Filme dupa jocuri

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

phradamon

Filme dupa jocuri

Post by phradamon »

Nu am vazut asa ceva pe aici, dar sa dau primul exemplu.
Urmeaza sa vedem un film realizat in universul Warcraft, dupa cum prezinta Blizzard AICI.
BLIZZARD ENTERTAINMENT® AND LEGENDARY PICTURES
TO PRODUCE LIVE-ACTION WARCRAFT® MOVIE

Fantasy game franchise played by millions worldwide to become major motion picture

IRVINE, Calif. -- May 9, 2006 -- Blizzard Entertainment, Inc. and Legendary Pictures today announced that they have entered into an agreement to develop a live-action film based on Blizzard Entertainment®'s award-winning Warcraft® universe. Based on the terms of the agreement, Legendary Pictures has acquired the movie rights for the best-selling game universe, and both companies are now focused on translating the high-quality Warcraft entertainment experience to the big screen.

"We searched for a very long time to find the right studio for developing a movie based on one of our game universes," said Paul Sams, chief operating officer of Blizzard Entertainment. "Many companies approached us in the past, but it wasn't until we met with Legendary Pictures that we felt we'd found the perfect partner. They clearly share our high standards for creative development, and because they understand the vision that we've always strived for with our Warcraft games, we feel there isn't a better studio out there for bringing the Warcraft story to film."

"One of our goals at Legendary Pictures has been to bring heroic stories to life in groundbreaking ways, and it's inspiring to work with a company such as Blizzard that takes that approach with each of its products," stated Legendary Pictures chairman and CEO Thomas Tull. "The Warcraft universe is possessed of such a rich mythology and, as such, serves as an ideal platform as we go about translating that universe into what we intend to be a major event film."

Blizzard's Warcraft games have developed a loyal following since the series debuted in 1994. Warcraft II: Tides of Darkness™, released in 1995, won multiple Game of the Year awards and is still considered one of the best games ever made, and Warcraft III: Reign of Chaos™ broke multiple sales records when it launched in 2002. World of Warcraft®, Blizzard's latest entry in the critically acclaimed franchise, has quickly become one of the world's most popular online games, with more than 6 million paying customers worldwide.

"From our first Warcraft game to our latest novels, our intention has always been to develop a rich fantasy universe that could support stories and products in many forms," stated Chris Metzen, Blizzard Entertainment's vice president of creative development. "In addition to being a truly rewarding experience for us, the creation of this motion picture also feels like a natural next step for the Warcraft universe."

"It's not always the case that interactive game properties lend themselves to proper adaptation to film," said Jon Jashni, Legendary Pictures' chief creative officer. "We are intending to approach this as we would the adaptation of a best-selling novel: respect the essence of all that it is but also build upon that fertile base while translating it into a new medium."

Further details about the upcoming Warcraft movie, including director, cast, and targeted release date, will be revealed in the months ahead.

About Blizzard Entertainment, Inc.
Best known for blockbuster hits including World of Warcraft® and the Warcraft®, StarCraft®, and Diablo® series, Blizzard Entertainment, Inc. (http://www.blizzard.com), a division of Vivendi Games, is a premier developer and publisher of entertainment software renowned for creating many of the industry's most critically acclaimed games. Blizzard's track record includes nine #1-selling games and multiple Game of the Year awards. The company's free Internet gaming service, Battle.net®, reigns as the largest in the world, with millions of active users.

About Legendary Pictures
Legendary Pictures formed a partnership with Warner Bros. Pictures in 2005 to co-produce and co-finance at least 25 pictures during an initial 5-year term, which includes a first-look distribution arrangement. The company operates from the Warner Bros. lot in Burbank, California. Legendary Pictures' first film was Batman Begins, directed by Chris Nolan. Future releases include Superman Returns, directed by Bryan Singer, M. Night Shymalan's Lady in the Water, and Roland Emmerich's 10,000 B.C.
Chiar asteptam asa ceva, mai ales ca la lansarea Warcraft 3 am fost uimit de calitatea filmuletelor, la fel la World of Warcraft. Si daca s-a facut film dupa Doom3, de ce nu si dupa una din cele mai renumite luni fantasy?...
Snow

Post by Snow »

Uite si aici nitel :
Prince of Persia: Sands of Time (2007)

Plot Outline: Based on the video game, which follows an adventurous prince who teams up with a rival princess to stop an angry ruler from unleashing a sandstorm that could destroy the world.

