mm F/2.8; Manfrotto 190XPROB; RC322
2. Nikon D300, Nikon Nikkor 50mm f 1.4, AF-S DX VR Zoom-Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED , Tokina ATXProDX 12-24mm F/4.
3. Sony DSC -H5
Snow

Post by Snow »

Toata lumea lanseaza tot felul de OZN-uri pe aici. Nu intelegeti ca omu nu vrea cu sistem de operare ? Plus Darth la noi Qtek 9000 costa ~ 34 milioane. Iti iei 2 Z800 la banii aia. Sorry.
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
Anggell

Post by Anggell »

Sir Ice wrote:
Visezi frumos... Ia uite aici si aici
Asa, ca sa raspund repede. Si vorbim de telefoane cu functii peste functii.
Vezi tu?Asta inseamna sa nu stii despre ce vorbesti si sa vezi ceva pe un site si sa si crezi.Uite aici
Am avut personal acest telefon pt. cam vreo 3 luni si iti garantez eu ca mai mult de 3 ore de vb sau 3 zile nu a tinut niciodata. Asa ca daca nu ai folosit telefoanele mai sus laudate mai lasa-ne cu specificatiile astea fantasmagorice.
Pun orice pariu ca un nokia 1101 tine mai mult si la vb si in standby fata de orice t610 care este trecut pe site ca tine 14 ore vb.....:)
Last edited by Anggell on Tue Feb 21, 2006 9:34 pm, edited 1 time in total.
Snow

Post by Snow »

Sincer si eu am crezut ca va indica catre T610. Ala pe testate are o super baterie si cifrele se confirma.
aditza26

Post by aditza26 »

Darth Vader wrote:
Un telefon foarte dragut cu 3G. Il are cineva la mine in familie si e minunat sa stai in aeroport pe MSN, sa iti verifici mailul,sa faci live streaming, etc, utilizand Wi-Fi,3G,etc. Nu mai trebuie sa car laptopul dupa mine.

Intel XScale 520Mhz
Microsoft Windows Mobile 5.0
Wi-Fi 802.11b
WAP 2.0/xHTML, HTML (PocketIE), etc

http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone1=1264
Sincer, acum eu vreau un telefon, nu o caramida inteligenta. Dupa o saptamana o sa imi schimb perechea de blugi ca o sa mi se rupa buzunarele cu ala de 300 grame. Si oricum, ca sa intri pe MSN iti trebe si bani, asa ca sa ai ce face cand te plictisesti stand in aeroport. Nu cred ca m-ai inteles, eu am intrebat cum sa iau telefonul pe 3G ca era mai ieftin, era singura solutie sa il iau la un pret mai mic cu mai bine de 50%. Degeaba imi arati tu mie un telefon care costa cat o Dacia mai veche la mana a doua ca nu ma intereseaza.
Christian

Post by Christian »

si nu inteleg ce va doare atat de mult cu autonomia asta. adica inteleg, nu e un lucru total neglijabil, dar atat timp cat 6630 tine 2 zile la folosire intensa, si cat nu sta nimeni dintre noi in varful muntelui, nu vad cum o durata mai mare a bateriei ar compensa imensele posibilitati ale symbian-ului... recunosc, sunt unii oameni care nu vor asa ceva de la telefon si ii inteleg. vor doar sa sune si sa fie sunati, mai fac o poza doua si poate doar atat. Ar fi o prostie sa-ti iei 6630 in defavoarea lui z800 daca stii ca nu vei folosi niciodata avantejele lui symbian, pentru ca renunti degaba la autonomie. dar de la asta pana la afrimatia ca 6630 e o 'petarda" si ca sitem de operare inseman reboot in fiecare zi si probleme in draci e cale lunga rau...
a si cei ce vor neaparat video-call(ma indoiesc ca se fac 200 de apeluri video in ro pe saptamana, majoritatea folosesc 3g ptr navigat/descarcat etc), solutia este foarte simpla, si se numeste 6680. care e un 6630 cu 2 camere...
aditza26

Post by aditza26 »

