![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Probleme MARI cu Partition Magic!
Moderator: Moderatori
Probleme MARI cu Partition Magic!
Am intrerupt printr-un restart o operatie a partition magic si mi-a transformat partitia intr-un format ciudat PQRS sau ceva de genu asta si nu mai pot sa vad informatiile de pe ea. Spuneti-mi cum pot sa imi salvaz datele. ![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
hard stuff
In primul rand nu trebuia sa dai reset! In al doilea rand fa rost de la un prieten de PQ Magic for dos si incearca sa convertesti partita in ntfs si mai creeaza una pe care sa instalezi un nou so! Sa speram ca nu vor fii fisiere corupte! Dar parerea mea sincera e ca poti sa-ti iei adio de la acele date!
Format all si te chinui sa faci rost inapoi de acea info! Bafti! (la plural ca vei avea nevoie de multe!
)
Format all si te chinui sa faci rost inapoi de acea info! Bafti! (la plural ca vei avea nevoie de multe!

Sam I am! 

Spune-ne mai multe detalii ... daca sunt. Daca reusesti sa-ti vezi datele de pe partitia cu pricina folosind 'functia' browse partition din partion magic poate se mai poate face ceva. Am avut si eu o problema asemanatoare acu ceva timp in care windowsul nu vedea o partitie deloc. Nu te da batut chiar asa usor daca datele de pe partitia cu probleme sunt importante. 

Daca n-am avea atatea defecte, nu ne-ar face atata placere sa le observam pe ale celorlalti....