Inca nu se stie prea multe despre el doar ca va avea ca si Episode One o durata de joc tot cam 4-6 ore
Half-Life 2: Episode Two. The expansion, the existence of which was revealed in February, will add another four- to six-hour minicampaign to the Half-Life 2 saga when it is released later this year. Previously, the game had no official release window or date.
Valve totusi au scapat o mica informatie si despre Half-Life 2: Episode Three anume data de lansare care se pare ca va fii pe la sfarsitul anului 2007 in perioada sarbatorilor de iarna.
Like Episode Two, Valve divulged little in the way of information about Episode Three, saying only that it was the last "in a trilogy...that will conclude by Christmas of 2007."
Parca vad deja cerintele de sistem cu DX10
At 3a.m. The Road becomes my own Racetrack !!! We ride together we die together, we are rider's 4 life
Episode Two si Three .Ciudat.Poate Aftermach ii episode 2 da trei?Nici bine nu so lansat ca apare inca 2 episoade?Nu mai cred ca o sa apara si episode 3.Ce poveste or mai baga?
Aftermath a fost Episode One la inceput,pana cand cei de la Valve au decis sa produca pentru Half Life 2 add-onuri episodice mai exact trei (daca cineva nu stia)si add-onurile nu vor avea alte nume pur si simplu se vor numi Episode Two si Episode Three.
pai Half Life 3 = episone 1+2+3,producatorii au spus ca decat sa asteptam vreo 3,4 ani pana il termina mai bina lanseaza cat apuca sa faca si de asta apare in ep
ASROCK-Fatal1ty performance|| 2500K@4300 ||8Gb Corsair || Corsair Force GT 60gb SDD || WD 640GB || Saphire 5850 || corsair 550W power suply,Lian Li Case|| Logitech G9x mouse || Microsoft Sidewinder X6 keyboard || Apple Cinema Display 30" ||
Eu sper sa apara cat mai multe episoade din astea. Ca imi plac mai mult decat un joc full care poate sa dezamageasca. Asa dacă un episod nu e conform asteptarilor urmatorul sigur va fii (ca se tine cont de feedback)
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
Decorurile alea ar putea fi randate pe motorul de FEAR
Pt. ziua de azi grafica de acolo pare posibila ..serios... did u see Crysis?
Dar ranga e clar photoshoparita
exact.Cand am vazut numele "Portal Trailer" m-am gandit imediat la Prey.
oricum chestia asta nu e exploatata la maxim...iar cei de la Valve ..cred eu...sunt mai creativi.trailerul arata asta
Este foarte misto,si nu ma refer la chestia cu portalurile ca am mai vazut-o in prey ,dacă va arata arma asa cum arata in acel demo va iesi grozav a doua parte,e incredibil de bine realizat+ca e si funny descrierea tehnologiei cu portalurile
Foarte interesant, intradevar. Probleme ar putea aparea atat in ceea ce priveste modul de functionare cat si la adaptarea jucatorului cu aceste portale. Dar daca cineva poate duce aceasta idee spre succes acestia sunt Valve.
In ceea ce priveste design-ul (putina parte care se poate observa in acest ultim trailer) parca mi-a dat senzatia de deja-vu. Acea rotunjire si tenta de alb parca denota un "viitor" similar cu cel expus in filmele mai noi. Pe scurt, arata bine.
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.
Nu, Portal asta a fost un fel de reclama pentru inovatia lor, inovatie care nu e chiar asa impresionanta daca ma gandesc la Prey, care e portal based practic, partea frumoasa e ca aici tu le creezi, s-ar putea sa fie destul de interesant ca si gameplay...
Da, ce pot spune, eu un FPS player care doreşte lucrurile cât mai simpliste vreau mai degrabă o acţiune tipică Black Mesa decât figuri gen Hyper-Cube sau Sliders.
Am fost dezamăgit de feelingul slab al armelor şi de A.I-ul slab al combines, Half Life avea un AI peste Episode1.
Keos wrote:Nu, Portal asta a fost un fel de reclama pentru inovatia lor, inovatie care nu e chiar asa impresionanta daca ma gandesc la Prey, care e portal based practic, partea frumoasa e ca aici tu le creezi, s-ar putea sa fie destul de interesant ca si gameplay...
