POP The Sands of Time

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Post Reply
raphy

POP The Sands of Time

Post by raphy »

Salut! Stiu ca jocul este cam vechi, dar acum m-am apucat de el si as vrea sa stiu ce trebuie sa apas ca sa sara printul de pe un perete pe altul. Urmez instructiunile pe care mi le afiseaza jos, dar degeaba, se urca pe primul perete si dupa ce apas 'jump' sare pe cel de-al doilea si teoretic ar trebui sa sara din nou pe primul cand apas 'jump', dar practic nu; el aluneca jos.
Multumesc anticipat.
pegas

Post by pegas »

este in arhive un topic dedicat jocului.
la mijloc intre .asm si .c
Snow

Post by Snow »

Ca inrait jucator de PoP SoT fa asa : Cand te apuci de urcat pe perete apasa jump odata asta ca sa inceapa sariturile si dupa aia apasa-l in mod constant si repede. Nu tine jump apasat ca nu rezolvi nimica. SoT a fost cel mai bun Prince din seria moderna.
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
energy

Post by energy »

Din câte ţin eu minte trebuia să ţii apăsat în direcţia în care vroiai să sari în acelaşi timp cu butonul de jump
I5 2500k@4.5ghz, Asus A8Z68-V, Veno X+ SWIF2 120P,8GB Kingston HB DDR3, Asus Xonar D1, MSI GTX750 Ti, Samsung 250 G 840 EVO + Samsung HD502HJ, LG GSA H22L, SIRTEC 700W HPC-700-B12S, HAF 932, S 223BW
raphy

Post by raphy »

Am incercat sa fac ce mi-ati spus voi, dar nu am reusit nimic.
Nu mai am decat o singura solutie...codurile [smilie=Respect.gif]
Problema e ca nu stiu unde sa le introduc...trebuie sa apas ceva sau sa le pun asa pur si simplu?
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Hm... si ce legatura au codurile cu sariturile de pe un zid pe altul?
Anyway, pentru asta se putea consulta si topicul dedicat: http://www.xtrempc.ro/forum/viewtopic.php?t=18667

Cat despre intrebarea cu care ai inceput, daca asta era cu adevarat dilema ta, raspunsurile primite pana acum ar fi trebuit sa te lamureasca in ceea ce priveste ce trebuie sa faci.

O mica completare vreau sa fac totusi. Si anume, trebuie apasat SPACE (sau ce tasta ai tu pentru jump) in momentul impactului cu zidul (ai putin timp inainte ca printul sa alunece) si in acelasi timp tinuta apasata tasta directionala corespunzatoare directiei in care urmeaza sa sara printul (si anume zidul opus).

PS: Iti merge cumva greu jocul? Ar putea fi vorba si de un "lag la controale"...
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
raphy

Post by raphy »

GabYO wrote:Hm... si ce legatura au codurile cu sariturile de pe un zid pe altul?
Anyway, pentru asta se putea consulta si topicul dedicat: http://www.xtrempc.ro/forum/viewtopic.php?t=18667

Cat despre intrebarea cu care ai inceput, daca asta era cu adevarat dilema ta, raspunsurile primite pana acum ar fi trebuit sa te lamureasca in ceea ce priveste ce trebuie sa faci.

O mica completare vreau sa fac totusi. Si anume, trebuie apasat SPACE (sau ce tasta ai tu pentru jump) in momentul impactului cu zidul (ai putin timp inainte ca printul sa alunece) si in acelasi timp tinuta apasata tasta directionala corespunzatoare directiei in care urmeaza sa sara printul (si anume zidul opus).

PS: Iti merge cumva greu jocul? Ar putea fi vorba si de un "lag la controale"...
Am facut cum zici tu si am reusit sa sar cu printu doar de 2 ori, dar nu e deajuns, ar trebui sa mai sar de inca 2 ori, dar am impresia ca printul nu se prinde bine de perete; jocul imi mere foarte bine, iar cu codurile pot sa trec in orice nivel...chiar nu stii unde se baga? [smilie=Respect.gif]
raphy

Post by raphy »

GabYO wrote:Hm... si ce legatura au codurile cu sariturile de pe un zid pe altul?

