Salut la toata lumea!...
am si eu un fisier de dvd (video_ts) de vreo 6 GB, si as vrea sa il scriu pe un dvd normal de 4,7 GB.
Am incercat cu Nero, dar probabil e vreo optiune mai "ascunsa" ca n-am reusit sa dau de ea...
va rog foarte mult, daca stie cineva cum se face, sau cu un alt program, eventual, ajutati-ma si pe mine!
cum "comprim" un fisier de dvd...
Moderator: Moderatori
Pai probabil ca e imagine de DVD double layer si merge scrisa doar pe asa ceva. Mi-e greu sa cred ca ai putea face overburning de aproape 2 gb in plus. O solutie ar mai fi sa comprimi imaginea cu zip sau rar si sa vezi daca ar incape asa, numai ca asa nu vei putea folosi dvd-ul direct ci doar numai dupa ce extragi imaginea din nou si o folosesti cu ajutorul unui emulator de cd/dvd, gen daemon tools sau alchohol 120.
Solutia mea implica mult timp! Cu auto gordian knot comprimui info din video_ts in avi. Va rezulta un fisier avi care va avea o marime selectata de tine(ai grija cum selectezi, fisier mic=calitate slaba). Apoi cu un program gen AVI to DVD Converter(http://www.avi-vcd.com/avi-to-dvd.asp) pui fisierul avi inapoi pe un DVD normal. Bafta!
Sam I am! 

-