Credited cast:
Josh Somerhalder .... The Prince
Bahar Soomekh .... Farah (rumored)

When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
Ulfednar

Post by Ulfednar »

As fi preferat sa vad o ecranizare Starcraft... dar poate candva... cine stie? :)
Ita na! Jmen!
Snow

Post by Snow »

Ehh si eu la fel dar s-ar parea ca succesul Wow le-a cam luat mintile...
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
Tweek

Post by Tweek »

-ar parea ca succesul Wow le-a cam luat mintile...
true true, dar din universul Warcraft pot sa scoata un film mai bun decat din Starcraft pt ca au mai mult material, cel putin teoretic ... practic ramane de vazut.
Greg

Post by Greg »

Interviu despre Warcraft the movie:
http://uk.gamespot.com/news/6151334.html
When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteorite hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed no matter what you wish for. Unless it's death by meteor.
Lord_Malak

Post by Lord_Malak »

Filmele făcute după jocuri nu fac nimic altceva decât să distrugă jocurile respective (numa dacă vă uitaţi la BloodRayne, AvP, Doom etc.) la fel şi invers. Totuşi încă nu am văzut Silent Hill, în care imi pun ceva speranţe, fiind un fan al seriei. Cred că va mai trece multă vreme până când vom vedea acelaşi film şi joc făcut ca la carte.

P.S. World of Warcraft... n-ar fi rău, mă gândesc la Peter Jackson ca regizor. Voi ce spuneţi?
Last edited by Lord_Malak on Sun May 21, 2006 11:17 pm, edited 1 time in total.
"I am sorry I started you on this path. But you chose to continue down it."
— Revan
Lord_Malak

Post by Lord_Malak »

Mi-ar place foarte mult ca un regizor de renume (să ştie meserie, nu ca 'nea Uwe) să ecranizeze Metal Gear Solid, că Splinter Cell citeam pe un site că e pe vine.

P.S. Îmi pare rău pentru duble-post, am făcut o mică greşală. :wink:
"I am sorry I started you on this path. But you chose to continue down it."
— Revan
KlaX

Post by KlaX »

Întodeauna m-am gandit că o ecranizare după Diablo ar fi un blockbuster în toată regula. La capitolul creativitate şi imaginaţie sunt de părere că scenariul jocului este cu mult mai bun decât cel al filmului LotR şi că ar putea la fel de bine să fie împărţit în mai multe episoade.
Image
alexwinfast

Post by alexwinfast »

Eu as putea sa mor linistit daca as vedea un serial dupa Splinter Cell 1.2.3.4... [smilie=Victory.gif]
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
2002angel

Post by 2002angel »

bloodrayne a fost cel mai penal film!nu stiu cum naiba mai au astia curajul sa scoata jegurile alea pe piata!!
AVP a fost acceptabil si doom la fel!!nu mi-au placut in mod deosebit dar nici nu mi-au displacut!!la fel pot spune si despre resident evil(deah imi place milla y)
The man that GOD makes fun of
Ulfednar

Post by Ulfednar »

Doom a fost penibil! Bloodrayne mi s-a parut la fel de idiot ca jocul!

Aliens Versus Predator insa chiar n-a fost asa de rau... ar fi fost mai interesant daca era Zerg vs Protoss, dar ma rog!

Povestea Starcraft ar avea sanse sa spulbere SFul mai ales daca ar exploata nitel si pe Xel'Naga, plus ca as da din coada sa aud in cinema o voce cavernoasa maraind "Sacrifice me!". Si cum avem povesti diferite pentru fiecare rasa, fiecare la fel de captivanta, am putea avea o trilogie de toata frumusetea.