Ce tot o dati atata cu Prey. Portaluri au existat si in Q3A unde puteai sa vezi camera in care urma sa intri. Bine, acolo nu mai exista posibilitatea de a te intoarce. Deci cuvintele "inovatie care nu e chiar asa impresionanta daca ma gandesc la Prey" imi provoaca greata, please shut up.
Ce e interesant la joc e grafica,acea arma seamana cu arma robotelului din I Robot,foarte bine realizata,sa vedem ce vor face cu armele care vor avea alte texturi.
Hahaha!! Team Fortress 2 trebuia sa apara acum 5 mii de ani, dar niciodata nu e prea tarziu.
Si uite ce altceva mai zice Gamespot:
Newell revealed that all versions of Episode Two will ship with a separate single-player game called Portals. This is something of an insanely inspired puzzle game that takes advantage of the Source engine, judging from the hilarious trailer that Newell showed. The trailer took the form of a training video for a new employee of an advanced corporation in the Half-Life 2 universe.
Deci am putea zice ca HL2 Ep2 va include 3 chestii: Episodul 2 propriu-zis, jocul Portals si Team Fortress 2.
nu inteleg de ce te bucuri? crezi ca or sa-l joace mai mult de 4 oameni?
HL2 Deathmatch e foarte bun si nu-l joaca nici dracu la noi.. sa nu mai vorbim de un joc team based ca TF2.. enough said
florin22xxl wrote:pai Half Life 3 = episone 1+2+3,producatorii au spus ca decat sa asteptam vreo 3,4 ani pana il termina mai bina lanseaza cat apuca sa faca si de asta apare in ep
interesant ideea dar, nu asa e
De ce? Ce e numele jocului? Half Life 2: Episode One, Half Life 2:Episode X Aici unde e Half Life 3
sa stii ca nu am zis din senin asta,am citit si eu undeva dar din pacate nu mai stiu linku din filmuletu ala cel mai mult m-a impresionat ARMA AIA,ce texturi avea nu cred ca era pe directx9,arata pur si simplu =D>
ASROCK-Fatal1ty performance|| 2500K@4300 ||8Gb Corsair || Corsair Force GT 60gb SDD || WD 640GB || Saphire 5850 || corsair 550W power suply,Lian Li Case|| Logitech G9x mouse || Microsoft Sidewinder X6 keyboard || Apple Cinema Display 30" ||
LeSharK wrote:
HL2 Deathmatch e foarte bun si nu-l joaca nici dracu la noi..
Nu as zice asta sa stii ca joc f f mult HL 2 Deathmatch pe servere din Germania/Franta/Rusia si am mai dat si de romani...unii i-am recunoscut dupa injuraturi
Chiar merită sa dea lumea 1.300.000 lei pe pachetul HL2 ca sa te bucuri de Deatchmatch....e superb!
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
Mare mare pacat ca arma absolut geniala pe care am vazut-o in filmuletul de la Portal (un mod care va fi livrat odata cu acest joc) nu va fi prezenta si in acest titlu. Astfel Episode 2 nu promite sa aduca mai nimic nou.
sa stii ca nu am zis din senin asta,am citit si eu undeva dar din pacate nu mai stiu linku din filmuletu ala cel mai mult m-a impresionat ARMA AIA,ce texturi avea nu cred ca era pe directx9,arata pur si simplu =D>
E vorba de depth of field si blur, sunt deja disponibile in Gary's Mod. Ce ai vazut, se poate face sigur cu tehnologia actuala.
Uau, ce motor fizic frate. Cum sareau din camera in camera cu portalurile. =D> Excelenta ideea, bai ce o sa mai joc pe net. Totusi, episoadele astea fragmenteaza povestea. Cel putin cand m-am apucat de Episode 1 uitasem ce facusem prin HL2.
OMG,nu pot sa cred pe acesti oameni de la Valve,cum era de asteptat au amanat Ep.2 pana la februarie ,la gamespot scrie February 2007.Nu stiu de ce dar cred ca este din cauza ca versiunea pentru PS3 si XBOX360 nu este inca gata de lansare.