Am facut cum zici tu si am reusit sa sar cu printu doar de 2 ori, dar nu e deajuns, ar mai trebui sa mai sar de inca 2 ori, dar am impresia ca printul nu se prinde bine de perete; jocul imi mere foarte bine, iar cu codurile pot sa trec in orice nivel...chiar nu stii unde se baga? [smilie=Respect.gif]
Snow

Post by Snow »

Continua sa Apesi Space (sau care jump la tine) si merge.
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
raphy

Post by raphy »

Persian Prince wrote:Continua sa Apesi Space (sau care jump la tine) si merge.
Stii...nu stiu cum sa iti spun...din 25 de incercari doar o data am reusit sa sar din nou pe primul zid...si ar mai trebui sa mai sar de 2 ori [smilie=maniac.gif]
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Ei zic sa te lasi de joc, o sa fie variante mult mai grele ale puzzle-ului ala. Daca te-ai impotmolit asa de repede ce o sa te faci mai tarziu?
mark``

Post by mark`` »

Eu am impresia ca tie jocul iti sacadeaza, am dreptate?
Cauta lumina, te va scuti de durere!
Snow

Post by Snow »

Hai ca am reinceput jocul de dragul tau. So cand incepi sa alergi pe un perete cu printul apasa Space in mod repetat nu Continuu si nu mai apasa nimic altceva si ai sa reusesti. Nu e deloc greu. Daca nu te descurci cheama un prieten care a jucat jocul sa te ajute el. E pacat sa renunt la asa o superbitate de joc pentru atata lucru. Stai sa vezi tu mai incolo ce frumos e jocul...
raphy

Post by raphy »

Persian Prince wrote:Hai ca am reinceput jocul de dragul tau. So cand incepi sa alergi pe un perete cu printul apasa Space in mod repetat nu Continuu si nu mai apasa nimic altceva si ai sa reusesti. Nu e deloc greu. Daca nu te descurci cheama un prieten care a jucat jocul sa te ajute el. E pacat sa renunt la asa o superbitate de joc pentru atata lucru. Stai sa vezi tu mai incolo ce frumos e jocul...
Hai ca am rezolvat problema, mersi mult. \:D/
m3nth0r

Post by m3nth0r »

Persian Prince wrote:Ca inrait jucator de PoP SoT fa asa : Cand te apuci de urcat pe perete apasa jump odata asta ca sa inceapa sariturile si dupa aia apasa-l in mod constant si repede. Nu tine jump apasat ca nu rezolvi nimica. SoT a fost cel mai bun Prince din seria moderna.
mie ultima pare mi s`a parut cea mai bine realizata...ma tinut in fotoliu zile`ntregi...prea tare faza cu evil side and good side...deshti finalul a fost putin aiurea...dupa ce il omori pe uratu ala :)..... ce crezi, va avea vre`o continuare ...sper k da [smilie=Respect.gif]
Din 10 prieteni .. Stii ca 5 sunt falsi .. Iar daca apare o problema .. inca 3 fac pasi .. Mai raman 2 care se cearta intre ei .. Despre cum ar fii mai bine sa cheltuiasca banii tai ..
Snow

Post by Snow »

Se vorbea ceva de un PoP 4 dar numai pentru Next Gen Console (XBOX 360, PS3,ETC) so... :cry:
m3nth0r

Post by m3nth0r »

damn...p bune pop mi s`a parut ...creat special pentru mine :D....imi venea sa plang de bucurie cand treceam misiunea lol...prea tare jocu...daca se opresc acilea..grr...
Din 10 prieteni .. Stii ca 5 sunt falsi .. Iar daca apare o problema .. inca 3 fac pasi .. Mai raman 2 care se cearta intre ei .. Despre cum ar fii mai bine sa cheltuiasca banii tai ..
Snow

Post by Snow »

Ne luam console man...asta e solutia ! I know the feeling... le-am jucat si terminat pe toate in afara de ultimul (The 2 Thrones) din doua motive :
1.StarForce
2.Cit am jucat din el (50%) mi-a dat impresia de neterminat la timp si neoptimizat (trebuia sa-l joc pe 800 x 600).
m3nth0r