Seria Tomb Raider n-a iesit prea rau, nu?
Ita na! Jmen!
phradamon

Post by phradamon »

Daca ar fi o poveste dupa fiecare rasa ar trebui sa fie 4 sau 5 daca includem xel'naga si hibrizii. Si mi-ar placea sa aud surround: "Awaken my child and embrasse the glory that is your birthright..."
Cat despre ecranizarea Diablo, n-am inteles nimic fara filmulete, practic esti alt om dupa ce le vezi, mai ales ca e o poveste paralala cu a eroului. Iar Tyrael e magic...
Nosferat

Post by Nosferat »

filme dupa brood si diablo nu se vor face,acuma sa fim seriosi...la succescul care il mai are inca starcraftu,tre scos un film pe masura....ceea ce inseamna multi bani
Daca scot un low buget,atunci va dauna la imaginea blizzard,ceea ce nu ii bine,daca se toarna banii cu galeata si nu iasa bine filmu..iara ii bai.Riscul e prea mare,desi as dori f mult sa vad un film de genu starcraft trilogy...sau ceva in genu,nu cred ca vreodata se va face.Uitativa pe imd,mortal kombat 3 e in productie din 2004,in 2006...still in production,adica nici macar plot-u nu e gata,nici macar un preview,nimic...
Snow

Post by Snow »

Plank wrote:
-ar parea ca succesul Wow le-a cam luat mintile...
true true, dar din universul Warcraft pot sa scoata un film mai bun decat din Starcraft pt ca au mai mult material, cel putin teoretic ... practic ramane de vazut.
Tare mi-e sa nu faca un LoTR schimbat pe ici pe colo. Dar speranta moare ultima...
Eu preferam de departe Starcraft : The Movie dar c'est la vie !

LE : Tomb Raider a avut succes din cauza ca a fost cu Angelina. Eu m-am dus la filmul ala numai pentru Angelina.
Un film bazat pe Thief, ceva nu se aude ? Ca ai de unde sa scoti macar un film bun de-acolo.
FarCry va mai fi produs dupa "succesul" lui BloodRayne sau nu ?
G-man

Post by G-man »

Si mie mi-ar place un film dupa Splinter Cell. Ceva intunecat, spionaj, suspans, stealth etc. Dar totusi Sam Fisher e un personaj bun. Parca un Hitman ar fi si mai tare. Agen 47 parca e mai rece, nu-i stii deloc viata personala....in fine, eu zic ca ar fi mai interesant, mai ales ca e un personaj negativ. :D CHiar as vrea sa vad niste executii si asasinari de presedinti.

Din cate stiu, Vin Diesel va fi in rolul principal.
Tresty

Post by Tresty »

Resident Evil a fost bunicel, desi n-am jucat jocul; si aici, un rol important in popularitate l-a avut actrita. Milla Jovovich.
"Science without religion is lame. Religion without science is blind."
phradamon

Post by phradamon »

N-ar fi mai bine care de unde stie cate ceva despre subiect sa aduca si linkuri? Sa facem si putina ordine, nu doar ce-am vrea sa vedem ca film.
G-man

Post by G-man »

Hitman - The Movie

Action Guy Vin Diesel Takes on the Role of "Hitman"
Vin in Hitman Movie
Hitman (2007)]@imdb

Unii il vor pe Jason Statham(Transporter1,2) in Hitman. Eu personal nu suport accentul acelui actor. Sper sa n-o dea in bara Vin Diesel.

Si uitati-l si pe David Bateson, vocea din seria Hitman. Seamana putin, nu?

