SW-HF5.1 5000 Pear Wood
Moderator: Moderatori
SW-HF5.1 5000 Pear Wood
ce stiti despre sistemul astade boxe? (Genius SW-HF5.1 5000 Pear Wood). l-am vazut prin carrefour si ma gandeam daca il are cineva, sa imi spuna si mie cum se aude... 

In legatura cu sistemul asta pot sa jur ca o sa primesti sfaturi complect diferite. Unii spun ca se aude prost, altii ca se aude bine. Eu am doi prieteni cu asa ceva( unul care a trecut la Z-5500 cand au aparut proasta investitie de 17 milioane) si zic ca merita sa-l iei. Se aude bine pentru banii aia, mai ales satelitii zic eu ca sunt chiar buni pentru ca au difuzoare separate pentru medii/inalte. Subwooferul e cam slab, dar intr-o camera mica, pozitionat corespunzator isi face treaba cu brio... 

Pai daca e diferenta de 500 de mii mergi pe ala cu 75W subwooferul. Oricum asculta-l atent inainte, daca tie iti place, asta conteaza, sa nu ne dai noua in cap ca e nasol. Aici e mai mult "dupa ureche". Sper ca ai o placa de sunet buna, macar un Creative mai vechi Live(parcaBologa_i wrote:costa 5 mil, iar modelul mai vechi 4,5 milioane![]()
![]()
halal marketing

Raportul pretz/calitate e f bun. Eu l-am ascultat la carefour , din pacate mult zgomot de fond asa ca nu mi-am dat seama prea mult de calitate. Plus ca am vazut ca tipi aia care se ocupa de pusu melodiilor aveau o setare la EQ de tot kkt-u (scuzati expresia). Ca putere , eu zic ca ajunge pt toata casa , caci acoperea destul de bine ce se auzea in jur ( mai putin namila aia de Z-5500 , daca o dai pe aia tare nu-ti mai dai seama de la cine se aude basul). Daca se aude cel putin la fel de bine ca versiunea "veche" de 4.5 mil eu zic ca=i o alegere foarte buna.
Si eu am inceput destul de bine sa ma gandesc sa iau un sistem, de cand am vazut noua varianta
Si eu am inceput destul de bine sa ma gandesc sa iau un sistem, de cand am vazut noua varianta

Re: SW-HF5.1 5000 Pear Wood
cum l-ati cuplat la calculator,ca eu nu pot decit pe canale 2.1
am incercat cu mufa aia cu 3 jack-uri si nu merge deloc
am incercat cu mufa aia cu 3 jack-uri si nu merge deloc
Re: SW-HF5.1 5000 Pear Wood
1) este "iau"militia wrote:imi i-au ,dar pina atunci am zis sa incerc asa sa ascult,on-board
2) ia-ti acum o placa 5.1 cat de cat ( daca nu iti permiti ia-ti second ) un creative ceva.
3) ia sistemul audio
4) am si eu tot acelasi model de 150W si sincer mie mi se pare ca se aude foarte bine. Ce-i drept este pentru birou...
Do Good by stealth, and blush to find it Fame.