Post by m3nth0r »

poi de ce pe 800 x 600? eu l`am jukat pe 1024 x 768..da vezi nu am plaka video sa dau toate in blana :)..am o amarata de radepn 9600 second edition....starforce? hmmm....didn`t heard about that ...daca e dala science fiction...nu le suport....singuru kre mi`a plakut si l`am jukat..da nu tot... a fost chronicles of riddick: escape from butcher bay ..... vreau continuare la prince of persia :(( ...bani de consola n`am :(
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

m3nth0r wrote:starforce? hmmm....didn`t heard about that ...daca e dala science fiction...nu le suport...
Pai defapt StarForce nu e joc, ci sistemul de protectie folosit la The 2 Thrones. Uite un citat:
StarForce is a software copy prevention brand by the Russian developer Protection Technology, which licensed it from CD-Cops. Its various implementations are compatible with different versions of the Microsoft Windows operating systems. Its main strength lies in wrapping executable and DLL files using byte-code, interpreted through its own virtual machine. [1] StarForce is said to be very difficult to reverse engineer.
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
m3nth0r

Post by m3nth0r »

sorry...uitasem....:D...shtiu..starforce e unu dintre cele mai bune protectii...is a pain in the a**
m3nth0r

Post by m3nth0r »

btw..persian prince...sands of time nu am apukat sa`l jok :(...e mai tare decat warrior within?
Snow

Post by Snow »

Dupa mine e cel mai bun. Joaca-l si dupa aia sa-mi spui tu mie ce crezi de el.
Bluetooth

Post by Bluetooth »

Pai depinde cum vrei sa-l iei.
WW are mai multe combouri care te fac sa-ti incorzi degetele pe mouse si tasta :d , dar SoT e.... originalul cu mai mult feeling.
(nu zic mai multe de WW fiindca nu i-am facut capatu :tongue3: , dar cat am jucat mi-a placut parca mai mult decat SoT, in special din cauza combourilor)
About T2T, waititn fa RELOADED to do their job with the last of the triology(SC: Chaos Theory, King Kong are "done for" :laughing6: )
[smilie=Respect.gif]
m3nth0r

Post by m3nth0r »

incearka sa`l termini..are un final super ww..mie finalul de la ww mi sa parut mai " tare " ca finalul de la t2t...faza cu peretele e belea
Snow

Post by Snow »

Care faza cu peretele in WW ? Am terminat mai demult WW si nu mai stiu care e aia exact. Hint : Foloseste tag-ul spoiler.
m3nth0r

Post by m3nth0r »

Persian Prince wrote:Care faza cu peretele in WW ? Am terminat mai demult WW si nu mai stiu care e aia exact.
Spoiler!
la sfarsit cand statea in camera aia mare si " uratu` " ala era sus incercand sa sparga...printu era lipsit de vlaga si se apropie incet de perete...cand pune mana pe el vede nush ce k nici eu nu mai tin minte bine
Last edited by m3nth0r on Sat Jun 24, 2006 12:58 pm, edited 1 time in total.
florin22xxl

Post by florin22xxl »

Dupa mine e cel mai bun. Joaca-l si dupa aia sa-mi spui tu mie ce crezi de el.
acuma fiecare cu pararea lui dar PoP 1 mi s-o parut cel mai nasol dintre toate.In primul rand nu aia asa multe miscari si combouri ca in celelalte serii si ii enervant cati monstrii dinaia trebuie sa tot bati [smilie=Nice-try.gif] deja ma saturam sa omor la vreo 20-30 intr-un singur loc ca sa pot trece mai departe,deja se repeta si devenea plictisitor :sad1:
dupa mine cel mai tare o fost PoP 2 cu una dintre cele mai tari povesti ever adica
Spoiler!
ajungi sa te vezi pe tine in viitor,si te joci tot in acelasi loc numai in timpuri diferite(ca in soul reaver 2 ) dar de fiecare data castelul ii schimbat de timp
that's gest BRILIANT =D>
ASROCK-Fatal1ty performance|| 2500K@4300 ||8Gb Corsair || Corsair Force GT 60gb SDD || WD 640GB || Saphire 5850 || corsair 550W power suply,Lian Li Case|| Logitech G9x mouse || Microsoft Sidewinder X6 keyboard || Apple Cinema Display 30" ||
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Mai omule, este un buton acolo pe care scrie spoiler. Selectezi niste text care tu crezi ca cineva s-ar enerva si ti-ar trimite diverse amenintari/insulte daca l-ar citi (cum ar fi sfarsitul unui joc), si il apesi. In felul asta lumea o sa stie sa se astepte la dezvaluirea unei parti din poveste, si asa cei care nu au terminat jocul nu o sa afle nimic care sa le strice placerea cand o vor face.
Dum zomfies...
Post Reply