Si Vin Diesel...are capul prea rotund :D. Eu as mai cauta. Un actor nou, o fata mai criminala..de psihopat.
Attachments
vindiesel-hitman.jpg
Last edited by G-man on Mon May 22, 2006 3:02 pm, edited 5 times in total.
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Chiar vreau sa-l vad pe Vin Diesel fiind "inconspicuous"
Dum zomfies...
andrei

Post by andrei »

Lord_Malak wrote:Filmele făcute după jocuri nu fac nimic altceva decât să distrugă jocurile respective (numa dacă vă uitaţi la BloodRayne, AvP, Doom etc.) la fel şi invers. Totuşi încă nu am văzut Silent Hill, în care imi pun ceva speranţe, fiind un fan al seriei. Cred că va mai trece multă vreme până când vom vedea acelaşi film şi joc făcut ca la carte.

P.S. World of Warcraft... n-ar fi rău, mă gândesc la Peter Jackson ca regizor. Voi ce spuneţi?
cel care a facut LOTR? Haha, ar fi BETON :wink: poate chiar o trilogie, ca e la moda :)

work harder
MAXKOOL999

Post by MAXKOOL999 »

Film WOW sună foarte bine, dar trebuie să fie un scenariu bun şi nu prea lung, nu cred ca se aruncă direct la un film cu mai multe părţi gen LOTR.
Am citit cele 3 cărţi publicate în română din seria Warcraft şi ar putea fi folosite toate 3 ca baza de scenariu, dar oricum sunt mult mai multe cărţi decât acestea.
Time will tell.

Pănă acum din filmele-ecranizare jocuri nu am văzut decât Doom, Final Fantasy-deşi nu ştiu dacă întră în categoria mai sus amintită- şi Resident Evil 1(vorbind de filmele mai noi, aşa pot să adaug la listă şi Super Mario Bros), cu restul nu m-am chinuit. Vin Diesel nu prea îmi sare în minte când ma gandesc la Agent 47, Statham ar fi fost mai bun în rol.

Un film Starcraft ar avea potenţial imens cu un buget generos.
Rule 37: There is no Overkill, only 'Open fire' and 'Time to reload'
KlaX

Post by KlaX »

Nosferat wrote:filme dupa brood si diablo nu se vor face,acuma sa fim seriosi...la succescul care il mai are inca starcraftu,tre scos un film pe masura....ceea ce inseamna multi bani
Daca scot un low buget,atunci va dauna la imaginea blizzard,ceea ce nu ii bine,daca se toarna banii cu galeata si nu iasa bine filmu..iara ii bai.Riscul e prea mare,desi as dori f mult sa vad un film de genu starcraft trilogy...sau ceva in genu,nu cred ca vreodata se va face.Uitativa pe imd,mortal kombat 3 e in productie din 2004,in 2006...still in production,adica nici macar plot-u nu e gata,nici macar un preview,nimic...
Hmmm, toată lumea ştie că nebănuite sunt căile Hollywood-ului şi niciodată nu poţi ştii ce le mai năzare baştanilor din zonă. Nu fii aşa de sigur că după Brood sau Diablo nu se vor face filme.
În ceea ce priveşte partea bugetară ar trebui să ştii că orice investiţie, indiferent de domeniul în care este atribuită, reprezintă un risc. Dacă Blizzard s-ar apuca de bagat bani în filme, cu siguranţă nu cred că s-ar pune problema de low budget.
La capitolul succes, mă repet, nu văd de ce ecranizări după Brood, Diablo sau Warcraft ar ieşi atât de slabe încât să dăuneze imaginii Blizzard... bineînţeles este doar o presupunere.
Image
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Eu de mult am asteptat o ecranizare dupa Blizzard, doar pentru ca e singura firma din domeniu care tine atat la propria imagine incat sa retraga un produs daca are calitate slaba. De-abia astept.
Dum zomfies...
G-man

Post by G-man »

Mie mi-ar placea si un Bruce Willis in rolul Hitman. Cine a vazut "The Jackal" stie la ce ma refer.
phradamon

Post by phradamon »

