probleme pro evolution soccer 5&fifa 2006

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Post Reply
Ilidan18

probleme pro evolution soccer 5&fifa 2006

Post by Ilidan18 »

salut.jocul acesta mi-a dat cele mai multe batai de cap,orice i-as face nu merge bine.initial mie personal nu imi mergea bine dar am rezolvat problema(va vine sa credeti sau nu era de la niste servicii ale windowsului pe care le dezactivasem),pe urma la un prieten de-al meu tot asa si m-am gandit ca este de la acelasi lucru,e nu e asa.omul are sempron 2800 +,asus k8n,512 ddr 400,ati radeon 9550 infinite od... si joaca in 1024x768 AA 4x si AF 8x.am monitorizat cu ati tool frameurile si nu coboara nicodata sub 40fps,si merge mai mereu pe la 50-60(limitat cu vsync) dar se misca prost mai ales cand dau pase si se misca imaginea in frameuri.am incercat 3 tipuri de drivere,niste omega,driverul ei si inca unul(5.11 parca) si tot degeaba.la fifa 2006 la fel face numai ca aici se misca sacadat mereu si sta tot peste 40 fps(nu coboara nicodata).
A patit careva acelasi lucru si daca da ce ati facut(repet asa facea si la mine dar vad ca acum dupa ce am activat toate serviciile care le dezactivasem merge bine)?
Diablo>Warcraft>Pokemon :D
Post Reply