Modemul de la Astral?

Discuţii privind conexiuni Internet, provideri şi reţelistică.

Moderator: Moderatori

Post Reply
wall

Modemul de la Astral?

Post by wall »

Cum arata modemul de la astral plz? Se conecteaza la PC pe UTP sau altcumva? de ex RomTelecomul il conecteaza pe USB. Vreau sa-mi iau un router si sa-l am pregatit pana vin aia sa puna netul si imi cam trebuie informatia :D
Rasnita mea se compune din: AMD64 3000+Venice; Gigabyte k8nf-9; 2x 512Mb Geil; Albatron 6600 256MB; WD 200 JD
Karan

...

Post by Karan »

Depinde de modem; au mai multe modele, insa in general toate au atat USB cat si RJ45.
I'm not Karan. I'm someone else.
Edge

Post by Edge »

Au si UBS si RJ-45, dar ei de obicei cauta prima data sa-l puna in placa de retea, asta daca nu le zici express ca vrei pe USB :wink:
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
aeon

Post by aeon »

da, au si UTP si USB... il pui cum vrei
eu am un Thompson, dar vecinul meu are webstar..ambele au cele 2 porturi
mai mult, la thompson-ul meu, zice in manual ca merge SIMULTAN cu 2 computere pe cele 2 porturi...dar nu zice si daca cu acelasi IP :) sau cu 2 iP-uri diferite furnizate de provider; la Webstar nu zice nimic de asta
RIP-Toranagah
RIP

Post by RIP-Toranagah »

Si al meu este un Thomson THG520, si arata asa:

Image

P.S. Are cineva CD-ul original al unui astfel de modem? Cei de la Astral iti lasa toate cutiile si pungile de plastic din ambalaj, dar CD-ul nu. As fi recunoscator. 10x.
MIKI ALEXANDRESCU

Post by MIKI ALEXANDRESCU »

cele mai bune sunt MOTOROLA 5100 respectiv 5120..
Disponibile ar mai fi si modelele WebStar...
Toate se conecteaza atat USB cat si Utp.

ai grija ca la instalare sa oferi macul roterului, asta ptr a evita clonare si alte probleme.. [smilie=Respect.gif]
the old miky is back !!
aeon

Post by aeon »

eu am tot un modem Thompson dar habar nu am ce model si parca mi-au lasat cd-ul in cutie...merita verificat, desi a trecut 1 an si nu mi-a trebuit cd-ul vreodata
Post Reply