Trickster wrote:Eu de mult am asteptat o ecranizare dupa Blizzard, doar pentru ca e singura firma din domeniu care tine atat la propria imagine incat sa retraga un produs daca are calitate slaba. De-abia astept.
Cea mai mare grja pe care o au ei acuma este ca hyperthradingul la AMD, adica daca licenta Warcraft produce bani pe banda rulanta, nu se vede rostul la a se apuca sa scoata alt fir de executie la o calitate mai slaba. Si Blizzard sunt recunoscuti pentru calitatea si grija acordata productiilor. Practic sunt singurul producator de jocuri din concernul Vivendi, care e pe profit.
SharpShooter

Post by SharpShooter »

well pe moment eu o sa ma opresc doar la Hitman...si presimt semi esec...
treaba ar trebui sa fie fina , delicata, asasinul subtil......si Vin Diesel a fost invatat si el si lumea cu el, sa fie un tip spectaculos, cu alte cuvinte....Rambo de duzina, nimic special toti sa moara, el ramane si nici macar nu e zgariat....
eu ma tem de asta, ca o sa incerce sa faca un film comercial...dintr-un concept subtil...Vin Diesel nu e omu potrivit pt jobu asta
Image
..::Guns don't kill people! People kill people!::..
..::One Shot! One Kill!::..
Image
florin22xxl

Post by florin22xxl »

eu ma tem de asta, ca o sa incerce sa faca un film comercial...dintr-un concept subtil...Vin Diesel nu e omu potrivit pt jobu asta
corect :thumbleft: nu exista persoana mai potrivita pe ''lume'' ca Jason Statham sa joace rolul de hitman,dar producatorii stiu ca vin diesel aduce mai multi bani :sad1: si aleg banii in schimbul calitatii filmului(si eu asa face la fel :d )
ASROCK-Fatal1ty performance|| 2500K@4300 ||8Gb Corsair || Corsair Force GT 60gb SDD || WD 640GB || Saphire 5850 || corsair 550W power suply,Lian Li Case|| Logitech G9x mouse || Microsoft Sidewinder X6 keyboard || Apple Cinema Display 30" ||
hayabusa46

Post by hayabusa46 »

G-man wrote:Unii il vor pe Jason Statham(Transporter1,2) in Hitman.
Pai majoritatea, si eu aici, il prefera pentru ca seamana mai mult pe 47.

De exemplu in partea a 2a a filmului Transporter, toate miscarile si felul de imbracaminte erau identice cu 47, pana si cravata care flutura in timpul secventelor de lupta si costumele "la pachet" pe care le avea in portbagajul masinii erau funny sa le vezi exact ca si in jocul Hitman :d
G-man wrote:Mie mi-ar placea si un Bruce Willis in rolul Hitman. Cine a vazut "The Jackal" stie la ce ma refer.
U vrei sa ii salveze pe toti [smilie=maniac.gif] glumesc.

Mie mi se pare prea mic de statura pt un rol de Hitman, nu stiu de ce dar eu m-am cam saturat de tot ce e US si Vin Disel aduce mult US in el si sper sa nu traga destul de mult filmul la capitolul asta in jos.

Legat de scenariu #-o am o presimtire ca va fii mediocru si nu excelent cum au fost alte filme, aici vezi exemplul Leon care dupa parerea mea e cel mai bestial aparut legat de contracte platite pt asasinari, Nikita care si el este un excelent film (nu serialul [smilie=Nice-try.gif] copie americana)

P.S. indiferent de cele de mai sus scrise totusi nu as vrea sa vad ceva de genul Bloodryane sau restul care m-au dezamagit :-! pff si acelasi regisor vrea sa faca si Far Cry The Movie [smilie=Nice-try.gif] [smilie=Nice-try.gif]
At 3a.m. The Road becomes my own Racetrack !!! We ride together we die together, we are rider's 4 life
Raziel01

Post by Raziel01 »

Se spunea ceva si de un film la VTMB, dar...
http://www.gamespot.com/news/6102760.ht ... Masquerade
Here's a lullaby to close your eyes, Goodbye...
It was always you i despised.
I don't feel enough for you to cry, oh no,
Here's a lullaby to close your eyes, Goodbye...
Ulfednar

Post by Ulfednar »

Io vreau sa vad un film dupa Sotronul! Trilogie daca se poate! :P

Ar fi multe joace care ar merita sa ajunga pe celuloid! As merge in maini pana la Mall sa vad un Fallout! Si "continuarea" Arcanum!