Christian wrote:si nu inteleg ce va doare atat de mult cu autonomia asta. adica inteleg, nu e un lucru total neglijabil, dar atat timp cat 6630 tine 2 zile la folosire intensa, si cat nu sta nimeni dintre noi in varful muntelui, nu vad cum o durata mai mare a bateriei ar compensa imensele posibilitati ale symbian-ului... recunosc, sunt unii oameni care nu vor asa ceva de la telefon si ii inteleg. vor doar sa sune si sa fie sunati, mai fac o poza doua si poate doar atat. Ar fi o prostie sa-ti iei 6630 in defavoarea lui z800 daca stii ca nu vei folosi niciodata avantejele lui symbian, pentru ca renunti degaba la autonomie. dar de la asta pana la afrimatia ca 6630 e o 'petarda" si ca sitem de operare inseman reboot in fiecare zi si probleme in draci e cale lunga rau...
a si cei ce vor neaparat video-call(ma indoiesc ca se fac 200 de apeluri video in ro pe saptamana, majoritatea folosesc 3g ptr navigat/descarcat etc), solutia este foarte simpla, si se numeste 6680. care e un 6630 cu 2 camere...
Treba cu autonomia nu este chiar asa de lasat deoparte. Pentru ca bateria are si ea o durata de viata, in timp sau la incarcari. Una este sa incarci telefonul de 10 ori pe luna (la o autonomie de 3 zile) si alta de 5 ori pe luna (la o autonomie de 6 zile). Asta e asa ca fapt divers, dar este ceva de luat in seama ca mai devreme sau mai tarziu bateria trebuie schimbata (daca nu schimbati telefonul mai intai) ca incepe sa tina din ce in ce mai putin. Si o baterie originala este foarte scumpa.

Nokia 6680 este scump. Eu incercam sa imi iau Z800 la abonament 3G sa dau pe el cat mai putin si tu zici de 6680 care pe abonament la Connex este 300 dolari.
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Autonomia este importanta pentru mine pentru ca nu imi place sa raman fara baterie imediat si ma enerveaza sa bag intruna telefonul la incarcat. E adevarat ca un SE se descarca mai repede in conditii de folosire intensa, dar Nokia se descarca si mai repede.
De Motorola nu mai vorbesc.
Iar despre implementarea 3G la Connex... numai de rau, e o bataie de joc de porcarie crasa. Pe V1050 cand intru pe mess in drum spre birou am invariabil cel putin un reset de telefon. I-am dezactivat 3G-ul si nu mai am resetari pe GPRS.

aditza26

Post by aditza26 »

Sir Ice wrote:Autonomia este importanta pentru mine pentru ca nu imi place sa raman fara baterie imediat si ma enerveaza sa bag intruna telefonul la incarcat. E adevarat ca un SE se descarca mai repede in conditii de folosire intensa, dar Nokia se descarca si mai repede.
De Motorola nu mai vorbesc.
Iar despre implementarea 3G la Connex... numai de rau, e o bataie de joc de porcarie crasa. Pe V1050 cand intru pe mess in drum spre birou am invariabil cel putin un reset de telefon. I-am dezactivat 3G-ul si nu mai am resetari pe GPRS.
Retelele din Romania nu sunt puse la punct. Chiar nu s-a intrebat nimeni de ce cand vezi un tel, chiar pe net, spune autonomia, de exemplu, 200 ore, asta inseamna 8 zile, si daca ii faci un test, nu umblii la el, tine maxim 5-6? De ce oare? Pentru ca retelele de la noi sunt varza. Nu se intampla in Germania sa iti varieze semnalul ca la noi, sa se intrerupa cand vorbesti, sa trimita mesajul dupa ceva minute. D-aia la noi autonomia este o minciuna. Telefoanele se testeaza in Europa, unde sunt retele babane, si vin la noi si ne da in cap cu aotonomia lor mare. Eu cand ma uit la un telefon, impart autonomia la 2 si asta e adevarul pt mine.
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Geniile gandesc la fel :D. Si nu e normal ca in oras sa nu ai peste tot, in afara de la subsol sa zicem, semnal full. Suprapunerea celulelor la noi e facuta de mantuiala probabil.
Pe de alta parte, ca sa tii socoteala pentru atatea telefoane active in acelasi timp si cele prezente in retea de pe care nu se vorbeste cere ceva putere de calcul. Sa urmaresti daca acceseaza reteaua, sa ii schimbi celula, sa ii transferi datele samd.
Cea mai simpla dovada stiti care e? Activati optiunea pentru afisarea locatiei pe ecranul telefonului mobil, si lasati telefonul pe un colt de masa. Nemiscat, neatins. In functie de locatie si intervalul orar se va schimba locatia afisata, si deci celula de care apartine, mai rar sau mai des. Si daca ar fi reteaua ok, il lasi undeva 10 zile atunci timp de 10 zile ar trebui sa aiba acelasi text non-stop pe ecran.

aditza26

Post by aditza26 »

Sir Ice wrote:Cea mai simpla dovada stiti care e? Activati optiunea pentru afisarea locatiei pe ecranul telefonului mobil, si lasati telefonul pe un colt de masa. Nemiscat, neatins. In functie de locatie si intervalul orar se va schimba locatia afisata, si deci celula de care apartine, mai rar sau mai des. Si daca ar fi reteaua ok, il lasi undeva 10 zile atunci timp de 10 zile ar trebui sa aiba acelasi text non-stop pe ecran.
Da, asta este reala. Cu 3 telefoane (Sony Ericsson Z600, Siemens M55 si Nokia 3510i) mi s-a intamplat asa la tara, prin Valea Prahovei. In aceeasi camera, daca ma mutam cu telefonul in alte locuri imi arata trei locatii doferite (Coada Malului, Zamfira si Ploiestiori). Deci e clar cu semnalul in Romania, asa ca autonomia este foarte importanta.
KalKo

