Salut!
Am nevoie de o placa de baza noua si nu ma pot decide intre urmatoarele placi:
1. ASROCK P4V88+, Sk478 , Prescott ready , FSB800 , 4xDDR266/333/400 Dual Ch , 2*SATA, 2*ATA, 1.5Gb/s, RAID 0,1, 1xAGP8x / 5xPCI ; 6ch Sound , Lan , USB2.0 , ATX;
2. Asus P4S800D-X, Sk 478, FSB 800Mhz, 4*DDR400 Dual Channel, 2*ATA133, 2*SATA, 1*AGP8x/5*PCI, 6ch Audio, Lan, Raid 0,1:SATA*2, USB2.0, ATX.
Mentionez ca acum am 2 Hard-diskuri pe ATA+un celeron 2,4 GHz si as vrea sa le pun pe placa cea noua.
Astept pareri si va multumesc anticipat.
P.S: Ce inseamna mai exact Dual Channel la RAM?
Placa de baza pentru calculator
Moderator: Moderatori
Re: Placa de baza pentru calculator
Eu as merge pe acel Asrock, mai ieftina si foarte stabila, am testat si merg brici ptr 478 e ideala.
Dual Channel este un standard care asigura latimea de banda necesara procesoarelor concepute ptr acest standard. In cazul sk A a fost mai mult marketing, insa la Intel este destul de util acest standard.
Dual Channel este un standard care asigura latimea de banda necesara procesoarelor concepute ptr acest standard. In cazul sk A a fost mai mult marketing, insa la Intel este destul de util acest standard.
Nici cea mai mica, chiar daca este cu FSB la 533, poti folosi linistit dualchannel, dar ptr asta ai nevoie de 2 memorii pe cat posibil indentice ... Pe acea placa am pus de la P4@1500MHz, pana la P4@3200MHz intre ele fiind si Celeroane destule ... placa merge ireprosabil.raphy wrote:Si este vreo problema daca procesorul este mai vechi, daca are vreo 2 ani?
-