Un film Thief ar fi foarte bine primit de mine, in special pentru ca pasiunea mea pentru steam-punk este foarte nesatisfacuta la categoria filme!

Si ca veni vorba de -punk, ce-ar fi sa avem niste ecranizari dupa legendele cyber-punk System Shock si Deus Ex?

Ma mai gandeam la un action-comedy ( in stilul filmelor americane vechi, vezi Tango & Cash ) Duke Nukem!

Desigur, in cazul in care numele "Uwe Boll" apare in discutie situatia se resuceste la 180 de grade ( celsius ): lasati joacele in pace ca le patati amintirea!

Nici povestea Legacy of Kain / Soul Reaver n-ar fi greu de transformat intr-un film bun! Dar, in cazul in care s-ar ajunge la practica, ar gasi Holywoodul niste minti luminate sa scoata o totala imbecilitate din ea!

EDIT: Uitasem ca Duke Nukem a fost puternic inspirat dupa seria Evil Dead ( pe care, personal, am gasit-o foarte tare! ), asa ca ecranizarea jocului ar trebui sa se inspire la greu din respectivele filme! Oare si le mai aminteste cineva? :)
Ita na! Jmen!
Snow

Post by Snow »

Heh ar fi super sa se faca film despre Bloodlines care e unul din jocurile mele preferate dar as vrea sa fie facut (daca va fi facut) de oameni pasionati de jocuri si sa nu iasa minuni in genul "Bloodrayne" "Alone in the Dark" etc.
hayabusa46

Post by hayabusa46 »

OMG !!! se pare ca domnului Vin Diesel [-X i s-a urcat la cap seria Hitman acum chiar m-am ofticat.

El vrea acum sa cumpere drepturile pt toata seria Hitman ceea ce inseamna sa il dea la o parte si pe cel care interpreteaza vocea lui 47 actorul David Bateson #-o asta ar insemna sa devina chiar penibil Hitman 5 cu vocea lui Vin Diesel [smilie=Nice-try.gif]

Aici e o petitie http://www.petitiononline.com/QX3MJ/petition.html intitulata Keep Vin Diesel Out of "Hitman" Video Games catre publisher-ul Eidos si IO Interactive
At 3a.m. The Road becomes my own Racetrack !!! We ride together we die together, we are rider's 4 life
phradamon

Post by phradamon »

Asta e chiar culmea actorul din rolul lui Teal'c sa cumpere drepturile Star Trek si sa elimine vocea lui Piccard?... Am semnat si eu.
G-man

Post by G-man »

Nu e problema cu inaltimea la Bruce Willis :D. Se poate orice in cinematografie. Oricum sunt nule sansele ca un actor de asemena anvergura sa joace in Hitman.
Ma repet, nu-mi place deloc accentul lui Jason Statham. Chiar am vazut un film cu el recent(ruleaza in cinema), si nu mi-a placut deloc. E un actor sters, parca e transparent, monoton.
Vin Diesel, e adevarat, pare prea action/comedy dar cine stie, poate se va integra in rol cum trebuie.
Majin

Post by Majin »

statham actor sters ? nigga, iz u crazy ? nu ai vazut revolver ?ar trebui! cum s-a mai spus, vin e mare si prost. rambo de duzina ! si in plus 47 nu e o matahala plina de steroizi ! {probabil de asta a chelit vin :P }statham ar fi perfect. vocea oarecum ragushita si calma , privirea aia rece din " mean machine " {alt film f bun al lui jason ..yeah, i`m a statham fan :) }. omul e perfect.vin ar merge intr-o ecranizare a jocului postal :))
cat despre celelalte filme dupa joace precizate...come on : TR a fost vazut pt sanii lui jolie, Sillent Hill e de kko , Doom a fost de 3 lei...m-am plictisit goraznic , iar AvP....e muuult sub seria Alien sau Predator 1 .
My armor is CONTEMPT!
My shield is DISGUST !
My sword is HATRED !
Let none survive !
No pity ! No remorse ! No fear !
hayabusa46