Post by KalKo »

http://www.alex-gsm.ro/view.php?id=156
Nu e nu stiu ce telefon, dar are 3G si e la pret beton
Loading....
aditza26

Post by aditza26 »

KalKo wrote:http://www.alex-gsm.ro/view.php?id=156
Nu e nu stiu ce telefon, dar are 3G si e la pret beton
Am tras si eu un ochi peste specificatiile lui.
http://www.gsmarena.com/motorola_v980-898.php
Daca acolo spune autonomie 145 de ore, sunt curios cat tine bateria la noi. Nu vreau sa fiu nesimtit, dar se vede de ce este asa de ieftin. Nu are bluetooth si IrDA (pana si Z600-ele meu are asa ceva). Cred ca este cel mai ieftin 3G. Este o alternativa, dar cred ca renunt la 3G. Ma tenteaza un Panasonic VS3. Aveti informatii despre el?
http://www.gsmarena.com/panasonic_vs3-1059.php
Si este 4 mil pe abonament la Connex. :blob7:
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Daca vrei autonomie cat mai mare poti sa mergi pe Sony Ericsson. 3G in momentul de fata este FOARTE prost implementat. Eu am renuntat la 3G in favoarea GPRS simplu, adica un Sony Ericsson W800i. Parerea mea e ca este cel mai bun telefon pe care il poti achizitiona in prezent, la concurenta cu K750i.
In locul tau as lua un K750i si i-as pune soft de W800i la baietzi ;)

Christian

Post by Christian »

nu e o idee prea economica, personal mi se pare crima sa ai soft de w800 si card de 64 mb, iar daca aduni la pretul unui k750 resoftarea si cardul de 512 , iesi cam cu vreao 30 de euro mai scump decat un w800(castile iar difera daca nu ma insel) :tongue3:
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Da, daca faci socoteala exacta nu merita, diferenta de pret dintre cele doua e de 50$. Si un card de 512 e cam atat fara TVA... Bun punct!
Eu mi l-am W800i luat de afara, de unde am luat si altele, si cu tot cu card de 1 giga m-a costat 460$.
Ca sa vedeti ce companie jegoasa poate sa fie Nokia, uitati-va la comparatia asta. Pentru baterie mai mare, bluetooth mai nou si conectivitate wireless cer mai mult cu peste 200$. Nesimtiti! Daca bagau 3G, sa camera foto de 2 megapixeli intelegeam.

aditza26

Post by aditza26 »

Sir Ice wrote:Da, daca faci socoteala exacta nu merita, diferenta de pret dintre cele doua e de 50$. Si un card de 512 e cam atat fara TVA... Bun punct!
Eu mi l-am W800i luat de afara, de unde am luat si altele, si cu tot cu card de 1 giga m-a costat 460$.
Ca sa vedeti ce companie jegoasa poate sa fie Nokia, uitati-va la comparatia asta. Pentru baterie mai mare, bluetooth mai nou si conectivitate wireless cer mai mult cu peste 200$. Nesimtiti! Daca bagau 3G, sa camera foto de 2 megapixeli intelegeam.
Tot ce este Nokia este de la scump la foarte scump. Este normal sa fie mai scump 9300i pentru ca este un model mai nou, si tot ce apare nou este automat mai scump, este strategie de marketing. Am renuntat de mult la Nokia pentru ca mi se par exagerate la pret. Uitati-va spre exemplu la Nokia 6610i. Cum se poate ca telefonul ala sa fie la 137 dolari la abonament??? #-o Eu unul nu pot sa cred. Cred ca atunci cand cineva isi cumpara un telefon Nokia, si mai ales daca nu se pricepe, el isi ia o mare tzeapa pentru ca nu cumpara telefonul propriuzis ci doar numele de Nokia.

Inca ceva care pe mine ma roade de multa vreme. Legat de W800. Este scump. Putin peste 400 de dolari. Pretul asta este asa de cand a aparut. In plus, dupa el au aparut si alte modele (W600, W550, W810, W900, W950), de ce nu mai scad preturile??? Sunt chiar asa de mari cererile?
Sir Ice

Post by Sir Ice »

La W800i a scazut pretul fata de lansare, daca te uiti in review-ul de pe http://www.gsmarena.com vezi ca a scazut acum fata de cat era el anuntat in review.
Si nu costa peste 400$, pe mine telefonul m-a costat 375$ si cardul 85$.

Post Reply