Post by hayabusa46 »

hmm, bun acum ok am inteles nu iti place Jason Statham (accentul lui) esti fan Vin Diesel ok with that, ce nu pot eu sa inteleg e ce a fost in capul regizorului cand l-a ales pe Vin Diesel.

Daca tot a vrut sa faca un un film dupa o serie asa de succes a unui joc, il face pentru fanii seriei Hitman la o adica, si atunci ar fii mers pe mana actorului mai putin cunoscut de multi dintre voi David Bateson el fiind si cel care interpreteaza vocile in cele patru parti ale seriei.
Aici e home page lui :) http://www.davidbateson.dk si spune-mi ca nu seamana pe 47 ca nu te voi crede [smilie=Victory.gif] iar pt ati face o idee cam cine e mai exact in josul pagini dai pe Voice si chiar primul link la Carlsberg, cred ca e cea mai cunoscuta reclama il recunosti imd :thumbleft:
G-man

Post by G-man »

Nu sunt fan Vin Diesel doar ca dintre cei doi l-as prefera pe Vin Diesel. Got that? Si Majin, te invit sa joci Hitman 4 si sa-l dezbraci pe agent 47 si sa vezi ce muschi are. Se pare ca a mers pe la sala intre timp.
Statham e un actor mediocru, la fel este si Vin Diesel doar ca el aduce mai multi bani. Asta e tot ce conteaza pentru producatori.

Hayabusa46 mersi ca ai cautat in google site-ul lui Bateson, dar daca te uitai mai sus, ai fi vazut ca am dat si eu link-ul. Bateson e mai degraba un voice actor, asa ca nicio sansa sa-l vedem in film.

:D sorry ca ti-am stalcit numele
Last edited by G-man on Sat May 27, 2006 9:59 am, edited 2 times in total.
hayabusa46

Post by hayabusa46 »

G-man wrote:Hayabush46 mersi ca ai cautat in google site-ul lui Bateson, dar daca te uitai mai sus, ai fi vazut ca am dat si eu link-ul. Bateson e mai degraba un voice actor, asa ca nicio sansa sa-l vedem in film.
LOL mea culpa acum am derulat mai sus si sincer nu vazusem ca ai adus vorba de Mr David :sad1:

Intradevar Diesel e ales mai mult pentru rol care il are de Hitman din cauza faptului ca e cunoscut numai ca se va face de kko cred, pt ca nu are calitaile necesare acestui rol, anyway cand e gata vom vedea ce si cum + ca mult conteaza si scenariul pe langa cel care are rolul principal, asa ca daca e scenariul de nota 9 macar, I'll live with that.

P.S. in legatura cu
Hayabush46
:-~ pls ori imi spui haya ca e mai simplu de scris ori hayabusa dar nu Ş sau sh #-o mi se face parul de gasca cand vad asta [smilie=Respect.gif]
Majin

Post by Majin »

g-man..eu te rog sa vezi filmele recomandate de mine. si daca ai sa ami spui ca jasont statham e un actor de amna a2a...inseamna ca ai probleme la reshedintza { no disrespect man ! } u vii si imi spui mie ca vin ar putea juca intr-o drama de ex? fi mai serios! vin = the hulk. mare, replici putine si macel mult.atat! asa ca back off si uitate la filmele recomandate de mine. sunt curios daca o sa intelegi "revolver" din prima !
ja ne !
My armor is CONTEMPT!
My shield is DISGUST !
My sword is HATRED !
Let none survive !
No pity ! No remorse ! No fear !
Post Reply